A brit Terence Davies legutóbb tíz éve rendezett nagyjátékfilmet, most újra forgat: egy The Deep Blue Sea című, az 50-es évek Nagy Britanniájában játszódó filmet csinál, amelynek Rachel Weisz a főszereplője. Weisz egy rossz házasságban élő, depressziós feleséget alakít, aki szerelmi viszonyba bonyolódik egy egykori pilótával. Utóbbit a mostanában egyre felkapottabb Tom Hiddleston játssza, akit láthattunk a Thor-ban, Woody Allen filmjében, a Midnight in Paris-ben és Steven Spielberg War Horse-ában is. A bíró férjet az elsősorban színpadi színészként ismert Simon Russell Beale játssza.
(tartalom az origo.hu-ról)
The Deep Blue Sea / Örvény (2011)
2012. május 15. 10:48
|
|
mangaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 175603 offline
|
Sziasztok:)
Nagyon szeretném megnézni végre ezt a filmet is Tomtól, de egyszerűen nem tudom letölteni... lehet, h buta kérdés, de itthon ki lehet venni esetleg valahonnan, vagy megvásárolni? megjelent egyáltalán Magyarországon? mert én egyelőre sehol nem találtam még meg, a letöltés meg folyamatosan megszakad, ugyhogy remélte, h ti tudtok nekem segíteni..
köszi előre is
Nagyon szeretném megnézni végre ezt a filmet is Tomtól, de egyszerűen nem tudom letölteni... lehet, h buta kérdés, de itthon ki lehet venni esetleg valahonnan, vagy megvásárolni? megjelent egyáltalán Magyarországon? mert én egyelőre sehol nem találtam még meg, a letöltés meg folyamatosan megszakad, ugyhogy remélte, h ti tudtok nekem segíteni..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

7 felhasználónak tetszik: