Milyen zenét hallgatsz most? XII.
2011. november 22. 21:26
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Katy Perry - Thinking of you
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. november 22. 21:37
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet (Északi Lovag @ 2011.11.22. 20:45)
…nem kell elnézést kérned, nem az a probléma, hogy szólsz, hanem az, hogy nyilvánvalóan nemsikerült értelmezned azt, amihez…
…én nem veszekszem, csak arra szerettem volna utalni, hogy amiről azt gondolod, hogy a NIN pazar kreativitása, azt már az ő debütálásuk előtt évekkel korábban olyan bandák megcsinálták mint a már említett Front 242 vagy például a Front Line Assembly…
…én nem veszekszem, csak arra szerettem volna utalni, hogy amiről azt gondolod, hogy a NIN pazar kreativitása, azt már az ő debütálásuk előtt évekkel korábban olyan bandák megcsinálták mint a már említett Front 242 vagy például a Front Line Assembly…
Szerintem az értelmezéssel semmi gond nem volt, a NIN leszólásáról meg annyit, hogyha egy olyan kaliberű együttest szól le valaki, mint ők, akkor az az illető vagy irigy vagy épp hozzá nem értő. Egyébként a NIN-nél aligha ismerhet az emberiség eredetibb, egyedibb zenei világgal körülvett együttest.
NIN - In This Twilight
2011. november 22. 21:39
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (Északi Lovag @ 2011.11.22. 20:02)
…kis szívem, előtte az a szó is szerepel, hogy „kissé”
…egyébként meg ha azt gondolod, hogy a NIN valami rémeredeti dolog, akkor javaslom hallgass egy kis Front 242 a '80-as évek elejéről és majd rájösz, hogy mennyire nem…
Front 242 - Headhunter
…egyébként meg ha azt gondolod, hogy a NIN valami rémeredeti dolog, akkor javaslom hallgass egy kis Front 242 a '80-as évek elejéről és majd rájösz, hogy mennyire nem…
Front 242 - Headhunter
Az INSPIRÁCIÓ nevű szóról hallottál már? Mindennek van előzménye a zenében. Abból amit mondassz én azt szűrtem le hogy koppintásnak tartod a NIN-t. Elvárni nem várjuk el hogy szeresd, hiszen az industral nehezen emészthető, de akinek van némi fogalma a zenéről, annak a NIN úgy marad az eszében mint legendás zenekar. És akkor pl a Guns N' Roses mi? Koppintás csak mert sok zenekarból merítettek amihez még hozzá tették saját magukat is, és így alakult ki a stílusuk? Leszólod csak mert KRVA (már bocsánat a szóért) NAGY ZENE?
(és hogy én minek avatkozom bele? mert tya a barátom
2011. november 22. 21:54
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
*Off: Őszintén nem hittem volna, hogy ez lesz egyetlen dicsérő kommentemből. Nem kell, hogy marjuk egymást, én nem is nagyon akartam visszaszólni, de végül helyettem is kimondták, amit gondolok. Lányok, ezért vagytok ti nálam ilyen előkelő helyen a szívemben, de ezt nem fogom részletezni, mert az itteni népségre nem tartozik. Attól, hogy még az Oasis - Wonderwallja tartalmazza az először Jules által felhasznált VI, I64, V, IId6 hangzatmenetet, nem lesz koppintás, de mondhatnám pont a NINtől a Right Where It Belongs-ot vagy a Linkin Park frissebb számai közül legalább ötöt, amik erre épülnek. Ha van egy hasonló motívum, nem kell egyszerre az eredetiséget kutatni illetve szidni egy olyan dolgot, amit nem is igazán ismerünk. Trent Reznor pedig még objektíven nézve is egy zseni. És most fejeztük be. *
The Carbonfools - Goodlokin'
The Carbonfools - Goodlokin'
2011. november 22. 22:51
Three Days Grace - It's All Over
a7xforever
2011. november 23. 00:01
|
Északi Lovag© A fjordok hercege |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 2487 Csatolások: 0 Azonosító: 156653 offline
|
Idézet (Johinna @ 2011.11.22. 21:37)
Szerintem az értelmezéssel semmi gond nem volt, a NIN leszólásáról meg annyit, hogyha egy olyan kaliberű együttest szól le valaki, mint ők, akkor az az illető vagy irigy vagy épp hozzá nem értő. Egyébként a NIN-nél aligha ismerhet az emberiség eredetibb, egyedibb zenei világgal körülvett együttest.
…csak ennek az a problematikája, hogy a „szerintem” kezdetű mondatok mindig szubjektív véleményt takarnak…
Idézet (Bogszics @ 2011.11.22. 21:39)
Az INSPIRÁCIÓ nevű szóról hallottál már?
…és te a fogalomzavarról? Az inspiráció nem szinonímája a utánzatnak
Idézet (Bogszics @ 2011.11.22. 21:39)
Mindennek van előzménye a zenében. Abból amit mondassz én azt szűrtem le hogy koppintásnak tartod a NIN-t. Elvárni nem várjuk el hogy szeresd, hiszen az industral nehezen emészthető, de akinek van némi fogalma a zenéről, annak a NIN úgy marad az eszében mint legendás zenekar. És akkor pl a Guns N' Roses mi? Koppintás csak mert sok zenekarból merítettek amihez még hozzá tették saját magukat is, és így alakult ki a stílusuk? Leszólod csak mert KRVA (már bocsánat a szóért) NAGY ZENE?
…ami azt illeti, talán jobb is, ha sosem tudod meg, hogy a gázendrózsi véleményem szerint mi…
…másfelől pedig én elhiszem, hogy megvagytok róla győződve, hogy micsoda egy rémkibaszott magaskultúra részesei vagytok, amit talán rajtatok kívül nem is érthet bárki, csak ebből egyértelműen következik a kérdés: A piti kis sznobizmusotokról hallotatok már?
Idézet (tya04 @ 2011.11.22. 21:54)
*Off: Őszintén nem hittem volna, hogy ez lesz egyetlen dicsérő kommentemből. Nem kell, hogy marjuk egymást, én nem is nagyon akartam visszaszólni, de végül helyettem is kimondták, amit gondolok. Lányok, ezért vagytok ti nálam ilyen előkelő helyen a szívemben, de ezt nem fogom részletezni, mert az itteni népségre nem tartozik.
…és még kellő képpen szerények is vagytok
Idézet (tya04 @ 2011.11.22. 21:54)
Attól, hogy még az Oasis - Wonderwallja tartalmazza az először Jules által felhasznált VI, I64, V, IId6 hangzatmenetet, nem lesz koppintás, de mondhatnám pont a NINtől a Right Where It Belongs-ot vagy a Linkin Park frissebb számai közül legalább ötöt, amik erre épülnek. Ha van egy hasonló motívum, nem kell egyszerre az eredetiséget kutatni illetve szidni egy olyan dolgot, amit nem is igazán ismerünk. Trent Reznor pedig még objektíven nézve is egy zseni. És most fejeztük be. *
…az a baj, hogy nem ugyanarról beszéltek, mint amiről én, azaz: az elektronikus industrial nem a NIN-el kezdődött, pusztán ennyi, minden mást már csak ti képzeltek bele a barinőiddel, de arról meg nem én tehetek…
ON:
The BlackSheeps - Oro jaska, beana (Live!)
2011. november 23. 01:29
|
|
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline
|
evoo
2011. november 23. 08:19
Michael Jackson - You Rock My World
2011. november 23. 08:30
2011. november 23. 10:10
2011. november 23. 10:22
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
Rihanna - Talk That Talk
2011. november 23. 12:28
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Idézet (***aiden*** @ 2011.11.23. 00:07)
Röyksopp - What Else Is There (Trentemoller Remix)
Bár remix formájában még nem ismerem az eredeti számot imádom és csodálkozom hogy rajtam kívül ezt hallgatja még valaki de azért jó látni
Nirvana - Aneurysm
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.