Shakira új klipje megérkezett
2011. november 05. 12:56
Istenem de gyönyörű!!
Már meghallgattam a számot a Sale el sol albumáról, és már akkor nagyon tetszett. Elismerésem!!-bár Shakirában sosem tudok csalódni.
A kék ruhában pedig lélegzetelállítóan szép.
2011. november 07. 08:59
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Annyira jó ez a szám, hogy bórsódzom tőle. Csodálatos. Mikor nézem a klipet, olyan mintha én is ott lennék a közönség soraiban. Remélem, egyszer tényleg ott is leszek!
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2011. november 07. 11:23
Porcicca: A számot még nem hallottam, csak a videóklipet néztem, de egyetértek.
2011. november 07. 13:41
Idézet (lady gaga98 @ 2011.11.03. 13:48)
ez csak egy koncert felvétel
A koncertfelvétel gyakorlatilag maga a klip. Azért lesz majd a kislemezének a címe"Live from Paris". Amúgy a kinézetét meg tudod nézni Shaki official page-én.
2011. november 27. 20:45
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nagyon tetszik a ruhája, Shakira csodálatosan néz ki benne! Nagyon szeretem őt és ezt a dalt is, egyik legjobban sikerült albuma a Sal el Sol. Én amúgy is nagyon szeretem a spanyol nyelvet és örülök, hogy az albumon a legtöbb dal Shaki anyanyelvén szól.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.