Az Ikrek távoztak harmadikként az X-Faktorból
2011. október 30. 08:27
Este nem néztem meg a végét, de az ő produkciójuk egész jó volt. Azonban sejtettem, hogy ők mennek. Azért mert ikrek, és aranyosak, nem biztos hogy helyük van a "legjobbak közt".
2011. október 30. 08:31
nem bánom hogy kiestek szinte hangjuk sem volt vagyis volt csak elég hamis.a következő lehetne az kis 16 éves liba aztán így sorjában potyoghatnak ki.
2011. október 30. 08:41
Szerintem aranyosak, de tényleg csak ezért nem maradhattak bent. Gondoltam, hogy kiesnek.
2011. október 30. 08:42
igaz, nem a kedvenceim közé tartoztak, de én mégis úgy gondolom, hogy az idei X-faktor egy nagy bunda... Szerintetek nem érdekes, hogy az előző párbajon is mind a kettő énekes ugyanaz a mentoré volt? Most meg ugyanez...
2011. október 30. 08:43
|
|
Dorci001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 160030 offline
|
háát szerintem jobbak voltak ők mint azok a nyávogós hangu RockTenors remélem jövő héten ők esnek ki tehát az én szavazatom a ikrekre semmitsem ért ennyi mind1 az a lényeg jövő héten essenki a RockTenors
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. október 30. 08:51
|
|
Gergő kutyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 120 Csatolások: 3 Azonosító: 160094 offline
|
Neeee! pedig ők voltak az iskolám volt tanuloi...
2011. október 30. 08:51
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
Nekem semmi bajom nincsen az ikrekkel, a párbajban nagyon jót énekeltek, viszont a Rocktenors szabályosan bántja a fülemet, nagyon remélem, hogy kis idő múlva ők is távoznak.
selena_taylor_fan
2011. október 30. 08:53
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Egyet kell értsek azokkal akik szerint ideje volt hogy távozzanak
Alapból nem voltak szimpatikusok, mondjuk itt nyilván nem az a mérvadó hanem a zenei tehetség. Szerintem zeneileg még nagyon messze voltak a többiektől. Mikor együtt énekeltek olyan hamisak voltak
Jó döntés volt
Alapból nem voltak szimpatikusok, mondjuk itt nyilván nem az a mérvadó hanem a zenei tehetség. Szerintem zeneileg még nagyon messze voltak a többiektől. Mikor együtt énekeltek olyan hamisak voltak
2011. október 30. 08:55
Na végre... a válogatók óta csak egyre rosszabbak voltak,bár most a párbajon szerintem annyira nemvolt rossz de azért lássuk be,hogy ők a leggyengébbek a mezőnyben.
2011. október 30. 08:55
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
én örülök hogy ők mentek el. már ideje volt, mondjuk én azt sem értem hogy hogyan került be az élő showba. zeneileg nagyon messze voltak a többi versenyzőtől.
2011. október 30. 08:57
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Hát a rockizének kellett volna kiesni
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.