Debby Ryan: "Szeretem Demi Lovato zenéjét"
2011. október 28. 09:48
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Én nem csak belehallgattam,hanem vagy 100* meghallgattam már az egész albumot.Csodálatos lett.Az előző 2 albuma együttvéve nem tetszett annyira mint erről 1 szám.Hihetetlen jó album lett.Ez a stílus sokkal jobban áll neki.
2011. október 28. 11:19
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Debby sose lesz olyan mint demi nagyon tehetséges debbynek meg alig van hangja szóval sose fogja felülmúlni demit .
2011. október 28. 14:14
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Hát én belehallgattam az albumába és nekem nagyon nem tetszik de ez csak az én véleményem
2011. október 28. 14:26
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Én a mai napig nem értem, hogy ez a Debby Ryan, hogyan tudta elérni, hogy híres legyen, csak mert színészkedni nem tud, énekelni még annyira se, magyarul tehetsége nulla, és még csak azt sem lehet mondani, hogy azért, mert szép lenne, mert szegénykének olyan tenyérbemászó feje van..
Szóval nem tudom, nekem ez magas.
Deminek meg az új albuma nem tetszik, egyáltalán. Van rajta 1-2 szám, amire azt lehet mondani, hogy egész jó, de a többi.. Ezt most Demi nem találta el, pedig nagyon jó hangja van, többek között én is szeretem a zenéjét, de ez most nem az igazi..
Deminek meg az új albuma nem tetszik, egyáltalán. Van rajta 1-2 szám, amire azt lehet mondani, hogy egész jó, de a többi.. Ezt most Demi nem találta el, pedig nagyon jó hangja van, többek között én is szeretem a zenéjét, de ez most nem az igazi..
2011. október 28. 15:08
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Lady Suzy:
Szivemből szólt a Debbyről irt 5 sor
Szivemből szólt a Debbyről irt 5 sor
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2011. október 28. 16:40
|
|
ajanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 162316 offline
|
Szerintem a három énekesnő/színésznő öszehasonlíthatatlan. Az egyetlen közös bennük a Disney-s múlt.
Én úgy érzem, hogy az egész lemez csodálatosra sikerült, és ebben a leglényegesebb, hogy Demi minden tudását beleadja a dalokba. Ezek dalok tényleg róla szólnak!
Debby Ryan pedig egy tehetséges, rendívül aktív személy. Képes arra, hogy bármit elérjen, amit akar.
Én úgy érzem, hogy az egész lemez csodálatosra sikerült, és ebben a leglényegesebb, hogy Demi minden tudását beleadja a dalokba. Ezek dalok tényleg róla szólnak!
Debby Ryan pedig egy tehetséges, rendívül aktív személy. Képes arra, hogy bármit elérjen, amit akar.
2011. október 29. 09:10
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Debby soha nem lesz olyan híres,mint Demi,Selena,vagy Miley! Pedig tehetséges meg minden,de...őket nehéz fölölmúlni!!!
2011. október 29. 11:15
Debby
Rihanna200,ezt még te sem tudhatod előre.Vagy jósnő vagy??
Rihanna200,ezt még te sem tudhatod előre.Vagy jósnő vagy??
2011. október 29. 13:00
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Debby szerintem se lesz olyan híres, vagy sikeres...persze ezt nem tudhatom előre, de nem hiszem hogy felül tudná őket múlni...meg nem kell még 6 milliárd disney sztárocska :/
2011. október 29. 15:56
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én sem hiszem, hogy Demit lekörözhetné, de tehetséges és sok sikert kívánok neki! Közös dala a testvérével igen jóra sikerült, nagyon tetszik, különleges hangszíne van, amin persze még van csiszolni való, de jó hangi adottságai vannak és szerintem viheti valamire, a Zack és Codyban is a kedvencem volt, szóval hajrá!♥
Demit pedig imádom!!!♥♥♥
Demit pedig imádom!!!♥♥♥
2011. október 29. 18:22
|
|
ajanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 162316 offline
|
"Én sem hiszem, hogy Demit lekörözhetné"
Persze, hogy nem! Ettől még lehet sikeres, és jó amit csinál.
Demi különleges hanggal rendelkezik, nem összehasonlítható senki mással. Debby teljesen más. Benne szintén van tehetség, és még annyi plusz, hogy képes legyen nagyokat alkotni. /Pl.: A Jessie, szerintem egy jól sikerült sorozata, és a dalai sem rosszak./
Persze, hogy nem! Ettől még lehet sikeres, és jó amit csinál.
Demi különleges hanggal rendelkezik, nem összehasonlítható senki mással. Debby teljesen más. Benne szintén van tehetség, és még annyi plusz, hogy képes legyen nagyokat alkotni. /Pl.: A Jessie, szerintem egy jól sikerült sorozata, és a dalai sem rosszak./
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.