Claudio még mindig nem fejezte be a bosszúhadjáratot, és most Seherezádé legféltettebb kincsét akarja utcára tenni.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV5: Seherezádé ellen újabb bosszú indul
2011. október 27. 11:06
Mi az, h álompár?

Akkor lennének álompár, ha több évtizedet BOLDOGAN éltek volna együtt.
A gyereket valamilyen szinten megértem, de nem szép dolog, h a kiskutyával ezt teszi!
Akkor lennének álompár, ha több évtizedet BOLDOGAN éltek volna együtt.
A gyereket valamilyen szinten megértem, de nem szép dolog, h a kiskutyával ezt teszi!
2011. október 27. 11:10
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Szegény kutya...
2011. október 27. 11:12
Nem vagyok állatkínzó, és valóban nem tartom túl emberségesnek, ha a pasas kirakja a kutyát csak úgy. De valljuk be, nem szánalmas az, hogy egy embernek (?) egy kutya a mindene?!
Ne haragudjatok, de csak sajnálni tudom azt az embert, akinek egy görcs kutyuska a mindene. Képzelhetem mekkora IQ-ja van a csajnak.
2011. október 27. 11:22
|
|
krisztin005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 12 Azonosító: 136058 offline
|
az a kutya nem csinált semmit nem tudom hogy lehet ekkor paraszt...
2011. október 27. 11:22
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Shery és Claudio kapcsolata engem se nagyon mozgat, de ássa el magát az olyan ember aki kirak egy kutyát. Nem tudom az olaszoknál hogy van, de elméletileg idehaza már büntetendő ha kidobsz egy állatot az utcára...
2011. október 27. 11:31
Valamilyen szinten megérdemli!
Gusztustalan amit csinál(t) a villában . .
Gusztustalan amit csinál(t) a villában . .
2011. október 27. 11:31
Idézet (Holly Keller @ 2011.10.27. 11:12)
Nem vagyok állatkínzó, és valóban nem tartom túl emberségesnek, ha a pasas kirakja a kutyát csak úgy. De valljuk be, nem szánalmas az, hogy egy embernek (?) egy kutya a mindene?!
Ne haragudjatok, de csak sajnálni tudom azt az embert, akinek egy görcs kutyuska a mindene. Képzelhetem mekkora IQ-ja van a csajnak. 
Hát már ne is haragudj, de ez nem volt kicsit erős? Azért a szánalmas kicsit túlzás nem gondolod? Nekem is az én kis nyulam - kutya - a mindenem, és nem vagyok se ostoba, se depressziós. Egyszerűen csak szeretem. Ha 2 napig nem láthatom bedilizek. Már vagy 4 éve megvan, azt is tudom mikor született - jó lehet, ez már túlzás(március 20).
Mindenki máshogy gondolkodik, csak tudod, amikor odamegy hozzád, megbökdös az orrával, és odabúj hozzád, sokszor sokkal többet jelent, mint akármilyen ajándék, egy ilyen gerinctelen f@sztól.
Nem vagyok megszállott állatvédő - sőt még állatvédő sem, de azért ez egy kicsit túlzás volt.
2011. október 27. 11:36
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Őszintén szólva LULUPeas-el abban egyet kell értenem, hogy ha van kutyád és a tied, és te vagy a gazdája akkor tényleg úgy tudsz hozzá ragaszkodni mint egy gyerekhez. Én is emlékszem, hogy mikor hoztuk el, hogy először egy másikat akartak elhozni nekem, de én hozzá ragaszkodtam. Ő feltétel nélkül ad szeretet, és örül neked... ebből a szempontból én megértem Seherezádét, ha tényleg ennyire ragaszkodik a kutyájához.
2011. október 27. 11:41
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Nem szép dolog utcára rakni egy kutyát, semmilyen indokból sem. A pasit raknám utcára, hogy egyáltalán ilyen gondolat megfordult az izomagyú fejében!
A másik meg az, hogy vannak olyan nők (most nem nevezném meg a típust), akik igen beteg anya-gyerek kapcsolatot ápolnak a kutyájukkal és ettől a kutya lelkileg és szellemileg is degenerált lesz. Ám az nem szánalmas, ha valaki imádja a kutyáját. Én is imádom az enyémet, sokkal jobb barát ő, mint bármelyik ember lehetne. Gondoskodom róla, szeretem, aggódom érte, kötődöm hozzá, de közben azért hagyom, hogy kutya legyen, mert ez a lényeg. Hogy ő is az lehessen, ami. Mi is azt szeretjük, ha azok lehetünk, akik valójában vagyunk, nem? Mindegy, a lényeg az, hogy sok mindenért szánalmasnak tartom ezt a nőt, de azért, mert szereti a kutyáját és sok mindent megtesz érte, biztosan nem.
A másik meg az, hogy vannak olyan nők (most nem nevezném meg a típust), akik igen beteg anya-gyerek kapcsolatot ápolnak a kutyájukkal és ettől a kutya lelkileg és szellemileg is degenerált lesz. Ám az nem szánalmas, ha valaki imádja a kutyáját. Én is imádom az enyémet, sokkal jobb barát ő, mint bármelyik ember lehetne. Gondoskodom róla, szeretem, aggódom érte, kötődöm hozzá, de közben azért hagyom, hogy kutya legyen, mert ez a lényeg. Hogy ő is az lehessen, ami. Mi is azt szeretjük, ha azok lehetünk, akik valójában vagyunk, nem? Mindegy, a lényeg az, hogy sok mindenért szánalmasnak tartom ezt a nőt, de azért, mert szereti a kutyáját és sok mindent megtesz érte, biztosan nem.
2011. október 27. 12:32
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Mást sem olvasni, minthogy a volt barátnőjét alázza. Szinte görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy a világ tudtára adja, ő már nem szereti és majd jól bosszút áll. Félrelépett a nő? Hagyja el, költözzenek szét, de ilyet, hogy kiteszi a kutyáját?
Nagy IQ harcos lehet, de úriember semmikép.
Nagy IQ harcos lehet, de úriember semmikép.
2011. október 27. 13:22
|
|
fruzsika11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.09. Hozzászólás: 43 Csatolások: 6 Azonosító: 152638 offline
|
Szegény kutya te Jézus,isten ez egy állat kínzó tegyékbörtönbe!!!!!):
2011. október 27. 13:25
|
|
ashley4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 158871 offline
|
decuki kutyus!*-*
rohatd Claudio legalább a repülöjegyet fizetné!-.-"
rohatd Claudio legalább a repülöjegyet fizetné!-.-"
2011. október 27. 13:29
Én ezt a lehető legkegyetlenebb dolognak tartom.Egy védtelen állat egyszerűen nem érdemel ilyet.Ebből a férfiből hiányzik a megértés,én 1 percig sem bírtam volna egy ilyen alak mellett.Könyörgöm,hiszen az csak egy szerencsétlen eb,miért őt kell büntetnie más hibájáért?Azt pedig hogy a lány ennyire ragaszkodik hozzá,én teljes mértékben megértem mivel nekem is van 2 macskám akiket nagyon imádok,nagyon szeretek és biztosan kiakadnék ha valami történne velük.Ez a férfi meg egyszerűen csak magát minősíti..remélem nem lesz baja annak a kiskutyának,mert nem tett semmit amiért ilyesmit érdemelne.
2011. október 27. 13:39
Uram borogass! Ilyet nem érdemel meg egy állat sem, hogy végtelenül az utcán éljen. Hisz ő mit tett? Semmit. Ez egyszerűen kegyetlenség, és remélhetőleg Seherezádé barátnői tesznek valamit a kutya ügyben.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: