Lady Gaga pénisz alakú mikrofonnal sokkolt
2011. november 01. 21:08
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
kicsit sem durva......
2011. november 01. 21:15
|
|
s.cica2030új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 80 Csatolások: 34 Azonosító: 153397 offline
|
Most mondjam azt, hogy meglepődtem? Hát nem. Ezen a nőn már nem tudok meglepődni bármit is csinál...
2011. november 01. 21:20
Nos miért nem lepődök már meg ezen a nőn? Nem tud újat kitalálni...illetve élő maszturbálás a koncertjén...na az nagyot durranna...utána letartóztatnák közerkölcs törvénysértésért...és ott komolyan veszik az ilyet!
2011. november 01. 21:27
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Nem fogom megvédeni, mert nincs miért. Bármennyire is szeretem őt, ez tényleg elég nevetséges lépés volt tőle. Én bízom benne, hogy az igazi Gaga jó ember, és ezeket csak a sajtó miatt csinálja. Mert egyébként általában értelmes megnyilvánulásai vannak, és az interjúk alapján is egész intelligensnek tűnik, és szerintem ez az igazi oldala. Csak valamivel neki is fent kell tartania a hírnevét, és már nem nagyon tud mit kitalálni. Az utóbbi időben egy picit bedurvult, és az egyedi stílusa már-már közönségessé válik. De az is undorító, hogy erre a mai világban szükség van. Nem lehet azt mondani rá, hogy nem tehetséges, mert akkor az az ember vagy süket, vagy még nem hallotta élőben énekelni. De mostmár nem számít, ha tehetséges vagy, csak az, ha eladható. Nézzük például Christina Perri-t, vagy Sia-t. Egyikük sem tartozik a legnépszerűbb énekesek közé, pedig sokkal jobban megérdemelnék, mint a szelena gomez fajták... Na, lényeg a lényeg: Gaga ezt csak a botrány kedvéért csinálja. Nem mondom, hogy ezzel jóváírhatja az egészet, mert nem, de én nem az ilyen tetteire nézek fel, hanem elsősorban a hangjára, arra, hogy mennyit küzdött, míg idáig jutott, és azokra a mondataira és cselekedeteire, amikkel tényleg valami hasznos célt szolgál. Például amikor jótékonykodik, vagy arra buzdít, hogy fogadd el magad, hogy ne legyenek előítéleteid, vagy hogy nem kell mindenkinek odavetned magad, mert többet érsz annál. Én ezek alapján szeretem Gagát, az ilyen tetteit meg tudomásul veszem, de egyáltalán nem szeretem, tisztelem, vagy tartom követendő példának.
2011. november 01. 21:30
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
ezen már ki lepődik meg?ugy őszintén 
mindig van vlmi érdekes ötlete mint most ez a mikrofon.....
vicces
mindig van vlmi érdekes ötlete mint most ez a mikrofon.....
2011. november 01. 21:43
Ez nem is Gaga lenne!!
Őrült egy csaj az biztos!!
2011. november 01. 22:06
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
juj ezt a fellépést még nem is láttam!!
2011. november 01. 22:14
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Én még nem ott tartok hogy ez hülyeség-e vagy nem hanem honnan veszitek hogy az....AZ?Gondolom tudjátok mire értem! Ez csak egy bőrszínű mikrofon!Attól hogy a vége laposan attól még nem lesz.....AZ!xD
De amúgy is Gaga ilyen ezzel nem magára akarja vonni a figyelmet hanem egyszerűen ilyen!Mint mondjuk te nagyon jó vagy egy sportban emiatt mindenki felnéz rád az nem miattad van hanem mert egyszerűen te ebbe vagy jó!Azthiszem érthető voltam!És én nagyon tisztellem azért hogy ő nem amiatt lett nagyon híres mert anyucinak apucinak volt egy pár milliárda (mint pl Miley) hanem mert megdolgozott érte és ő írja a dalait még Miley minden egyes dalát az apu oka és a dalszövegírok írják!ERRŐL ENNYIT!
De amúgy is Gaga ilyen ezzel nem magára akarja vonni a figyelmet hanem egyszerűen ilyen!Mint mondjuk te nagyon jó vagy egy sportban emiatt mindenki felnéz rád az nem miattad van hanem mert egyszerűen te ebbe vagy jó!Azthiszem érthető voltam!És én nagyon tisztellem azért hogy ő nem amiatt lett nagyon híres mert anyucinak apucinak volt egy pár milliárda (mint pl Miley) hanem mert megdolgozott érte és ő írja a dalait még Miley minden egyes dalát az apu oka és a dalszövegírok írják!ERRŐL ENNYIT!
2011. november 01. 22:18
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
már meg sem kell lepődni
ami azt illeti, nem is tudnék.
2011. november 01. 22:24
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Ha az tényleg arról lett mintázva akkor szólni kellene neki,hogy azt nem éneklésre használják.
Ő mint mega sztár, fiatalok millióinak példaképe kicsit megfontoltabbnak kellene lennie.
De lehet hogy viccnek szánta,de akkor meg nem jött be neki.
Ő mint mega sztár, fiatalok millióinak példaképe kicsit megfontoltabbnak kellene lennie.
De lehet hogy viccnek szánta,de akkor meg nem jött be neki.
2011. november 01. 22:26
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
ez a nő nagyon undorító, és amiket csinál az is nagyon undorító
2011. november 01. 22:29
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Fuuuu...na ez no comment xDD
2011. november 01. 22:45
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
engemet nem sokkolt.!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: