Ki ne ismerné, vagy legalábbis ki ne hallott volna Stieg Larsson nagy sikerű sorozatáról, a Millennium-triológiáról?
A teljes cikkhez kattints ide!
A H&M A tetovált lány stílusában
2011. november 03. 13:19
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Mindig imádtam Lisbeth stílusát(Rapace féle), hisz lehetetlen beskatulyázni jelzők mögé, érdekel ez a kollekció. Az utolsó bekezdés pedig nagyon üt
1 felhasználónak tetszik:
joe_r
2011. november 03. 14:48
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Fú, na ezek kellenek
a cikk végéért meg elismerésem
2011. november 03. 17:07
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
jóóók ezek a ruhák.
2011. november 03. 17:53
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Hány bőrt akarnak még lehúzni a sztoriról? Nem elég a rossznak ígérkező remake, még divatkollekciót is? A mai világban, megértem én, de pont Salander? Salander olyan ruhába jár, amiből nincs értelme divatot csinálni. Anyám, borogass
2011. november 03. 23:42
|
|
imitationpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 140488 offline
|
nagyon nem szeretném látni az amerikai változatát a filmnek, mert a svéd meglepően kellemes élmény volt. Egyébként a könyvek szerintem zseniálisak, ahogy Lisbeth karaktere is, viszont tényleg kicsit soknak érzem, hogy ennyire divatot akarnak csinálni a lányból.
2011. november 04. 14:48
Idézet (ophely88 @ 2011.11.03. 17:53)
Hány bőrt akarnak még lehúzni a sztoriról? Nem elég a rossznak ígérkező remake, még divatkollekciót is? A mai világban, megértem én, de pont Salander? Salander olyan ruhába jár, amiből nincs értelme divatot csinálni. Anyám, borogass 
Szerintem ez nem bőrlehúzás, az amerikai filmek, na azok merítik ki szerintem ennek a fogalmát.
Egyébként én járnék Lisbeth-féle ruhákban. No meg manapság ha az a divat amit Lédi Gyagya hord, akkor inkább Salander-ihlette ruhákban rohangászok, mintsem hogy kövessem annak az elmeháborodott nőnek a törekvéseit.
2011. november 05. 10:04
Nagyon jól néznek ki ezek a ruhák, nekem nagyon tetszenek!
2011. november 05. 10:48
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2011.11.04. 14:48)
Szerintem ez nem bőrlehúzás, az amerikai filmek, na azok merítik ki szerintem ennek a fogalmát.
Egyébként én járnék Lisbeth-féle ruhákban. No meg manapság ha az a divat amit Lédi Gyagya hord, akkor inkább Salander-ihlette ruhákban rohangászok, mintsem hogy kövessem annak az elmeháborodott nőnek a törekvéseit.
Szerintem viszont van köze ehhez. A divatos ruhák között manapság tényleg vannak hasonlók, a név pedig pont jól jön egy kollekcióhoz.
A második bekezdéssel egyetértek, inkább ez, mint a Lédi Gaga 'ruhák', bár nekem személyszerint nem igazán tetszik, mert sötétecskék, én pedig a világos és színes ruhadarabokat kedvelem
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.