Facebookos idézetes & játékos oldalam.
Te szerkesztesz valamilyen weboldalt?
2012. január 12. 08:41
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Vegas @ 2012.01.05. 21:01)
Miért lenne sablonportál? Akkor ennyi erőből bármilyen szolgáltatón csinálsz oldalt, mindegyik sablonos. Attól, hogy mondjuk azon szerkesztenek a legtöbben oldalt, attól még nem lesz sablonos. Nem értelek 
De sablonportál. Mindegyik gportal oldal ugyanúgy néz ki, mivel van egy bizonyos elrendezés rajta és te csak annyit tudsz beleszólni, hogy milyen sorrendben legyenek és mennyi legyen belőlük. Meg nyilván a színeket, betűtípusokat.
Én viszont TELJESEN EGYEDÜL szoktam weboldalakat SZERKESZTENI. Ahol én határozom meg 100%-osan a megjelenő felületet. Nem tudom, mit nem értesz.
2012. január 14. 00:27
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Igen. Van egy Vámpírnaplók-kal foglalkozó g-portálos rajongói oldalam, immár másfél éve.
2012. január 19. 19:53
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Facebookon van asszem 10
volt mlapos is csak feltörték
2012. január 29. 09:24
Yep. Jared Padaleckiről
Ezen kívül van egy blogom és egy Eva Mendes-es oldalam, amit nem igazán frissítek.
2013. július 22. 14:13
|
|
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline
|
Régen millióegy oldalam volt, állatostól kezdve dollzneveldésen át design-os oldalig minden, amit csak el tudtok képzelni.
D
Most nincs, de mindenképp akarok, csak még nem tudom milyet...
Most nincs, de mindenképp akarok, csak még nem tudom milyet...
2013. július 23. 06:47
Már évek óta szerkesztek weboldalakat, hobbiszinten, de el tudnám képzelni, hogy ezzel foglalkozzak, ha nem lenne az írás. Szerintem érdekes dolog, most csak két oldalam van, de egyenlőre bőven elég.
2013. július 23. 20:33
Tumblr-öm van, de azt is inkább este fele szoktam használni
2013. július 24. 17:10
paramorehungary.com
Ide csak a hosszabb terjedelmű hírek mennek. A rövid posztok és a képek a Facebookon landolnak.
Ide csak a hosszabb terjedelmű hírek mennek. A rövid posztok és a képek a Facebookon landolnak.
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2014. augusztus 18. 22:05
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Én elindítottam egy blogot, mert iszonyúan unatkoztam, de aztán már nem, és a dolog elfelejtődött, most megpróbálkozom egy újjal, Nightwish témában, ezen kívül van egy rendszeres Facebook-oldalam: We're for Metal
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.