VV5: A kubai macsó újra a villában
2011. november 03. 14:28
Az egészben az a vicces, hogy az ország egy bizonyos része még fizetett is azért, hogy kint lássa ezt a hominidát...
Kérem szépen áfás sms-ekre van pénz dögivel.
Kérem szépen áfás sms-ekre van pénz dögivel.
2011. november 03. 15:12
Gondoltam, hogy vissza fog menni a Villába.. Ebből látszik, hogy ilyenre kíváncsiak a nézők.
2011. november 03. 15:18
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Nemvolt hiaba az a nagy kampany.
Koszonjuk RTL Klub
2011. november 03. 15:32
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
ez miiiiiiiii????
2011. november 03. 15:35
De hát kieset!!Menjen szépen haza a s*ggére.Azt megenengedjük neki hogy mindennap nézze a VV-t.Akkor láthatja a kis Veronikáját!
Az a kacsaszájú hölgyemény előbb-utóbb pedig úgyis talál magának valaki mást............
Az a kacsaszájú hölgyemény előbb-utóbb pedig úgyis talál magának valaki mást............
2011. november 03. 15:52
|
|
Colette Marsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 158619 offline
|
@Jasmyne én is.
:D:D:D
2011. november 03. 15:57
|
|
Zsike71új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 157477 offline
|
Elhiszem,hogy kell a nézetség,de nem minden áron.
Ki kíváncsi erre a buta tacskóra mert én nem.
Aki Csabára szavazott a párbajon szépen kidobta az ablakon a pénzét(ezért nem szavazok).
Nézem ezt a sok buta embert bent(tisztelet a kivételnek)és kérdezem magamtól mit csinálok itt a tv előtt ??
De hajt a kíváncsiságom mit hoznak ki egymásból.
Ki kíváncsi erre a buta tacskóra mert én nem.
Aki Csabára szavazott a párbajon szépen kidobta az ablakon a pénzét(ezért nem szavazok).
Nézem ezt a sok buta embert bent(tisztelet a kivételnek)és kérdezem magamtól mit csinálok itt a tv előtt ??
De hajt a kíváncsiságom mit hoznak ki egymásból.
2011. november 03. 16:04
|
|
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline
|
Én örülök neki hogy visszamehet!!!
ő a kedvencem és az is marad!!
de hogy őszinte legyek én nem járnék olyannal ak eddig azt hajtotta hogy Alekoszon kívűl nem szeret mást, ő az egyetlen férfi akit szeretni fog. Majd megtörtént a házasság vele, végül szétváltak. Most itt van Christofel, szerette, imádta, majd összevesztek-kibékültek, és mi lett a sorsuk?- különmentek a párbaj után. Most Chris visszamegy, de Veronika most Péterre hajt. Na mi fog ebből kisülni?? Majd kiderül!
ő a kedvencem és az is marad!!
de hogy őszinte legyek én nem járnék olyannal ak eddig azt hajtotta hogy Alekoszon kívűl nem szeret mást, ő az egyetlen férfi akit szeretni fog. Majd megtörtént a házasság vele, végül szétváltak. Most itt van Christofel, szerette, imádta, majd összevesztek-kibékültek, és mi lett a sorsuk?- különmentek a párbaj után. Most Chris visszamegy, de Veronika most Péterre hajt. Na mi fog ebből kisülni?? Majd kiderül!
2011. november 03. 16:08
|
|
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline
|
És én is ott vagyok a nyolcvanezer rajongó között.
Mondjuk az előző hozzászólásomhoz visszatérve azt tesznek amit akarnak ha szeretik egymást legyenek nolfogok én ezt kívánom, csak meg ne bánja Chris hogy beleszeretett Veronikába.
NA MIVAAAAN ÖCSÉÉM?
Mondjuk az előző hozzászólásomhoz visszatérve azt tesznek amit akarnak ha szeretik egymást legyenek nolfogok én ezt kívánom, csak meg ne bánja Chris hogy beleszeretett Veronikába.
NA MIVAAAAN ÖCSÉÉM?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: