Mit lehet csinálni 72 nap alatt?
2011. november 03. 11:17
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Jó cikk lett.
2011. november 03. 13:23
Még több ilyen cikket!
Egyébként ez szerintem várható volt, bár én speciel nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig húzzák (gonosz, nagyon gonosz, tudom).
Viszont az nagyon elszomorít, hogy sokak szemében a házasság nem több egy jó nagy bulinál, és egyáltalán nem veszik komolyan a holtomiglan-holtodiglant... Most nemcsak a hírességekre gondolok, az én ismerőseim körében is akadt olyan, aki nagy csinnadratta közepette feleségül vette a barátnőjét (kb. félévnyi járás és öt hétnyi együttélés után), most meg azon alkudoznak, hogy a válás után ki fizeti a törlesztőrészletét annak a hitelnel, amit felvettek az esküvőre, meg a lagzira...
Egyébként ez szerintem várható volt, bár én speciel nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig húzzák (gonosz, nagyon gonosz, tudom).
Viszont az nagyon elszomorít, hogy sokak szemében a házasság nem több egy jó nagy bulinál, és egyáltalán nem veszik komolyan a holtomiglan-holtodiglant... Most nemcsak a hírességekre gondolok, az én ismerőseim körében is akadt olyan, aki nagy csinnadratta közepette feleségül vette a barátnőjét (kb. félévnyi járás és öt hétnyi együttélés után), most meg azon alkudoznak, hogy a válás után ki fizeti a törlesztőrészletét annak a hitelnel, amit felvettek az esküvőre, meg a lagzira...
2011. november 03. 15:06
Nagyon jó cikk lett.Várható volt hogy fél évig sem bírják ki egymás mellett,az egész esküvő felesleges felhajtás és pénzkidobás volt.
2011. november 04. 20:16
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Háááhhá, jó ez a cikk
De az szerintem szomorú, hogy ilyen emberek vannak. Kíváncsi vagyok, hány férje lesz még ennek a nőcinek. És mi lesz ha elfogy a "hatalmas" tehetségével keresett pénzük, és nem lesz pénz az esküvőre? Na, akkor micsinál.
2012. március 27. 21:34
jobb lett volna, ha Kimék is inkább a fenti programokból válogattak volna inkább.
2012. november 07. 13:03
Értelmetlen cikk megint. Az ő dolguk, hogy mivel töltötték, nem kell beleütni az orrokat.
2014. április 28. 19:58
Egy Sims élet lepergése:de csak akkor ha nincs meghecckelve a játèk!
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: