De lehet hogy csak tudta hogy nem bírna olyan jó lenni mint Whitney!
mert köztudottan Rihanna néha eléggé hamis!!
Rihanna nem lép Whitney nyomdokaiba
2011. november 03. 14:44
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
2011. november 03. 15:03
Jól döntött.Szerintem ő is tudja hogy Whitney-nél nem lehet jobb..
2011. november 03. 15:03
Idézet (GaGafreaks monster @ 2011.11.03. 14:44)
De lehet hogy csak tudta hogy nem bírna olyan jó lenni mint Whitney!
Az a "néha" akár ki is hagyható
2011. november 03. 16:14
Szerintem sem lett volna neki való a szerep,bár nem hinném,hogy ciki énekesként musical szerepet vállalni,de ő tudja...
2011. november 03. 16:19
Mondjuk érthető az is, hogy tudta, hogy nem lehet jobb nála hiszen Whitneynek fantasztikus hangja van. És RiRinek Whitney a példaképe! ^^
2011. november 03. 17:09
|
|
Fancsii001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 59 Csatolások: 4 Azonosító: 158547 offline
|
jó lett volna látni a filmben,de egy részről igaza van:nem kell mindent elvállalni attól h híres az ember...Bár nemtudom mia baja azzal h egy énekes szerepeljen egy musicalben...de hát,az ő dolga...
2011. november 03. 17:17
Kár hogy elutasította:S Még nem láttam őt szerepelni
2011. november 03. 17:50
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Hát... Rihanna és Whitney tényleg nincsenek egy szinten, úgyhogy jobban tette, hogy nem vállalta el. Én amúgy nem szeretnék ebből is remake-t látni, mert úgy sem lesz olyan jó, mint az eredeti.
2011. november 03. 18:14
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Hát Witneyt ős soha nem fogja utól érni!!
2011. november 03. 19:29
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Akkor gyártson továbbra is szexmániás, drogos klippeket... Végtére is ő "sztár".
Régebben bírtam, de mostanában kezd kinyílni a csipája. Egyre bolondabb lesz. És a zenében is kezdi átvenni ezt a tuctucos marhaságot. Az utolsó szám tőle, amit szeretek az a Man Down...
Régebben bírtam, de mostanában kezd kinyílni a csipája. Egyre bolondabb lesz. És a zenében is kezdi átvenni ezt a tuctucos marhaságot. Az utolsó szám tőle, amit szeretek az a Man Down...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: