VV5: Eszter megy másodikként párbajozni
2011. október 31. 12:56
nekem aztán mind1, ugyis hazudik
méghogy megvárta volna hogy kimenjen Veronika és csak azután
mikor aztbeszélték hogy titokba
idióták 
huu de várom hogy vége legyen ennek
és remélem a Vámpirnaplokat visszarakják Péntek estére, mert már unom hogy felse tudom venni, mert apámék Született feleségeket vesznek fel, de én meg nem nézhetem mert másnap suli van -.-" és ezt ezeknek a nyomorékoknak köszönhetem
2011. október 31. 13:01
Tegnap belenéztem. A vélemény: hülyébbek, mint a tavalyiak. De a hírverésért bármit...
Nyissátok ki a szemeteket, és lássátok, h ez mekkora átverés!
Bárkit is hív ki, maradjon kint mindkettő, a többiek meg menjenek a bányába dolgozni!
Nyissátok ki a szemeteket, és lássátok, h ez mekkora átverés!
Bárkit is hív ki, maradjon kint mindkettő, a többiek meg menjenek a bányába dolgozni!
2011. október 31. 13:15
semmi keresni valója nincs ott egy tapló disznó menjen a fenébe
2011. október 31. 13:32
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Esztert majd egy nem olyan kellemes kis meglepetés fogja várni az ügyvédi karrirerjével kapcsolatban, úgy hogy essen csak ki! Esztikém ha kimész vár az igazi való világ!!!
2011. október 31. 13:46
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
igen énis birom.ez az egész veronika hülyesége miatt lett igy.mert a böszme ribanca nem fogja fel hogy mivan és csak azt látja amit ö akar.a helyükben bekérettem volna a videót hogy lássák hogy mivan igazából.remélem ő jön vissza!
2011. október 31. 13:46
|
|
Transformersfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 235 Csatolások: 1 Azonosító: 162028 offline
|
nem csodálom -.-"
2011. október 31. 13:50
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Idézet (cassiecica @ 2011.10.31. 12:56)
nekem aztán mind1, ugyis hazudik
méghogy megvárta volna hogy kimenjen Veronika és csak azután
mikor aztbeszélték hogy titokba
idióták
és remélem a Vámpirnaplokat visszarakják Péntek estére, mert már unom hogy felse tudom venni, mert apámék Született feleségeket vesznek fel, de én meg nem nézhetem mert másnap suli van -.-" és ezt ezeknek a nyomorékoknak köszönhetem 
Online lehetőségek nem merültek fel?
2011. október 31. 14:51
Hát ez szőőőrnyűűű.. Mi lesz ha kiesik? Most mitévő legyek? (talán élem tovább az életem boldogan és nyugalmasan!!??) =Đ
2011. október 31. 17:11
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Én csak azt nem értem, hogy egy jogász, minek ment a villába..nem hinném, hogy annyira rossz élete volt, hogy meg kelljen nyernie a főnyereményt, de mindegy...
Kíváncsi vagyok kit hív ki párbajozni
Kíváncsi vagyok kit hív ki párbajozni
2011. október 31. 18:28
uhh neki is szurkoltam h ő menjen párbajozni..és essen is ki már végre..,de arra kíváncsi leszek h kit hív ki
2011. október 31. 19:32
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Maradjon csak kinnt,az lesz a legjobb
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: