Nem a kutyát kéni kitenni az utcára. Normális ez?
Egy dolog,hogy most legszívesebben elküldené Sherit a...-ba,de ne állaton keresztül bosszulja meg!
VV5: Seherezádé ellen újabb bosszú indul
2011. október 27. 20:54
2011. október 27. 21:43
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Már szánalmas ez a Claudio.. Csak magára akarja vonni a figyelmet. Nem védem Seherezádét, de ez undorító viselkedés. Mit ártott szegény kutya neki, hogy az utcára akarja tenni? Szimplán csak féltékeny az "olasz csődör" -.-
2011. október 27. 21:53
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.10.27. 16:49)
Nekem is vannak állataim, sőt nem is egy, de nálam valahol a családom és a párom áll első helyen, nem egy házi állat.
A cikkben konkrétan úgy van leírva a dolog, mintha egy házi kedvenc lenne a legelső az életében. De hát mások vagyunk, másképp gondolkodunk, és eltaláltad, egyáltalán nem tartom még erős túlzásnak sem. Azért, ha többet jelent neked egy kutya, mint a saját testvéred, szüleid vagy a párod, ott nem azért, de lehet egy kis probléma, nem? Vagy csak én gondolom így? Vagy egy kutyusom, 15 éves, vele nőttem fel, ha egyszer elpusztul nagyon meg fogom siratni, de ez a fájdalom és az, ha elveszted mondjuk a párodat vagy az egyik szerettedet, a kettőt össze sem érdemes hasonlítani. Igen is egy szánalmas alak az, aki többre tartja a kutyulikáját a szerelménél vagy a családjánál. Bár tuti, hogy nagy kamu ez az egész is, mint ahogy az egész műsor. De mégis úgy gondolom, hogy az állati szeretetnek is van egy bizonyos határa, mivel itt konkrétan úgy van leírva, hogy ennek a nőnek a kutyája jelenti a világot. Nincs itt valami gikszer? Emberek vagyunk, mindenkinek más a véleménye, és sosem értettem miért kell egy állatot agyon ajnározni. Cuki, aranyos, jópofa, gondoskodsz róla, hű társad, de mégis csak szerintem van egy határa, mert konkrétan rosszul vagyok attól, amikor szerencsétlen kutyára mindenféle ruhát ráaggatnak.
De nem tudtom mit vagytok kiakadva, Magyarországon ezrével csinálnak ilyet. Rakják ki utcára az állatot, ha születnek, akkor vagy agyon ütik vagy bedobják más házakhoz stb. Legalábbis ahol én lakok, nagyon, de nagyon sűrűn előfordulnak az ilyenek. Valószínűleg a sztori kitalált, de gondolom menhelyre vinné el. Egy kutya tudja ám, hogy hol lakik és az addig nyüszít és kapar az ajtó előtt, amíg az illető meg nem unja, vagy valaki nem szól neki, hogy "Magáé ez a kutya?". Rengeteg kutyát, állatot vernek, kínoznak meg, és sokkal rosszabbat is tesznek, mint az, hogy kirakják az utcára. Nagyon felháborító, komolyan. Elég sok felém is a kóbor kutya, de ez ellen nem igazán lehet mit tenni szerintem.
De, elég sok mindent lehetne tenni ellene, ám egyelőre arra várunk, hogy nálunk is lerakják az erre vonatkozói jogi szabályokat és beinduljon az állatrendőrség. Tervbe van véve, lehet jelentkezni a tanfolyamra.
Én általában kedvelem a hozzászólásaidat, de most szerintem ez részedről csak az élő fába is belekötés. Nem kell szó szerint venni, ami a cikkben van. Senki sem mondta, hogy ez a nő jobban szereti a kutyáját, mint mondjuk az anyját. Én is azt szoktam néha mondani a kutyusomra, hogy a mindenem, de ez csak egy ilyen szófordulat. Nem kell komolyan venni, ettől nekem azért még fontosabb az anyám és a párom is, mint a kutyus. Ez egyértelmű. Azért nem is magyarázom az ilyen kijelentést, mert egyértelmű, hogy miként is értem valójában.
Ha meg mégis szó szerint az a kutya a mindene, hát egyéni joga, hogy azt szeressen a világon a legjobban, akit vagy amit akar. Ha valaki jobban szereti a kutyáját, mint az anyját, lehet, hogy jó oka van rá, hogy így érezzen. Senkit sem lehet elítélni ilyesmiért, amíg a körülményeket nem ismerjük pontosan.
2011. október 27. 22:00
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
Gondolom most mindenki fel van háborodva,hogy jaj,szegény kutya...nyilvánvaló hogy ez a pasi nem akarja kitenni a kutyát,csak éppen nagyon régen nem törődtek már vele,és kell egy kis felhajtás,ahoz meg minél nagyobbat kell kitalálni...na,szegény kutya pont megfelelt neki. durva,hogy már nem csak a villalakók,lassan az expasijaik is celebek lesznek....sztároljatok már engem is kicsit,még mindig jobban megérdemlem mint ez a faszi.:DDDD
2011. október 27. 23:53
|
|
SpongeBob789új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 150934 offline
|
Hülye Claudio! Amár egy szívtelen féreg, mint minden pasi! -.-" Szegény kutyus♥:S
2011. október 28. 11:27
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Azért ez elég bunkó dolog claudiotól. Szegény kutya :/.
2011. október 28. 14:37
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Szegény kutyus. Nem tehet semmiről. Én teszek Sehrikére, de a kutyát nagyon sajnálom ráadásul a kép alapján olyan fajtájú lehet, mint az enyém vagy hasonló. Értem, hogy szívatni akarja a nőt, hiszen megcsalta, de azért egy kutyán bosszút állni..felháborító.
2011. október 28. 15:12
Én is csak a szegény kutyit sajnálom
Egyik se normális.....
2011. október 28. 19:28
ki a büdös fa*t érdekel az a kis k***a seherezádé???? menjen a kutyájához a pi*ába
2011. október 28. 21:10
Nagyon, nagyon nem érdekel!!! Miért kell ez a sok idióta haszontalan cikk?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: