Ezt szereti
Oláh Ibolya a lányokat szereti
2011. december 02. 20:05
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Hát IJ ez waan...
Ezt szereti
Ezt szereti
2011. december 09. 17:27
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Már első látásra tudtam h vmi nem stimmel a csajjal..
2011. december 15. 15:35
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Idézet (Lily17 @ 2011.11.24. 13:38)
Fruzsi23 szted ez normális (h két nő csókolózik)??!pff.. Véleményem szerint az a normális,ha egy férfi és egy nő van együtt.akkor tényleg gyerekes,ha vki arra mondja h fúj,de ha 2nő csinálná akkor sztem még én is elfordulnék...://
Jó rég jelent meg ez a cikk, de visszanézegetem a hozzászólásaimat, és muszáj válaszolnom:
Kezdjük ott, hogy nem Fruzsi23 vagyok, már megbocsáss. Nem lehetne egy csöppet odafigyelni? Szerintem a 26 és a 23 között igenis van különbség!
Jólvan, fordulj el csak nyugodtan. De erről beszéltem. Meg kéne érteni őket, fel kéne fogni, hogy vannak olyan párok, akik a saját neműkhöz vonzódnak. Kész.
2012. július 28. 18:44
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Idézet (Anna_Toth @ 2011.11.03. 08:40)
Én meg neked tudok gratulálni (utólag), ha úgy hiszed, neveltetésfüggő az orientáció (=ízlés).
Jelentkezzen, akinek megszabták akárhányadik szülinapja eljövetelével, hogy "igen, kislányom, márpedig fiúkhoz fogsz vonzódni, így döntöttem és punktum"!
2013. április 14. 16:24
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
Régebbi a cikk..de azért ide írom a véleményemet! (Ezt most azoknak szól akik elítélik ha valaki homoszexuális.)
Komolyan most miért kell valakit elítélni mert a saját neméhez vonzódik? Bántottak titeket valaha? Megsértettek? Mert ti azt teszitek azokkal az emberekkel. Inkább elismerésem Ibolyának hogy meri felvállalni ennyi szívtelen ember előtt. Néha elszörnyűlködöm hogy pár emberből mennyire kiölődött az eggyüttérzés...Gratulálok hozzátok és ennek semmi köze sincsen a neveltetéshez..
Komolyan most miért kell valakit elítélni mert a saját neméhez vonzódik? Bántottak titeket valaha? Megsértettek? Mert ti azt teszitek azokkal az emberekkel. Inkább elismerésem Ibolyának hogy meri felvállalni ennyi szívtelen ember előtt. Néha elszörnyűlködöm hogy pár emberből mennyire kiölődött az eggyüttérzés...Gratulálok hozzátok és ennek semmi köze sincsen a neveltetéshez..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: