Starity

Oláh Ibolya a lányokat szereti

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 02. 11:07 #21
- törölt felhasználó -    
Egyesek itt olyannyira ostobák, hogy az már rekord. Komolyan idejöttök verni a nyálatokat 12 évesen, és itt nyávogtok, meg fújogtok? Írjátok meg a leckéteket, meg nézzetek utána mi a szexualitás, és utána picsogjatok.

Egyébként sosem kedveltem különösebben Ibolyát, de örülök, hogy felvállalja, hogy így boldog, és nem foglalkozik a homofób gyökerekkel:)
4 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti03, rachella, SweetBlair.
2011. november 02. 11:12 #22
Ketherina
Ketherina

Státusz"Because the man wasn't good he was great..."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 501
Csatolások: 13
Azonosító: 162756
Egyesek tényleg túl tesznek mindenen, én sem szeretem Ibolyát, és nem támogatom az ilyen fajta vonzódást, de attól még ugyan úgy egy elképesztő tehetség, 9-12 évesen még semmit sem érthet az ember, akkor ne beszéljetek itt, amikor nagyobb leszel, és visszaolvasod, vagy estleg visszaemlékszel majd ezekre az üzenetekre, magad is bánni fogod! Gondolkozzatok, mielőtt valamit írtok rolleyes.gif dry.gif
2011. november 02. 11:19 #23
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (kis_zsú @ 2011.11.02. 11:05)
Nem lepődtem meg ezen, mert látszik rajta.

Tényleg? Hol? Hogy látszódhat ez rajta? 110.gif Gondolkozz mielőtt beszélsz. Bevallotta, ha nem vallja be, meg nem mondanád róla biztosan (ha te a kinézetet mondod), ha pedig a képet, az elég rossz minőségű. A cikk tartalma amúgyis arról szól, hogy lebukott és vállalja, tesz mindenki véleményére és így boldog. Ez a lényeg.
5 felhasználónak tetszik: kriszti03, rachella, Ketherina, SweetBlair., riri17
2011. november 02. 11:32 #24
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Azonosító: 147043
ohmy.gif
Na ez meglepett! Nem gondoltam volna róla.
De ez nem változtat a véleményemen róla, jó hangja van és régen neki szurkoltam a Megában. biggrin.gif
Amúgy meg, nem teljesen mindegy nektek, hogy kivel boldog? (Mennyi homofób van itt!)
Miért lenne undorító? dry.gif
Legyen lányokkal, ha neki ez jó. Azzal van, akivel akar, ez nem elítélendő, és csak rá tartozik.
És szép, hogy fel meri vállalni. Mondjuk még szebb lenne, ha nem az ügyvédjén keresztül adta volna hírül a világnak, hanem büszkén kiállt volna és ő maga mondta volna el. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti03
2011. november 02. 11:34 #25
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Idézet
Vancsi008
Fúj,ez undorító. 
Fergie97
Vancsi008:ˇ"Fúj,ez undorító" szerintem is eddig se bírtam ezt a nőt hát most már ..:S

gondolkodjatok már mit mondtok.. és ha a legjobb barátnőd lenne az akkor őt is kiutálnád mert nem a másik nemhez vonzódik mint te?! komolyan. mellow.gif a mostani világba gondolkodni luxus.. blink.gif
5 felhasználónak tetszik: rachella, ophely88, kriszti03, Cassie3, riri17
2011. november 02. 11:37 #26
heyitsamyMT
heyitsamyMT
▪chatnoir

Státuszviva la vie boheme
Hozzászólás: 2032
Csatolások: 34
Azonosító: 143368
kit érdekel? az a lényeg, hogy a szakmájában jól teljesítsen. nekem a Baby című száma egészen tetszik, és inkább az 5. albumára leszek kíváncsi, mintsem a magánéletére. ha egy sz.r, SP vagy Fluor kaliberű "előadó" lenne, egyértelmű, hogy miért érdekelne jobban a magánélete biggrin.gif de így... nem.
2011. november 02. 11:39 #27
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Hát nem mondom hogy nem lepődtem meg mert engem az ilyen dolgok - akármennyire is "támogatom" a melegeket - mindig kicsit lesokkolnak.Így találta meg a boldogságot, és még fel is vállalja ami dicséretre méltó.Sok boldogságot és jó munkát kívánok neki smileeee.gif
2011. november 02. 11:43 #28
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
valamivel fel kell hívnia magára a figyelmet,ha mr az éneklés nem jött össze neki
2011. november 02. 11:45 #29
annabeth98
annabeth98
visszatérő vendég

StátuszFIGYELEM, Victoria Justice fangirl a láthatáron!!! ;)
Hozzászólás: 287
Azonosító: 151451
Őszintén, mint a többiek is írták, én is meglepődtem.
De!!!
Szerintem igazán el lehetne gondolkodni... Lehet, hogy nem olyan, mint te, de ő is ember. A másik fele pedig, hogy semmi beleszólása sincs senkinek, mert ez magányügy, és csak rá tartozik.
Mielőtt egyszerűen azt írjátok, hogy fúúj, ez undorító, képzeljétek el a helyzetét. Nem tud vele mit csinálni ő sem, gondolom nektek sem az lenne a legfontosabb, hogy másoknak megfeleljetek, hanem hogy ti jól érezzétek magatokat. Ez a véleményem...
2 felhasználónak tetszik: ophely88, kriszti03
2011. november 02. 11:46 #30
Ninaa.
Ninaa.
♛ smuldersholic

StátuszBarbie is a b*tch, she is just a witch...
Hozzászólás: 1118
Csatolások: 117
Azonosító: 144054
Gyönyörű.És ezt miért is kell reklámozni?Őszintén megmondom,nem tartom tehetségesnek,és az albumát a kutya se fogja megvenni,úgyhogy felőlem üzengethet ügyvéddel és az angol királynővel is,engem nem érdekel... De ehhez a nyilatkozathoz miért is kellett ügyvéd?
2011. november 02. 11:47 #31
zavodni
zavodni

Státusz,,Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get..."
Hozzászólás: 536
Azonosító: 143361
Na ezen meglepődtem... De az ő élete. Én sose rajongtam érte, viszont aki valaha is a rajongójának vallotta magát, az nem fog emiatt eltávolodni tőle. Vagy ha igen, akkor az sose szerette igazán.
2011. november 02. 11:47 #32
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Idézet (selena_taylor_fan @ 2011.11.02. 11:43)
valamivel fel kell hívnia magára a figyelmet,ha mr az éneklés nem jött össze neki

Nem kötekedni akarok de most őszintén:
1 Ha csak fel akarná hívni magára a figyelmet akkor nem 2. éve járna egy nővel
2 Ha nem jött volna be neki az éneklés akkor nem az 5. albumán dolgozna
4 felhasználónak tetszik: ophely88, SweetBlair., rachella, riri17
2011. november 02. 11:56 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.11.02. 10:41)
Sajátmaga nem tud kiállni a jónép elé és úgy kimondani valamiféle úton módon? think.gif Talán félvállról veszi a dolgokat és nem is akar vele foglalkozni. Úgy van vele, hogy majd az ügyvéd nyilatkozik aztán kalap kabát. Nem vagyok meglepve. A bébikém (ha így kell leírni a szám címét) dalszövege is sántított nekem egy ideje, igen csak férfi ellenesre sikeredett a szerzemény (nekem úgy tűnt), még akkor is, ha egyet értek azzal, amit énekelt benne. Erről régebben is voltak pletykák, szóval nem hinném, hogy hazudna de manapság ki tudja ... blink.gif

Nem ismerem a zenéjét, és hogy őszinte legyek nem is akarom. A Megafrászban is annyira unszimpatikus volt, hogy az hihetetlen.

Viszont ha tényleg annyira szabad lelkű, és ami a szívén az a száján, akkor meg nem értem. Ha már elmondta hogy meleg, akkor ha ennyire sz_rok a véleményetekre alkat, akkor igazán kiállhatott volna ő.

Egyébként én nem nagyon szidnám a 10-12 éveseket, mert szerintem nagyon is jól van az, hogy nem sok fogalmuk van a szexualitásról, és hogy őszinte legyek, nem is kellene, hogy legyen. A baj ott kezdődik, hogy ez a fórum is azt tolja, úgy látszik a VV után ebből van nagy látogatottság, holott figyelembe kellene venni, hogy a HQP óta elég nagy változás történt, az egyik legszínvonalasabb fórum átavanzsálódott óvodává. A kicsik akik Bíboros meg Szelena miatt jöttek ide, nem hiszem hogy gyorsan elmennének, és most már őket is figyelembe kell venni.
Kiskamaszok - szóval amire az van írva hogy 18+, azt meg fogják nézni, mert az sokkal izgibb, meg egyébként is, szerintem rengeteg embert jobban vonz az, ami tilos, vagy nem szabad.
Emellett nagyban rásegít az is, hogy mint észrevettem mostanában a szexuális tartalmú cikkek jó ideig le vannak rögzítve a főoldalon.
2 felhasználónak tetszik: SweetBlair., Cassie3
2011. november 02. 11:59 #34
- törölt felhasználó -    
Ezen én is meglepődtem, mert már láttam filmben férfival is, de hát az csak egy film volt _nevet.gif
eléggé furcsa nő én nem annyira szeretem smileeee.gif
2011. november 02. 12:00 #35
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Mondjuk sztem mindig is látszott rajta h vmi nem oké biggrin.gif
2011. november 02. 12:01 #36
- törölt felhasználó -    
@Cynthia Ez nem érv, amiről nincs fogalmam, abba nem pofázok bele.
2011. november 02. 12:06 #37
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Ninaa. @ 2011.11.02. 11:46)
Gyönyörű.És ezt miért is kell reklámozni?Őszintén megmondom,nem tartom tehetségesnek,és az albumát a kutya se fogja megvenni,úgyhogy felőlem üzengethet ügyvéddel és az angol királynővel is,engem nem érdekel... De ehhez a nyilatkozathoz miért is kellett ügyvéd?

Nem reklámozta, hanem lebukott és bevallotta. Az, hogy x y lefotóz és egy szennylap megkeres, te cáfolod vagy megerősíted amit mondanak, az nem reklámozás. 110.gif
2 felhasználónak tetszik: kriszti03, SweetBlair.
2011. november 02. 12:07 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aftermath96 @ 2011.11.02. 12:01)
@Cynthia Ez nem érv, amiről nincs fogalmam, abba nem pofázok bele.

Ez a te véleményed, egyébként én is így vagyok vele, viszont te, ha jól veszem ki a nicknevedből 15 évesen ezt föléred ésszel. Az említett korosztályt nem ez érdekli, hanem hogy mindenhova írjanak valamit, minél több hozzászólásuk legyen és ehhez hasonlók. Persze tisztelet a kivételnek.

Szerintem nem reménytelen esetek, csak évek kellenek nekik smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: kriszti03, SweetBlair.
2011. november 02. 12:08 #39
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Idézet (Cynthia @ 2011.11.02. 11:56)
Nem ismerem a zenéjét, és hogy őszinte legyek nem is akarom. A Megafrászban is annyira unszimpatikus volt, hogy az hihetetlen.
Viszont ha tényleg annyira szabad lelkű, és ami a szívén az a száján, akkor meg nem értem. Ha már elmondta hogy meleg, akkor ha ennyire sz_rok a véleményetekre alkat, akkor igazán kiállhatott volna ő.
Egyébként én nem nagyon szidnám a 10-12 éveseket, mert szerintem nagyon is jól van az, hogy nem sok fogalmuk van a szexualitásról, és hogy őszinte legyek, nem is kellene, hogy legyen. A baj ott kezdődik, hogy ez a fórum is azt tolja, úgy látszik a VV után ebből van nagy látogatottság, holott figyelembe kellene venni, hogy a HQP óta elég nagy változás történt, az egyik legszínvonalasabb fórum átavanzsálódott óvodává. A kicsik akik Bíboros meg Szelena miatt jöttek ide, nem hiszem hogy gyorsan elmennének, és most már őket is figyelembe kell venni.
Kiskamaszok - szóval amire az van írva hogy 18+, azt meg fogják nézni, mert az sokkal izgibb, meg egyébként is, szerintem rengeteg embert jobban vonz az, ami tilos, vagy nem szabad.
Emellett nagyban rásegít az is, hogy mint észrevettem mostanában a szexuális tartalmú cikkek jó ideig le vannak rögzítve a főoldalon.

Bocsánat úgy tűnik ma kotnyeles hangulatom van de bele kellett szólnom
Jó magam ebbe a kisebb korosztályba tartozom - 13 vagyok - és lehet hogy én vagyok a nagy kivétel de akkor sem hiszem hogy mindegyik korombeli olyan lenne amilyennek leírtad Te és leírták ugyan úgy mások is
Bár én sem vagyok egy minta gyerek mert igen a kedvenc klipem 18+-os,de őszintén mondom hogy ha olyan dolog lenne benne amit nem tudnék feldolgozni vagy értelmes ember módjára kezelni nem nézném meg többször.Az itteni 18+-os cikkekre meg egyrészt nem vagyok kíváncsi, mert nem akarom látni hogy mi van egyes hírességek ruhája alatt, őszintén szólva lesz*rom.
És tudom hogy itt most nem csak erről volt/van szó de úgy éreztem ezt le kell írnom még egyszer elnézést
1 felhasználónak tetszik: Bogszics
2011. november 02. 12:22 #40
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
háát ő élete ő döntése.biggrin.gif legyenek boldogak. biggrin.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7