Csak kevesebb a cukorka -állítja a True Blood üdvüskéje, Deborah Ann Woll, aki a GQ Magazinnak adott interjút.
A teljes cikkhez kattints ide!
A True Blood olyan, mint a Halloween
2011. november 02. 09:06
2011. november 02. 09:23
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Hát ha én beszabadulnék abba a boltba nem sok minden maradna
Jó cikk lett, kedvelem Deborah-t, olyan közvetlen mindenkivel
Én is szívesen járnék minden nap TB forgatásra
De szerintem én is csak útban lennék
Jó cikk lett, kedvelem Deborah-t, olyan közvetlen mindenkivel
Én is szívesen járnék minden nap TB forgatásra
2011. november 02. 09:23
Lehet hogy Jessica szabadságvágya miatt (ami nem mellesleg a szülei miatt ekkora) nem tudok túllépni azon, hogy Deborah "kicsit konzervatív" legyen. Elvégre, ha "kicsit konzervatív", színészet, persze, de csak nem vállat volna ilyen pikáns jelenetet az évadzáróban
D
2011. november 02. 09:28
De az eredeti cikket olvasván kicsit sántít a fordítás...
Példának okáért: "Sokan még a hajukat is befestik, igen, vörösre" ellentétben az eredeti szöveggel "A lot of people are dying their hair – go redheads!" Azaz hajrá vörös hajúak... (Egyetértek, mellesleg. Hajrá vörös hajúak
)
Így már értem, miért bökte a csőröm a "kicsit konzervatív", hiszen a cikkben egyáltalán nem erről beszél, egy szó sincs erről. Arról beszél, hogy odavan ezért a "kocka" kultúráért - pl. Star Wars, innen rátérve a rohamosztagosokra.
Kicsit jobban át kéne nézni a fordítást, mielőtt felengedik az oldalra, hiszen így maga a mondanivalója is megváltozik! Legalábbis, nekem ez a véleményem...
Példának okáért: "Sokan még a hajukat is befestik, igen, vörösre" ellentétben az eredeti szöveggel "A lot of people are dying their hair – go redheads!" Azaz hajrá vörös hajúak... (Egyetértek, mellesleg. Hajrá vörös hajúak
Így már értem, miért bökte a csőröm a "kicsit konzervatív", hiszen a cikkben egyáltalán nem erről beszél, egy szó sincs erről. Arról beszél, hogy odavan ezért a "kocka" kultúráért - pl. Star Wars, innen rátérve a rohamosztagosokra.
Kicsit jobban át kéne nézni a fordítást, mielőtt felengedik az oldalra, hiszen így maga a mondanivalója is megváltozik! Legalábbis, nekem ez a véleményem...
2011. november 02. 09:36
Idézet (Taurilla @ 2011.11.02. 09:28)
De az eredeti cikket olvasván kicsit sántít a fordítás...
)
Még tegnap írtam, elég későn, valószínűleg ezért néztem félre
2011. november 02. 09:42
Idézet (Cynthia @ 2011.11.02. 09:36)
Még tegnap írtam, elég későn, valószínűleg ezért néztem félre 
Hát, akkor kijavítod, és meg is van oldva
2011. november 02. 09:45
Idézet (Taurilla @ 2011.11.02. 09:42)
Hát, akkor kijavítod, és meg is van oldva
Én már azért is hálás vagyok hogy ha valaki TB vagy TB cast híreket hoz a népeknek 
Nem olyan egyszerű
2011. november 02. 09:48
Idézet (Cynthia @ 2011.11.02. 09:45)
Nem olyan egyszerű
Majd valamelyik hírmodinak kell megoldania, én nem tudok belenyúlni a cikkekbe

Jajj, hát én nem értek ám az itteni rendszerhez
2011. november 02. 09:52
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
De komoly!
HBO SHOP!
Nálunk miért nincsenenek ilyenek?o_O
:-@
HBO SHOP!
Nálunk miért nincsenenek ilyenek?o_O
:-@
2011. november 02. 11:40
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
monjuk van benne valami
2011. november 02. 12:55
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
egyetértek vele:-D
menni kell az hbo boltba:-D xd
menni kell az hbo boltba:-D xd
2011. november 02. 14:53
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
HBO bolt elmennék!!!!és egyet értek
2011. november 02. 17:22
Valóban ilyesmi hangulatot kelt a sorozat de nekem ez nagyon is tetszik.Minden rész tele van izgalommal és számos fordulattal aminek hála megunhatatlan.Én legalábbis nem tudok leszokni róla.
2011. november 02. 18:22
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hát én nem tudom ,mert még nem láttam ezt a sorozatot !de tervezem hogy megnézem
2011. november 02. 19:26
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Én sem láttam még ezt a sorozatot, de kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: