Idézet (SoLettisha @ 2011.11.03. 18:40)
Talán azért mert nem publikálják? Előfordult már sajna. Egyébként meg pont az olyanok miatt mint te, mert írhat az ember bármit, a magadfajta mindig talál valamit amibe beleköthet, mert rögeszmésen utál valakit, nem elég felnőtt ahhoz, hogy el tudjon vonatkoztatni a sztereotípiáktól vagy saját előítéleteitől. Írhatnák azt is, hogy Gaga újraélesztett egy haldoklót a bevásárlóközpontban, aztán jönnétek ti, és a legapróbb részletekig kiforgatnátok a sztorit, csak azért, hogy megnyugodjon a lelketek, hogy éreztethetitek mindenkivel az irányába érzett utálatot. És ez nevetségesen szánalmas. Ha valaki nem szeret valamit/valakit, attól még lehet benne annyi gerinc, hogy igenis elismerje, ha valami jót csinált/alkotott, bár nyilván fizikai fájdalmat okoz, hisz nehogy már ne tűnjünk bölcsnek a folyamatos fikázódásunkkal, meg a filozofikus dumánkkal, miszerint mi mindenben meglátjuk a rosszat, és ti mind hülyék és vakok vagytok, hogy ti nem.
"Miért nem írsz róla több jót?"
Ezen az oldalon?? Ahol a moderátorok 90%a is utálja őt.. Minek? Ki foglalkozna vele? Ki ismerné el? Senki! Mert ő Lady Gaga, akit kötelező utálni, mert fájna a lelketeknek ha nem tehetnétek. Ennyi a véleményem. Nem érdekelnek a magasröptű cáfoló célzattal írt válaszok és kommentek, mert már megtanultam mi az a szint amire semmi esetben sem süllyedek többször senki miatt..!
Szép iromány, anyuci. Gratulálok *tapsol*
Biztos mindenki örül annak, hogy megrögzött útáloknak nevezted őket, akik nem képesek felnőtt módjára viselkedni, mert nem értenek egyet veled.
Csak gratulálni tudok neked, hogy ez életed legnagyobb baja, ismeretlen embereket megrögzött útálóknak hívni és ráfogni az adminokra, hogy utálják ezért nem jelenik meg a cikk, miközben nem is így van.
Csudálatos, csudálatos emberke vagy, én mondom

Köszi szépen ezt az olvasmányt, igazán tanulságos volt és úgy gondolom, hogy tükrözi a személyiségedet.
Különösen tetszik a 'magadfajta' kifejezés, nagyon kreatív.

Sírok a jövő generációjáért, esküszöm...
Idézet (Cannibal3 @ 2011.11.03. 18:41)
Itt van ez a cikk is, de írtam már róla több jót is, mint pl. hogy kitüntette Japán, amúgy főleg a zenéjéről írok. Ez most elég jelentős jótékonyság volt, a kisebbeknek lehet, hogy nem lenne annyi hírértéke, de azért itt is volt már pár cikk ami a jótékonykodásairól szólt. És nem az a baj, hogy sok rosszat írnak róla, mert ha egyszer valamit tényleg megtesz arról lehet írni és arról én is írok, de mostanában a legtöbb ami megjelenik róla az hülyeség, aminek nincs sok valóságalapja, de kb. már minden nap érkezik róla egy ilyen.
Ez még nem minden. Olvastam (külföldi média), hogy többször jótékonykodott már, aranyos a fanokkal. Valami nagy betegséggel küzdő gyerekhez is odament talán Japánban??? meg megölelte vagy énekelt neki, valami szervezetet is alapított stb és erről nálunk nem igazán hallani .. Talán mert nem érdekes vagy mert 'elvárják' tőle, hogy jótékonykodjon, mivel gazdag?