Khm... Enyhén..."Meglepődtem".
Ez már részemről kicsit sok.
Oké, hogy messziről nem látszik, de.. Na a végén már én fogom diliházba vinni ezt a nőt..
Lady Gaga pénisz alakú mikrofonnal sokkolt
2011. november 02. 13:59
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
2011. november 02. 15:47
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én már nem tudok meglepődni ezen a nőn.. Szerintem már nem is az éneklés miatt figyelnek fel rá, pedig igazán jó hangja van.. A rajongóinak is micsoda jó példát mutat..
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 02. 18:17
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Azért csinálja mert ma már nem lehet enélkül megélni!Justin Bieber azt választotta a megéléshez hogy csak lányokról énekel nyálas baromságokat!De nem???Tudtok olyan számot mondani tőle ami nem egy lányról szól?Na Lady Gaga nem ezt az utat választotta!Ő azt az utat választotta hogy értelemes szövegeket ír amiknek van lényege.De mivel ezzel nem tud a világ legtehetségesebb embere sem sztár lenni ezért valamit kellett csinánia!És ő azt tette hogy botrányokat csinál és lesem szarja mit gondolnak róla mások!Higyjétek el ha ezek közül választanotok kellett volna..akkor ti is a botrányokat választottátok volna!Hiszen mennyivel jobb Gagának?Neki értelmes felnőtt akár tini vagy fiatal rajongója van!Justin Biebernek csak a sikítozó sötét kis tinik vannak.Hát mennyivel jobb Gagának.Én inkább ezt az utat választottam volna!Oké kezdi túlzásba vinni!De hát enélük nem lehet megélni a mai világban?Vagy nem?Senki nem ismeri a Pendulumot!Miért mert az ég világon semmi magánügyet nem tudsz róluk!VIláGOs VOltAM???
2011. november 02. 19:04
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
és majd gyerekek előtt is ezzel akar fellépni? : ))))
2011. november 02. 19:45
Gyönyörű.................várjuk a következő botrányt GaGa
2011. november 02. 23:42
|
FuckerGagaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 163180 offline
|
őrület ez a nő de én megveszek érte ítéljetek meg csak bátran nem leszek megsértődve ezen de én imádom ezt a csajt de nem csinálnám az ő helyében.....imádlak GAGA!!!!!!!!!!!!!
2011. november 03. 12:10
XDD volt már olyan alakú cipősarok is
bolond ez a nő <3 de imádom :DDD
2011. november 04. 00:40
|
|
Transformersfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 235 Csatolások: 1 Azonosító: 162028 offline
|
dikk
ennél mélyebbre már senki sem süllyedhetett volna!!
2011. november 05. 12:01
OMG! Szeretem a zenéjét, de maga Gaga olyan bolond. És most nem jó értelemben...
2011. november 05. 12:45
ésmég van aki tiszteli és szereti ezt a nőt..
hamarosan vagina ábrázatú ruha lesz rajta...
hamarosan vagina ábrázatú ruha lesz rajta...
2011. november 05. 13:09
hát előre is bocs a GaGa fanok-nak!!!
szeretem a zenéit, de amúgy annyira nem szimpatikus nekem, h az csak naaa!!
sztem egy feltünésiviszketegéges k*rva!!!
(és még egyszer bocs a fanoktól).
szeretem a zenéit, de amúgy annyira nem szimpatikus nekem, h az csak naaa!!
sztem egy feltünésiviszketegéges k*rva!!!
(és még egyszer bocs a fanoktól).
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.