Csak kevesebb a cukorka -állítja a True Blood üdvüskéje, Deborah Ann Woll, aki a GQ Magazinnak adott interjút.
A teljes cikkhez kattints ide!
A True Blood olyan, mint a Halloween
2011. november 02. 09:06
2011. november 02. 09:23
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Hát ha én beszabadulnék abba a boltba nem sok minden maradna
Jó cikk lett, kedvelem Deborah-t, olyan közvetlen mindenkivel
Én is szívesen járnék minden nap TB forgatásra
De szerintem én is csak útban lennék
Jó cikk lett, kedvelem Deborah-t, olyan közvetlen mindenkivel
Én is szívesen járnék minden nap TB forgatásra
2011. november 02. 09:23
Lehet hogy Jessica szabadságvágya miatt (ami nem mellesleg a szülei miatt ekkora) nem tudok túllépni azon, hogy Deborah "kicsit konzervatív" legyen. Elvégre, ha "kicsit konzervatív", színészet, persze, de csak nem vállat volna ilyen pikáns jelenetet az évadzáróban
D
2011. november 02. 09:28
De az eredeti cikket olvasván kicsit sántít a fordítás...
Példának okáért: "Sokan még a hajukat is befestik, igen, vörösre" ellentétben az eredeti szöveggel "A lot of people are dying their hair – go redheads!" Azaz hajrá vörös hajúak... (Egyetértek, mellesleg. Hajrá vörös hajúak
)
Így már értem, miért bökte a csőröm a "kicsit konzervatív", hiszen a cikkben egyáltalán nem erről beszél, egy szó sincs erről. Arról beszél, hogy odavan ezért a "kocka" kultúráért - pl. Star Wars, innen rátérve a rohamosztagosokra.
Kicsit jobban át kéne nézni a fordítást, mielőtt felengedik az oldalra, hiszen így maga a mondanivalója is megváltozik! Legalábbis, nekem ez a véleményem...
Példának okáért: "Sokan még a hajukat is befestik, igen, vörösre" ellentétben az eredeti szöveggel "A lot of people are dying their hair – go redheads!" Azaz hajrá vörös hajúak... (Egyetértek, mellesleg. Hajrá vörös hajúak
Így már értem, miért bökte a csőröm a "kicsit konzervatív", hiszen a cikkben egyáltalán nem erről beszél, egy szó sincs erről. Arról beszél, hogy odavan ezért a "kocka" kultúráért - pl. Star Wars, innen rátérve a rohamosztagosokra.
Kicsit jobban át kéne nézni a fordítást, mielőtt felengedik az oldalra, hiszen így maga a mondanivalója is megváltozik! Legalábbis, nekem ez a véleményem...
2011. november 02. 09:36
Idézet (Taurilla @ 2011.11.02. 09:28)
De az eredeti cikket olvasván kicsit sántít a fordítás...
)
Még tegnap írtam, elég későn, valószínűleg ezért néztem félre
2011. november 02. 09:42
Idézet (Cynthia @ 2011.11.02. 09:36)
Még tegnap írtam, elég későn, valószínűleg ezért néztem félre 
Hát, akkor kijavítod, és meg is van oldva
2011. november 02. 09:45
Idézet (Taurilla @ 2011.11.02. 09:42)
Hát, akkor kijavítod, és meg is van oldva
Én már azért is hálás vagyok hogy ha valaki TB vagy TB cast híreket hoz a népeknek 
Nem olyan egyszerű
2011. november 02. 09:48
Idézet (Cynthia @ 2011.11.02. 09:45)
Nem olyan egyszerű
Majd valamelyik hírmodinak kell megoldania, én nem tudok belenyúlni a cikkekbe

Jajj, hát én nem értek ám az itteni rendszerhez
2011. november 02. 09:52
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
De komoly!
HBO SHOP!
Nálunk miért nincsenenek ilyenek?o_O
:-@
HBO SHOP!
Nálunk miért nincsenenek ilyenek?o_O
:-@
2011. november 02. 11:40
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
monjuk van benne valami
2011. november 02. 12:55
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
egyetértek vele:-D
menni kell az hbo boltba:-D xd
menni kell az hbo boltba:-D xd
2011. november 02. 14:53
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
HBO bolt elmennék!!!!és egyet értek
2011. november 02. 17:22
Valóban ilyesmi hangulatot kelt a sorozat de nekem ez nagyon is tetszik.Minden rész tele van izgalommal és számos fordulattal aminek hála megunhatatlan.Én legalábbis nem tudok leszokni róla.
2011. november 02. 18:22
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hát én nem tudom ,mert még nem láttam ezt a sorozatot !de tervezem hogy megnézem
2011. november 02. 19:26
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Én sem láttam még ezt a sorozatot, de kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: