Starity

Lady Gagának hatalmas szíve van

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 03. 18:41 #61
Cannibal3
Cannibal3
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 974
Csatolások: 0
Azonosító: 141234
Idézet (ophely88 @ 2011.11.03. 18:25)
Akkor te, fanként miért nem írsz róla több jót? Ha mindenhol csak rosszat lehet hallani róla ...

Itt van ez a cikk is, de írtam már róla több jót is, mint pl. hogy kitüntette Japán, amúgy főleg a zenéjéről írok. Ez most elég jelentős jótékonyság volt, a kisebbeknek lehet, hogy nem lenne annyi hírértéke, de azért itt is volt már pár cikk ami a jótékonykodásairól szólt. És nem az a baj, hogy sok rosszat írnak róla, mert ha egyszer valamit tényleg megtesz arról lehet írni és arról én is írok, de mostanában a legtöbb ami megjelenik róla az hülyeség, aminek nincs sok valóságalapja, de kb. már minden nap érkezik róla egy ilyen.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 03. 18:54 #62
- törölt felhasználó -    
ez rendes volt tőle . smileeee.gif)
2011. november 03. 19:23 #63
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (SoLettisha @ 2011.11.03. 18:40)
Talán azért mert nem publikálják? Előfordult már sajna. Egyébként meg pont az olyanok miatt mint te, mert írhat az ember bármit, a magadfajta mindig talál valamit amibe beleköthet, mert rögeszmésen utál valakit, nem elég felnőtt ahhoz, hogy el tudjon vonatkoztatni a sztereotípiáktól vagy saját előítéleteitől. Írhatnák azt is, hogy Gaga újraélesztett egy haldoklót a bevásárlóközpontban, aztán jönnétek ti, és a legapróbb részletekig kiforgatnátok a sztorit, csak azért, hogy megnyugodjon a lelketek, hogy éreztethetitek mindenkivel az irányába érzett utálatot. És ez nevetségesen szánalmas. Ha valaki nem szeret valamit/valakit, attól még lehet benne annyi gerinc, hogy igenis elismerje, ha valami jót csinált/alkotott, bár nyilván fizikai fájdalmat okoz, hisz nehogy már ne tűnjünk bölcsnek a folyamatos fikázódásunkkal, meg a filozofikus dumánkkal, miszerint mi mindenben meglátjuk a rosszat, és ti mind hülyék és vakok vagytok, hogy ti nem. 
"Miért nem írsz róla több jót?"
Ezen az oldalon?? Ahol a moderátorok 90%a is utálja őt.. Minek? Ki foglalkozna vele? Ki ismerné el? Senki! Mert ő Lady Gaga, akit kötelező utálni, mert fájna a lelketeknek ha nem tehetnétek. Ennyi a véleményem. Nem érdekelnek a magasröptű cáfoló célzattal írt válaszok és kommentek, mert már megtanultam mi az a szint amire semmi esetben sem süllyedek többször senki miatt..!

Szép iromány, anyuci. Gratulálok *tapsol*
Biztos mindenki örül annak, hogy megrögzött útáloknak nevezted őket, akik nem képesek felnőtt módjára viselkedni, mert nem értenek egyet veled. biggrin.gif
Csak gratulálni tudok neked, hogy ez életed legnagyobb baja, ismeretlen embereket megrögzött útálóknak hívni és ráfogni az adminokra, hogy utálják ezért nem jelenik meg a cikk, miközben nem is így van. biggrin.gif
Csudálatos, csudálatos emberke vagy, én mondom biggrin.gif Köszi szépen ezt az olvasmányt, igazán tanulságos volt és úgy gondolom, hogy tükrözi a személyiségedet.

Különösen tetszik a 'magadfajta' kifejezés, nagyon kreatív. rohog.gif Sírok a jövő generációjáért, esküszöm... _nevet.gif

Idézet (Cannibal3 @ 2011.11.03. 18:41)
Itt van ez a cikk is, de írtam már róla több jót is, mint pl. hogy kitüntette Japán, amúgy főleg a zenéjéről írok. Ez most elég jelentős jótékonyság volt, a kisebbeknek lehet, hogy nem lenne annyi hírértéke, de azért itt is volt már pár cikk ami a jótékonykodásairól szólt. És nem az a baj, hogy sok rosszat írnak róla, mert ha egyszer valamit tényleg megtesz arról lehet írni és arról én is írok, de mostanában a legtöbb ami megjelenik róla az hülyeség, aminek nincs sok valóságalapja, de kb. már minden nap érkezik róla egy ilyen.

Ez még nem minden. Olvastam (külföldi média), hogy többször jótékonykodott már, aranyos a fanokkal. Valami nagy betegséggel küzdő gyerekhez is odament talán Japánban??? meg megölelte vagy énekelt neki, valami szervezetet is alapított stb és erről nálunk nem igazán hallani .. Talán mert nem érdekes vagy mert 'elvárják' tőle, hogy jótékonykodjon, mivel gazdag? unsure.gif
2011. november 03. 20:40 #64
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Bárki bármit mond, ez most nagyon szép volt Gagától. biggrin.gif
2011. november 03. 22:26 #65
SoLettisha
SoLettisha

Státusz"This is who the fuck I am."
Hozzászólás: 509
Azonosító: 159669
Ophely88 tudod kicsikém, erről beszéltem! Ezúton köszönöm, hogy igazoltad amit írtam, most elégedetten hajtom álomra a fejem, mert legalább te magad bizonyítottad amit írtam! köszönöm szépen! biggrin.gif wink.gif Őszintén örülök, hisz pontosan erre vártam biggrin.gif
2011. november 03. 22:37 #66
Olcsi
Olcsi

StátuszFejlődésben lévő otaku :3
Hozzászólás: 897
Azonosító: 160661
ez megható és elgondolkodtató az antik számára, nekem személy szerint tetszik hogy így viselkedik és becsülöm benne, hogy gondol azokra akiknek még szüleik sincsenek sad.gif
2011. november 03. 23:05 #67
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (SoLettisha @ 2011.11.03. 22:26)
Ophely88 tudod kicsikém, erről beszéltem! Ezúton köszönöm, hogy igazoltad amit írtam, most elégedetten hajtom álomra a fejem, mert legalább te magad bizonyítottad amit írtam! köszönöm szépen! biggrin.gif wink.gif Őszintén örülök, hisz pontosan erre vártam biggrin.gif

Igen, igazoltad, egy hülye vagyok rohog.gif , aki egy olyan emberrel beszélget, aki ismeretlenül ítél el embereket, húzza fel az orrát ha olyan kommenteket olvas, ami nem tetszik neki, és akinek nincs jobb elfoglaltsága mint mások sértegetése. A jövő generációja kérem szépen, akik megrögzötten védik Gagát és hisznek egy olyan nőnek, aki vizet iszik és bort prédikál. biggrin.gif Mivel nincs értelme olyan emberrel beszélgetni, aki nem tud reálisan gondolkodni és nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon, lezártnak tekintem ezt a beszélgetést. Anyuci.

Térjünk vissza a tárgyra, mondj inkább valamit, aminek köze van Gaga nagy szívéhez. biggrin.gif
2011. november 04. 00:07 #68
SoLettisha
SoLettisha

Édes, te pont ugyanezt csinálod wink.gif És nem én vagyok az aki megrögzötten védem, hanem sokan mások azok akik megrögzötten utálják, mert ŐK erre PAZAROLJÁK az idejüket, mert nyilván NEKIK nincs jobb dolguk a béna kis életükben smileeee.gif Ismerős? Ó, hát perszeeee smileeee.gif A szöveged kissé bagoly mondja, nem igaz? Óh, bocsánat miss tökély... hisz nyilván neked sincs jobb elfoglaltságod, különben nem írnál még mindig ide smileeee.gif Azzal, hogy engem próbálsz lejáratni, csak magadat sikerül wink.gif
2011. november 04. 00:09 #69
SoLettisha
SoLettisha

Egyébként felvilágosítanálak, általános műveltség: az "Bort iszik és vizet prédikál" Ha már okosnak és frappánsnak akarsz tűnni, legalább tanulj előtte egy kicsit wink.gif
2011. november 04. 12:17 #70
Domcsika01
Domcsika01
visszatérő vendég
Hozzászólás: 148
Csatolások: 37
Azonosító: 162109
Idézet (Enaa @ 2011.11.03. 16:18)
na végre egy olyan cikk, amiben nem a botrányairól van szó! Ki hitte volna, hogy az oldal végre ennyire normális lesz?! smileeee.gif smileeee.gif
heart.gif I LOVE YOU LADY GAGA heart.gif

Na milyen jó töle smileeee.gif
2011. november 04. 14:12 #71
loveliz
loveliz
arnyvadasz

Státuszorokke, es tovabb...
Hozzászólás: 2144
Csatolások: 2
Azonosító: 157207
végre egy teljesen más oldala smileeee.gif
2011. november 04. 15:51 #72
kácsa01
kácsa01
új tag
Hozzászólás: 58
Azonosító: 151946
komolyan nem értelek titeket emberek! van itt pár ember akik összevesznek valami- az esetünkben egy cikkben szereplő sztáron akit nem is ismerünk! mi csak a botrányos énét ismerjük, de azt ne felejtsük el, hogy ha Gaga nem lenne akkor nem vágta volna ki ezt az ösvényt és sok sztár nem merte volna megtenni amit megtesz! azt tény és való, hogy nagyon botrányos, de istenem! ha valaki sztár akkor annak valahogy fel kell hívnia magára a figyelmet! elismerem nem kedvencem, de mint énekesnő elismerem, hogy nagyon tehetséges.
kedves volt tőle ez a gesztus! és talán a sajtó -itt mindegyikre értem külföldi és hazaira egyaránt- csak a botrányokat hozzák le! azt sehol nem látni, hogy Gaga kin vagy kiken segített, de lehet, hogy ez nem is érdekelné az embereket, mert Gaga-ról van szó! de vegyük példának Angelina Jolie lóra legtöbbször azt olvassuk, hogy ennek meg annak segített! és ez így nem érvényes. ha Gaga is sokat jótékonykodik néhanapján róla is lehozhatnának egy két olyan cikket és talán már nem lenne olyan szélsőséges az emberek szemében a viselkedése.
De mindegy is a lényeg az, hogy ez a gesztus nagyon kedves volt tőle és végre nem egy olyan cikket olvasunk amiben a botrányairól van szó!
2011. november 04. 16:02 #73
Little Monster-GFF
Little Monster-GFF
첸게 ^^

Státusz.
Hozzászólás: 1162
Csatolások: 61
Azonosító: 161058
Na hát ezt eddig is tudtuk,mi little monsterek.Eddig is jótékonykodott GaGa.És attól hogy az egyik sztár botrányos,még nem az alapján kell megítélni.smileeee.gif
Pl.: neki ténleg nagy szíve van.biggrin.gif
2011. november 04. 16:29 #74
FuckerGaga
FuckerGaga
új tag
Hozzászólás: 32
Azonosító: 163180
húúúúúú de rég olvastam már ilyen értelmes és jó cikket:Dvégre nem a botrányairól híres Gaga Hanem a cselekedetei-ról meg a hangjáról én modjuk elsőszámban a hangját és utána a külső mondjuk nekem nem mindegy hogy kapa orrú melinda vagy Lady Gaga biggrin.gif én inkább a máásodikra szavaznék mert nagyon szép is:D
ráadásul nagyon sokat jótékonykodik és ezért szeretem ez az igazi énje...
nem az hogy ott lóg egy f@sz a kezében nem erről híres boccs a csőnyabeszédért.a lényeg az hogy Gaga-át nem rögtön kell elítélni hanem elősszőr meg kell ismerni...
2011. november 04. 17:28 #75
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (SoLettisha @ 2011.11.04. 00:09)
Egyébként felvilágosítanálak, általános műveltség: az "Bort iszik és vizet prédikál" Ha már okosnak és frappánsnak akarsz tűnni, legalább tanulj előtte egy kicsit wink.gif

Ez az én átköltött verzióm biggrin.gif , az én szótáramban az eredeti, általad is említett mondat fokozását jelenti. biggrin.gif Egyesek szerint jó poén és szerintem is, története van ennek a mondatnak, ami számomra fontos. A kreativitás soha sem probléma. Inkább legyen valaki kreatív és alkosson, mint ne alkosson, nem? wink.gif Persze, csak ha tisztában van (én tudom) az eredeti mondattal. Ismételten nem ismersz engem biggrin.gif
Küldök neked üzenetet, legalább annyit tegyél meg hogy elolvasod és ne dobd ki egyből biggrin.gif
2011. november 04. 17:37 #76
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Azonosító: 147043
Örülök, hogy azért ilyen hírek is vannak róla, és nem csak arról, hogy megint milyen hülyeséget sikerült csinálnia. smileeee.gif
Azért pedig külön dicséret neki, hogy smink nélkül és egyszerű ruhában ment, nem hittem volna, hogy ez valaha bekövetkezik! biggrin.gif
2011. november 04. 18:17 #77
- törölt felhasználó -    
Ez tényleg kedves volt tőle,és végre nem csak a botrányairól írnak. =)
2011. november 04. 18:24 #78
Jasika
Jasika

StátuszI'm on the edge with you <3
Hozzászólás: 678
Csatolások: 87
Azonosító: 123630
annyira imadom <3 olyan aranyos smileeee.gif
2011. november 04. 21:57 #79
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Azért érdekes egy olyantól, aki egy pénisz alakú mikrofonnal lép színpadra.
2011. november 05. 10:03 #80
Mortyka98
Mortyka98
visszatérő vendég

StátuszGeri <3 <3 <3
Hozzászólás: 115
Csatolások: 30
Azonosító: 155087
de aranyos:')) anyira édes tél nagy szive vn én naon imádom^^<3<3<3<3<3<3
SoLettisha
Egyébként felvilágosítanálak, általános műveltség: az "Bort iszik és vizet prédikál" Ha már okosnak és frappánsnak akarsz tűnni, legalább tanulj előtte egy kicsit
WTF? x'dd
ám elöte olvasd el h mit irsz,és értsd h mit irsz? nm értem h mire irtad csk kiröhögteted maagadat cöh: Dxd
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok