Milyen zenét hallgatsz most? XII.
2011. november 23. 18:32
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
David Lynch feat. Karen O - Pinky's Dream
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. november 23. 18:42
2011. november 23. 18:42
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Idézet (Johinna @ 2011.11.22. 21:37)
Szerintem az értelmezéssel semmi gond nem volt, a NIN leszólásáról meg annyit, hogyha egy olyan kaliberű együttest szól le valaki, mint ők, akkor az az illető vagy irigy vagy épp hozzá nem értő. Egyébként a NIN-nél aligha ismerhet az emberiség eredetibb, egyedibb zenei világgal körülvett együttest.
…csak ennek az a problematikája, hogy a „szerintem” kezdetű mondatok mindig szubjektív véleményt takarnak…
Idézet (Bogszics @ 2011.11.22. 21:39)
Az INSPIRÁCIÓ nevű szóról hallottál már?
…és te a fogalomzavarról? Az inspiráció nem szinonímája a utánzatnak
Idézet (Bogszics @ 2011.11.22. 21:39)
Mindennek van előzménye a zenében. Abból amit mondassz én azt szűrtem le hogy koppintásnak tartod a NIN-t. Elvárni nem várjuk el hogy szeresd, hiszen az industral nehezen emészthető, de akinek van némi fogalma a zenéről, annak a NIN úgy marad az eszében mint legendás zenekar. És akkor pl a Guns N' Roses mi? Koppintás csak mert sok zenekarból merítettek amihez még hozzá tették saját magukat is, és így alakult ki a stílusuk? Leszólod csak mert KRVA (már bocsánat a szóért) NAGY ZENE?
…ami azt illeti, talán jobb is, ha sosem tudod meg, hogy a gázendrózsi véleményem szerint mi…
…másfelől pedig én elhiszem, hogy megvagytok róla győződve, hogy micsoda egy rémkibaszott magaskultúra részesei vagytok, amit talán rajtatok kívül nem is érthet bárki, csak ebből egyértelműen következik a kérdés: A piti kis sznobizmusotokról hallotatok már?
Idézet (tya04 @ 2011.11.22. 21:54)
*Off: Őszintén nem hittem volna, hogy ez lesz egyetlen dicsérő kommentemből. Nem kell, hogy marjuk egymást, én nem is nagyon akartam visszaszólni, de végül helyettem is kimondták, amit gondolok. Lányok, ezért vagytok ti nálam ilyen előkelő helyen a szívemben, de ezt nem fogom részletezni, mert az itteni népségre nem tartozik.
…és még kellő képpen szerények is vagytok
Idézet (tya04 @ 2011.11.22. 21:54)
Attól, hogy még az Oasis - Wonderwallja tartalmazza az először Jules által felhasznált VI, I64, V, IId6 hangzatmenetet, nem lesz koppintás, de mondhatnám pont a NINtől a Right Where It Belongs-ot vagy a Linkin Park frissebb számai közül legalább ötöt, amik erre épülnek. Ha van egy hasonló motívum, nem kell egyszerre az eredetiséget kutatni illetve szidni egy olyan dolgot, amit nem is igazán ismerünk. Trent Reznor pedig még objektíven nézve is egy zseni. És most fejeztük be. *
…az a baj, hogy nem ugyanarról beszéltek, mint amiről én, azaz: az elektronikus industrial nem a NIN-el kezdődött, pusztán ennyi, minden mást már csak ti képzeltek bele a barinőiddel, de arról meg nem én tehetek…
ON:
The BlackSheeps - Oro jaska, beana (Live!)
2011. november 23. 18:47
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Rammstein-Klavier
Cobain
2011. november 23. 18:51
Bruce Springsteen - Thunder Road
2011. november 23. 18:52
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Gorillaz- Clint Eastwood
ciccmicc44
2011. november 23. 18:53
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Északi Lovag @ 2011.11.23. 18:42)
…csak ennek az a problematikája, hogy a „szerintem” kezdetű mondatok mindig szubjektív véleményt takarnak…
az objektivításhoz a legkevésbé sincs köze, a puszta feltételezés még önmagában nem tény…
…ami azt illeti, talán jobb is, ha sosem tudod meg, hogy a gázendrózsi véleményem szerint mi…
…másfelől pedig én elhiszem, hogy megvagytok róla győződve, hogy micsoda egy rémkibaszott magaskultúra részesei vagytok, amit talán rajtatok kívül nem is érthet bárki, csak ebből egyértelműen következik a kérdés: A piti kis sznobizmusotokról hallotatok már?
az olyan fogalmak mint a képmutatás és az álszentség még véletlenül sem tartozik a jellemtáraitokba…
…az a baj, hogy nem ugyanarról beszéltek, mint amiről én, azaz: az elektronikus industrial nem a NIN-el kezdődött, pusztán ennyi, minden mást már csak ti képzeltek bele a barinőiddel, de arról meg nem én tehetek…
Ki mondta, hogy az elektronikus industrial a NIN-el kezdődött? Én a dance és industrial vegyítésre gondoltam, az említett műfaj a Coil-al kezdődött bő tíz évvel a PHM előtt.
Jó, ne ragozzuk ezt tovább, mert nem ér ennyit.
Placebo - Without You I'm Nothing
2011. november 23. 18:55
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.