VV5: Seherezádé ellen újabb bosszú indul
2011. október 29. 10:59
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Andika66 én is remélem
2011. október 29. 13:44
|
|
K_I_N_G_A_3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 154862 offline
|
az a szerencsétlen kutya nem tehet erről az egészről
2011. október 29. 17:22
|
|
Transformersfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 235 Csatolások: 1 Azonosító: 162028 offline
|
MeganMolly igazadvan
2011. október 30. 12:14
Szánalom minda kettő!! 
De legalább azt a szerencsétlen kutyát nem kéne bántani,az aztán igazán nem tehet semmiről
De legalább azt a szerencsétlen kutyát nem kéne bántani,az aztán igazán nem tehet semmiről
2011. október 30. 18:42
Christinna
Szánalom minda kettő!!
Annyira igazad van!Elkötelezett környezet és állatvédőként mélyen megvetem az ilyen embereket!!!Hülye buzeráns a hapi is,de Seherezádé se jobb!!
Szánalom minda kettő!!
Annyira igazad van!Elkötelezett környezet és állatvédőként mélyen megvetem az ilyen embereket!!!Hülye buzeráns a hapi is,de Seherezádé se jobb!!
2011. október 31. 09:12
|
|
Jaboo02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 161740 offline
|
NEM INDUL ÚJABB BOSSZÚ! BESZÉLTEM FACEBOOKON CLAUDIÓVAL ÉS AZT MONDTA, HOGY NE HIGGYEK AZ ÚJSÁGOKNAK Ő SZERETI AZ ÁLLATOKAT SOSEM TENNE ILYET!!! EGYÉBKÉNT KUTYÁJÁT BARBIE-NAK HÍVJÁK!AZT MONDTA H SEHEREZÁDÉ HA KIJÖN A VILLÁBÓL ODAADJA AZ ANYJÁNAK A KUTYÁT!
2011. október 31. 09:44
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Christinna, Pannika XD
Egyetértek...
Jaboo02 Honnan tudod, hogy az Cludio igazi Facebok-ja, amiről írt neked? Bár ha az nem is az övé, lehet, hogy ez a cikk csak kitalált dologról szól...
Egyetértek...
Jaboo02 Honnan tudod, hogy az Cludio igazi Facebok-ja, amiről írt neked? Bár ha az nem is az övé, lehet, hogy ez a cikk csak kitalált dologról szól...
2011. október 31. 12:04
Azért ez már túlzás!! Utálom Seherezádét, de ez már tényleg sok!!!
2011. október 31. 13:23
Na azért ez durva... Én szeretem Seherezádét, és bunkóság lenne bántani azt a kiskutyát...
2011. november 01. 17:51
|
|
Katherinaa._új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.02. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 159939 offline
|
először is: ha már ezt a VV-s akárkit is kiírják erre az oldalra, akkor engem is kiírhatnának, meg másokat is, mert ezekre még azt sem lehet mondani, hogy celebek.
másodszor pedig: az egy dolog, hogy hülye ez a csaj, de a kuytát nem kéne bántani, nem ő tehet róla -.-
másodszor pedig: az egy dolog, hogy hülye ez a csaj, de a kuytát nem kéne bántani, nem ő tehet róla -.-
2011. november 01. 21:35
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
szegény kis kutyus!!sajnálom 
nem értem claudionak miért kell ilyennek lennie o.O
nem értem claudionak miért kell ilyennek lennie o.O
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: