VV5: Seherezádé ellen újabb bosszú indul
2011. október 27. 14:06
Egyszerűen undorító ez az ember. Csak azért kirakna egy szegény kiskutyát az utcára, hogy a médiában szerepeljen? Gerinctelenség határa.
2011. október 27. 14:33
|
|
waroftherosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 162169 offline
|
szánalmas hogy ezek a senkik még mindig szerepelnek a hírekben.
2011. október 27. 14:34
Álljon már meg a menet! Engem legkevésbé sem érdekel ezeknek a csődtömegeknek a szerelmi élete, de nehogy már egy szerencsétlen kutya igya meg mindennek a levét! Engem az sem érdekel, ha azok ketten véresre karmolják egymás arcát, de egy magatehetetlen, védtelen állattal ilyet tenni? Megáll az eszem!
2011. október 27. 15:34
|
|
Zsike71új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 157477 offline
|
Ez a pasi amit csinál szánalom.
Ő szakított(mi volt az ok azt hagyjuk),de nem tudna már ezen túl lépni.
Ez csak arra szolgál,hogy ezen oknál fogva írjanak róla.
Ha azt akarta,hogy ne említsék a nevét együtt Seherezádéval akkor miért nem küldte vissza a kiskutyát csomagokkal együtt kész vége.
Ő szakított(mi volt az ok azt hagyjuk),de nem tudna már ezen túl lépni.
Ez csak arra szolgál,hogy ezen oknál fogva írjanak róla.
Ha azt akarta,hogy ne említsék a nevét együtt Seherezádéval akkor miért nem küldte vissza a kiskutyát csomagokkal együtt kész vége.
2011. október 27. 15:38
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
ekkora taplót mint ez az ember. >< ez azért már durva ...
2011. október 27. 16:19
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Remélem nem gondolja komolyan, hogy kiteszi az utcára. Inkább adja el, vagy valami, de az lenne a legtisztességesebb, ha a saját pénzéből hazaküldené. Biztos van pénze, csak nem értem hogy ennyit miért nem tud megtenni.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. október 27. 16:25
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
szegény kutya nem tehet róla semmi,tmegértem,hogy nem akarja,hogy ott legyen de ez kicsit durva,hogy az utcán végzi..
2011. október 27. 16:39
Sheri drága legalább meggondolja kétszer is ,hogy mit csinál.
2011. október 27. 16:49
Idézet (LULUPeas @ 2011.10.27. 11:31)
Hát már ne is haragudj, de ez nem volt kicsit erős? Azért a szánalmas kicsit túlzás nem gondolod? Nekem is az én kis nyulam - kutya - a mindenem, és nem vagyok se ostoba, se depressziós. Egyszerűen csak szeretem. Ha 2 napig nem láthatom bedilizek. Már vagy 4 éve megvan, azt is tudom mikor született - jó lehet, ez már túlzás(március 20).
Arra is emlékszem, hogy amikor kutyusnézőben voltunk Ő volt az, aki aludt az ölemben, és mielőtt elhoztuk, csurom vizem volt, mert éppen fürdették az apját ez a kis szaros meg odaszaladt - azóta is retteg a víztől. Imádom például sétáltatni, csak akkor nem viszem el, ha éppen dolgom van.
Mindenki máshogy gondolkodik, csak tudod, amikor odamegy hozzád, megbökdös az orrával, és odabúj hozzád, sokszor sokkal többet jelent, mint akármilyen ajándék, egy ilyen gerinctelen f@sztól.
Nem vagyok megszállott állatvédő - sőt még állatvédő sem, de azért ez egy kicsit túlzás volt.
Mindenki máshogy gondolkodik, csak tudod, amikor odamegy hozzád, megbökdös az orrával, és odabúj hozzád, sokszor sokkal többet jelent, mint akármilyen ajándék, egy ilyen gerinctelen f@sztól.
Nem vagyok megszállott állatvédő - sőt még állatvédő sem, de azért ez egy kicsit túlzás volt.
Nekem is vannak állataim, sőt nem is egy, de nálam valahol a családom és a párom áll első helyen, nem egy házi állat.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. október 27. 17:15
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Na jó azért azt a szerencsétlen állatot nem kéne bántani. Ő nem tehet semmiről.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.