Starity

G.na

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 28. 15:35 #1
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Nem tudom, hogy más topikban van-e de itt nem találkoztam még ilyen topikal. G.NA az egyik kedvenc koreai énekesnőm így gondoltam nyitok egy ilyen topikot hátha akad még olyan aki szereti.
2011. október 28. 22:16 #2
- törölt felhasználó -    
Dejó, hogy van ilyen topik^^ Nagyon szeretem G.Na-t, hihetetlenül tehetséges és aranyos lány:) És nagyon szép*-* Az összes számáért odavagyok^^~ wub.gif
(Egyébként az tényleg igaz, hogy Eunhyuk exe?o.o Mert aranyosak lennének együtt*o*)
2011. október 29. 11:21 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (elfzombie @ 2011.10.28. 22:16)
Dejó, hogy van ilyen topik^^ Nagyon szeretem G.Na-t, hihetetlenül tehetséges és aranyos lány:) És nagyon szép*-* Az összes számáért odavagyok^^~ wub.gif 
(Egyébként az tényleg igaz, hogy Eunhyuk exe?o.o Mert aranyosak lennének együtt*o*)

Tök jó, hogy rajtam kívűl van még olyan aki tényleg imádja G.NA-t. thumbsup.gif
Én valahol azt olvastam, hogy mikor G.NA még gyakornok volt akkor közte és Eunhyuk között volt valami kapcsolat féle, de egy kis idő múlva szakítottak is. /ezt valami rajongói oldalon olvastam asszem még régebben, de nem tudom, hogy igaz-e/ Bár tény és való, hogy aranyosak lennének együtt, szerintem össze illenének. wub.gif
2011. október 29. 11:44 #4
- törölt felhasználó -    
Szia!
Ezt a témát nem itt, hanem a Sztárok topicban kellett volna megnyitnod!
Ott lehet beszélgetni, és mindenféle képet feltölthetsz!
De nem kell új témát nyitnod, elég, ha jelzed egy moderátornak, h rossz helyen nyitottad, és megkéred, h tegye át wink.gif
Ezt ide kattintva tudod megtenni!
2011. október 29. 12:04 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.10.29. 11:44)
Szia!
Ezt a témát nem itt, hanem a Sztárok topicban kellett volna megnyitnod!
Ott lehet beszélgetni, és mindenféle képet feltölthetsz!
De nem kell új témát nyitnod, elég, ha jelzed egy moderátornak, h rossz helyen nyitottad, és megkéred, h tegye át wink.gif
Ezt ide kattintva tudod megtenni!

Köszönöm, hogy szóltál és már írtam, hogy tegyék át. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. október 29. 12:22 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (Saranghae17 @ 2011.10.29. 11:21)
Tök jó, hogy rajtam kívűl van még olyan aki tényleg imádja G.NA-t.  thumbsup.gif 
Én valahol azt olvastam, hogy mikor G.NA még gyakornok volt akkor közte és Eunhyuk között volt valami kapcsolat féle, de egy kis idő múlva szakítottak is. /ezt valami rajongói oldalon olvastam asszem még régebben, de nem tudom, hogy igaz-e/ Bár tény és való, hogy aranyosak lennének együtt, szerintem össze illenének.  wub.gif

Hát szerintem messze az egyik legjobb énekesnősmileeee.gif
Oh, kár, hogy rövid ideig voltak együtt =/ Örülök, hogy szerinted is összeillenének:) Mások mindig azt mondják, hogy "áh rajtam kívül nem lehet senki sem a barátnője oppának, mert oppa az enyém" blabla~
~ amúgy olyan jó lenne, ha végre megjelenne a Bananának is a teljes MV-je. Vagy az soha nem fog megjelenni? mellow.gif
2011. október 29. 13:36 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (elfzombie @ 2011.10.29. 12:22)
Hát szerintem messze az egyik legjobb énekesnősmileeee.gif 
Oh, kár, hogy rövid ideig voltak együtt =/ Örülök, hogy szerinted is összeillenének:) Mások mindig azt mondják, hogy "áh rajtam kívül nem lehet senki sem a barátnője oppának, mert oppa az enyém" blabla~ 
~ amúgy olyan jó lenne, ha végre megjelenne a Bananának is a teljes MV-je. Vagy az soha nem fog megjelenni? mellow.gif

Hát az tényleg jó lenne ha végre a Bananának is megjelenne a teljes MV-je mert szerintem egy iszonyat jó szám. Én mondjuk a Top Girl MV-jét szeretem a legjobban.
G.NA azért is a kedvencem mert neki még élőben is van hangja.
2011. október 29. 17:10 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (Saranghae17 @ 2011.10.29. 13:36)
Hát az tényleg jó lenne ha végre a Bananának is megjelenne a teljes MV-je mert szerintem egy iszonyat jó szám. Én mondjuk a Top Girl MV-jét szeretem a legjobban.
G.NA azért is a kedvencem mert neki még élőben is van hangja.

Igeeen~ gyönyörű hangja van^^
Az én kedvenc MV-m az "I'll back off so you can live better" ~ de a Top Girlnek is nagyonjó^^ meg a Black & White-nak*-*
2011. október 30. 16:11 #9
- törölt felhasználó -    
Én is nagyon szeretem G.Na biggrin.gif ő az egyik kedvenc énekesem. nagyon szép hangja van és nagyon szép, imádom *-* A kedvenc számom... talán a Black And White ^^ De még nagyon szeretem a Top Girl-t és a Bananát thumbsup.gif wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Saranghae17
2011. november 02. 16:48 #10
- törölt felhasználó -    
G.NA és a BB.Boys közös klipje. smileeee.gif Csak kár, hogy G.NA nem szerepel benne sad.gif

2012. január 26. 20:08 #11
- törölt felhasználó -    
Szerintem az egyik legtehetségesebb és legcsodálatosabb dél-koreai énekesnő akit valaha ismertem.Nem csak eszméletlen énekesnő,hanem egy tündér is aki számos embernek lehetne a példaképe.Én csodálom,és a zenéit is imádom. wub.gif A topik nagyszerű ötlet!
1 felhasználónak tetszik: Saranghae17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

G.NA G.NA 1383.