Sziasztok!
Nem tudom, hogy más topikban van-e de itt nem találkoztam még ilyen topikal. G.NA az egyik kedvenc koreai énekesnőm így gondoltam nyitok egy ilyen topikot hátha akad még olyan aki szereti.
G.na
2011. október 28. 15:35
2011. október 28. 22:16
Dejó, hogy van ilyen topik^^ Nagyon szeretem G.Na-t, hihetetlenül tehetséges és aranyos lány:) És nagyon szép*-* Az összes számáért odavagyok^^~
(Egyébként az tényleg igaz, hogy Eunhyuk exe?o.o Mert aranyosak lennének együtt*o*)
(Egyébként az tényleg igaz, hogy Eunhyuk exe?o.o Mert aranyosak lennének együtt*o*)
2011. október 29. 11:21
Idézet (elfzombie @ 2011.10.28. 22:16)
Dejó, hogy van ilyen topik^^ Nagyon szeretem G.Na-t, hihetetlenül tehetséges és aranyos lány:) És nagyon szép*-* Az összes számáért odavagyok^^~
Tök jó, hogy rajtam kívűl van még olyan aki tényleg imádja G.NA-t.
Én valahol azt olvastam, hogy mikor G.NA még gyakornok volt akkor közte és Eunhyuk között volt valami kapcsolat féle, de egy kis idő múlva szakítottak is. /ezt valami rajongói oldalon olvastam asszem még régebben, de nem tudom, hogy igaz-e/ Bár tény és való, hogy aranyosak lennének együtt, szerintem össze illenének.
2011. október 29. 11:44
Szia!
Ezt a témát nem itt, hanem a Sztárok topicban kellett volna megnyitnod!
Ott lehet beszélgetni, és mindenféle képet feltölthetsz!
De nem kell új témát nyitnod, elég, ha jelzed egy moderátornak, h rossz helyen nyitottad, és megkéred, h tegye át
Ezt ide kattintva tudod megtenni!
De nem kell új témát nyitnod, elég, ha jelzed egy moderátornak, h rossz helyen nyitottad, és megkéred, h tegye át
2011. október 29. 12:04
Idézet (Thora_90 @ 2011.10.29. 11:44)
Szia!
Köszönöm, hogy szóltál és már írtam, hogy tegyék át.
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2011. október 29. 12:22
Idézet (Saranghae17 @ 2011.10.29. 11:21)
Tök jó, hogy rajtam kívűl van még olyan aki tényleg imádja G.NA-t.
Én valahol azt olvastam, hogy mikor G.NA még gyakornok volt akkor közte és Eunhyuk között volt valami kapcsolat féle, de egy kis idő múlva szakítottak is. /ezt valami rajongói oldalon olvastam asszem még régebben, de nem tudom, hogy igaz-e/ Bár tény és való, hogy aranyosak lennének együtt, szerintem össze illenének.
Hát szerintem messze az egyik legjobb énekesnő
Oh, kár, hogy rövid ideig voltak együtt =/ Örülök, hogy szerinted is összeillenének:) Mások mindig azt mondják, hogy "áh rajtam kívül nem lehet senki sem a barátnője oppának, mert oppa az enyém" blabla~
~ amúgy olyan jó lenne, ha végre megjelenne a Bananának is a teljes MV-je. Vagy az soha nem fog megjelenni?
2011. október 29. 13:36
Idézet (elfzombie @ 2011.10.29. 12:22)
Hát szerintem messze az egyik legjobb énekesnő
Oh, kár, hogy rövid ideig voltak együtt =/ Örülök, hogy szerinted is összeillenének:) Mások mindig azt mondják, hogy "áh rajtam kívül nem lehet senki sem a barátnője oppának, mert oppa az enyém" blabla~
~ amúgy olyan jó lenne, ha végre megjelenne a Bananának is a teljes MV-je. Vagy az soha nem fog megjelenni?
Hát az tényleg jó lenne ha végre a Bananának is megjelenne a teljes MV-je mert szerintem egy iszonyat jó szám. Én mondjuk a Top Girl MV-jét szeretem a legjobban.
G.NA azért is a kedvencem mert neki még élőben is van hangja.
2011. október 29. 17:10
Idézet (Saranghae17 @ 2011.10.29. 13:36)
Hát az tényleg jó lenne ha végre a Bananának is megjelenne a teljes MV-je mert szerintem egy iszonyat jó szám. Én mondjuk a Top Girl MV-jét szeretem a legjobban.
Igeeen~ gyönyörű hangja van^^
Az én kedvenc MV-m az "I'll back off so you can live better" ~ de a Top Girlnek is nagyonjó^^ meg a Black & White-nak*-*
2011. október 30. 16:11
Én is nagyon szeretem G.Na
ő az egyik kedvenc énekesem. nagyon szép hangja van és nagyon szép, imádom *-* A kedvenc számom... talán a Black And White ^^ De még nagyon szeretem a Top Girl-t és a Bananát
Saranghae17
2011. november 02. 16:48
G.NA és a BB.Boys közös klipje.
Csak kár, hogy G.NA nem szerepel benne
2012. január 26. 20:08
Szerintem az egyik legtehetségesebb és legcsodálatosabb dél-koreai énekesnő akit valaha ismertem.Nem csak eszméletlen énekesnő,hanem egy tündér is aki számos embernek lehetne a példaképe.Én csodálom,és a zenéit is imádom.
A topik nagyszerű ötlet!
Saranghae17
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.