JoJo az elmúlt hónapokban eltűnt egy időre, ám hamar visszatért. Augusztusban jelent meg legújabb száma, mely a Disaster címet viseli, s melyhez végre megérkezett a várva várt videoklip is.
A teljes cikkhez kattints ide!
JoJo fekete démonként tér vissza klipjében
2011. november 02. 15:59
Na Ő ÉNEKESNŐ!
Van hangja, stílusa... örülök, h visszatért
Bár ezzel a fekete hajjal furcsa, sztem a világosabb színek jobban állnak neki!
Van hangja, stílusa... örülök, h visszatért
Bár ezzel a fekete hajjal furcsa, sztem a világosabb színek jobban állnak neki!
2011. november 02. 16:17
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Mindig is szerettem JoJo-t,és örülök hogy nem pihen,egy igazi energiabomba!xD Igaz,a mostani stílusa nem tetszik úgy,mint a 2006-os pl.,de hát nem tetszhet mindegyik klipje úgy:D.A hangjával mondjuk sosem volt gond,csak én az a fajta vagyok aki jobban szereti,ha nem csak szerelmes számok vannak egy albumon.
2011. november 02. 16:18
Imádom ezt a csajt !
Bekell látni , szerintem ez a fekete haj nem a legjobb választás, a barna sokkal jobb, de így is szép! A klip nagyon jó, de a dal nem fogott meg annyira. Hajrá JoJo , kiváncsi vagyok az új lemezedre <3
Bekell látni , szerintem ez a fekete haj nem a legjobb választás, a barna sokkal jobb, de így is szép! A klip nagyon jó, de a dal nem fogott meg annyira. Hajrá JoJo , kiváncsi vagyok az új lemezedre <3
2011. november 02. 17:31
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
IMÁDOM EZT A SZÁMOT. Szerintem nagyon jó a szövege, a hangszerelés, minden. Nagyon üt. JoJo számai mondjuk általánosságban is tetszenek / tetszettek.
2011. november 02. 18:41
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Szerintem nemcsak fekete hajjal hasonlít Lindsay Lohan-re,régebben is hasonlított rá néhány képen stb.
2011. november 02. 18:41
|
|
|
de szerintem Elizabeth Gillies is hasonlít rá néhány képen
2011. november 02. 19:31
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
nagyon jó lett
2011. november 02. 19:50
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Eddig nem ismertem őt, de ez nagyon jó szám.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: