Lady Gaga pénisz alakú mikrofonnal sokkolt
2011. november 02. 09:36
De b@sszus...Miért kell mindig a rosszat keresni benne? MIÉRT? Miért nem keresitek esetleg Katy Perry-ben vagy Nicki Minajban a hibát? Ja, igen. Ők mindig színesek, ellentétben Gagával. Mert Katy és Nicki csak a bulizásról, meg egyéb ilyenekről énekel, míg Gagus értelmesebb, komolyabb dolgokról. Mert hasonlítsuk össze a Last Friday Night-ot a Born This Way-el. A Last ... egy eseményt idéz föl, ugyanis Katy régen vallásos volt, majd leírta a dalban, hogy mi minden történt vele azóta. Pontosabban: ,,egy idegen fekszik az ágyamban ... csillár a padlón, ... barbie baba a grillsütőben ... és a refrénben :múlt péntek éjjel lementünk a parkba, meztelenül fürödtünk, majd hármasban szexeltünk...'' és a Born This Way pedig, hogy fogadd el magadat, mert Isten sose vét hibát. Látjátok a különbséget? De azért is Katy-t választjátok. Egyébként, ez a miki nem hasonlít péniszre, inkább mikrofonra. Amiért bőrszínű, hogy menjen a ruha színéhez. De hány cikket is láttam itt, ahol kitüntetésért, vagy jótékonyságért írtak róla? Kb. 1-et. De miért csak azokat a cikkeket teszik ki, amiben a botrányairól van szó?!
2011. november 02. 10:05
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Imádom ezt a nőt xD <3
2011. november 02. 10:06
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Ömm..hát ez még engem is lesokkolt.Imádom GaGát,de ez már ténleg túlzás.Már volt péniszcipője,most péniszmikrofon..mi jöhet még Gagám?
2011. november 02. 11:10
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (Rihannna @ 2011.11.01. 23:35)
Hol van az a Gaga aki egy villám alakú mintával az arcán énekel, és tök normális?
Abba hagyhatná már ezt... rendben, fel akarja magára hívni a figyelmet. De az sokkal nagyobb elismerés lenne, ha nem a mikrofonjával és a kinézetével hozná fel magára a figyelmet, hanem talán a hangjával ha már énekesnő, és nem cirkuszi bohóc. 
Egyet értek.
2011. november 02. 11:38
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Enaa @ 2011.11.02. 09:36)
De b@sszus...Miért kell mindig a rosszat keresni benne? MIÉRT? Miért nem keresitek esetleg Katy Perry-ben vagy Nicki Minajban a hibát? Ja, igen. Ők mindig színesek, ellentétben Gagával. Mert Katy és Nicki csak a bulizásról, meg egyéb ilyenekről énekel, míg Gagus értelmesebb, komolyabb dolgokról. Mert hasonlítsuk össze a Last Friday Night-ot a Born This Way-el. A Last ... egy eseményt idéz föl, ugyanis Katy régen vallásos volt, majd leírta a dalban, hogy mi minden történt vele azóta. Pontosabban: ,,egy idegen fekszik az ágyamban ... csillár a padlón, ... barbie baba a grillsütőben ... és a refrénben :múlt péntek éjjel lementünk a parkba, meztelenül fürödtünk, majd hármasban szexeltünk...'' és a Born This Way pedig, hogy fogadd el magadat, mert Isten sose vét hibát. Látjátok a különbséget? De azért is Katy-t választjátok. Egyébként, ez a miki nem hasonlít péniszre, inkább mikrofonra. Amiért bőrszínű, hogy menjen a ruha színéhez. De hány cikket is láttam itt, ahol kitüntetésért, vagy jótékonyságért írtak róla? Kb. 1-et. De miért csak azokat a cikkeket teszik ki, amiben a botrányairól van szó?!
Szerintem azért írnak csak erről, mert ez van az újságokban is, csupán a kérdésedre válaszolok. Az, hogy jótékonykodik, nem elég, hogy cikk legyen, más ember is jótékonykodik, ha tud. Abban nincs 'semmi érdekes', gondolom ezért ragadják meg mindig a negatív tartalmú cikket és képeket, ide pedig olyan cikk kerülhet ki, aminek van rendes (?) forrása és mivel csak az ilyen híreivel van tele a média ... De csak tippelek. Hogy Katy hülyeségei miért nem kerülnek ki a lapra, azt én sem tudom. Nicki és Katy hülyeségeivel van tele a külföldi média, a magyar médiát talán nem érdekli, pedig Nicky is fel tud 'öltözni' néha elég érdekesen és Katy sem szent...
2011. november 02. 11:38
Egy kicsit durva, de ahogy az előttem írták, már meg szokhattuk tőle.
2011. november 02. 11:44
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Esküszöm már felfordul a gyomrom ettől a nőtől.Már szinte kényszeresen próbálja felhívni magára a figyelmet, nem bírja ki hogy a következő újságban ne legyen róla valami.A legnagyobb baj pedig az hogy a sajtó meg is adja neki ezt a szintű figyelmet ezért újra és újra megcsinálja ezeket a visszataszító Jézus Mária erre már szót nem tudok...A lényeg: szerintem már szánalmas hogy mit művel ez a nő, remélem hamarosan lenyugszik egy kicsit.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. november 02. 12:14
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
nem mondhatnám, hogy annyira nagyon hasonlít egy péniszre... de kis hasonlóság azért van, bár szerintem csak a színe miatt
választhatott volna kevésbé félreérthetőt... :|
2011. november 02. 12:47
|
|
krisztina9711visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.01. Hozzászólás: 170 Csatolások: 47 Azonosító: 163035 offline
|
Nem vagyok valami nagy lédy gaga fan de ez komolyan mondom beteges
azt se tudja már hogy mit csinál istenem elmebeteg ez a csaj XD így tovább gaga XD
2011. november 02. 13:43
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
Lehet olyan szörnyű a nemi élete, hogy így tud vigasztalást nyerni, ha mutogathatja magát, vagy ha botrányt csap. Meg se lepődnék ha egyszer, diliházba kerülne....
A következő biztosan, még nagyobb hülyeség lesz, esetleg szeretkezni fog az élő színpadon, vagy meztelenül fog fellépni? Azzal a felírattal " ne szégyeld milyen vagy " eltudom képzelni, emleháborodott nő.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.