Dave Days elkészítette századik videóját, mely kissé eltér a megszokottól: a szerelmes balladák helyett ezúttal megmutatta raptehetségét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dave Days sosem áll meg
2011. október 27. 22:12
2011. október 27. 23:18
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
ne már bakker azt a delorean miért használja szegény auto
2011. október 27. 23:38
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Ennyi hülyeséget hogy lehet összehordani?
2011. október 28. 07:01
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Ez nagyoon cool!!!
D
2011. október 28. 09:15
Annyira nem bírom az olyan sztárokat,akik csak a maguk sikerének örülnek,és nem képesek felfogni,hogy vannak más sztárok is,akikért sokan rajonganak!
2011. október 28. 10:51
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem rossz de nem nyeri el az izlésemet .
2011. október 28. 16:54
|
|
boomyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 299 Csatolások: 3 Azonosító: 159815 offline
|
Victoria Justice Fan:Annyira nem bírom az olyan sztárokat,akik csak a maguk sikerének örülnek,és nem képesek felfogni,hogy vannak más sztárok is,akikért sokan rajonganak!
szerintem Victoria J. is örül a maga sikerének (gondolom te nem szoktál mondjuk egy 5-ös dogának
)de azért olyan hülye ember nincs a földön aki ne tudná fölfogni, hogy vannak más sztárok is (és más is kaphat 5-öst rajtad kívül, de ez csak egy egyszerű példa volt a te szintednek
) és érte is rajonganak rengetegen, például én is
+ marha jó szám lett
( azért a hannah baba ott a végén
)
szerintem Victoria J. is örül a maga sikerének (gondolom te nem szoktál mondjuk egy 5-ös dogának
2011. október 28. 17:54
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Dave megint adta magát.
Én bírom őt. És szerintem nagyon tehetséges. Akik szokták nézni a videóit, azok tudják, hogy milyen jó fej a srác.
Nekem tetszik az új szerzeménye.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: