Az alkohol okozta Amy Winehouse halálát
2011. október 27. 16:46
Egy olyan életvitel esetében, mint amilyet Amy (Isten nyugosztalja) folytatott, szerintem egy percig nem lehet kérdéses, hogy mi okozta a halálát. Az utoljára fogyasztott alkohol, vagy drog, vagy akármi is volt az, már csak az i-re tette fel a pontot, ahogy mondani szokás...
2011. október 27. 16:56
RIP Amy
Aki nem sajnálja, vagy drogos hmmnek tartja, az gondolkozzon el magán, és nézzen utána hogy mit tett le az asztalra!
Aki nem sajnálja, vagy drogos hmmnek tartja, az gondolkozzon el magán, és nézzen utána hogy mit tett le az asztalra!
2011. október 27. 17:04
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Nyugodjon békébe Amy 
Valójában bennem örökké élni fog,de most itt nem ez a lényeg és igen a sok alkohol roncsolja a májat,így valószínű leállhatott a mája.Én mindig is a drogra gyanakodtam,de tévedtem.
Jó talán Amy nem a legjobb körülmények között élt,de egy istennő volt egy "feka" hanggal.S talán jobb neki így,mintha szenvedne.Mégegyszer RIP AMY
Valójában bennem örökké élni fog,de most itt nem ez a lényeg és igen a sok alkohol roncsolja a májat,így valószínű leállhatott a mája.Én mindig is a drogra gyanakodtam,de tévedtem.
Jó talán Amy nem a legjobb körülmények között élt,de egy istennő volt egy "feka" hanggal.S talán jobb neki így,mintha szenvedne.Mégegyszer RIP AMY
2011. október 27. 17:36
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
gondoltam hogy valami ilyen dolog miatt halt meg
2011. október 27. 17:54
|
Kingaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 157408 offline
|
Nyugodjon Békében! 
Az elején, valahol megértettem őt, hogy miért drogozott, és ivott. Gondoljatok bele, mennyi mindent csinált, dalok-koncert-turnék-interjúk-rajongók. Ő is emberből van.. óriási a nyomás volt rajta. Lehetséges, hogy a drogot nem is önszántából próbálta ki, van, hogy a menedzser kényszeríti arra, "pihenés képpen", hogy igyon, drogozzon, így könnyű rászokni. Sajnos ilyen a mai világ. Amy rettenetesen tehetséges volt! Ez a világ ilyenekkel jár. Na de persze ez nem minden celebre vonatkozik. Ha belegondoltok, akkor megértitek Demi-t is.. és az összes olyan sztárt aki hasonlóba belekezdett, mint ahogyan Amy.
Az elején, valahol megértettem őt, hogy miért drogozott, és ivott. Gondoljatok bele, mennyi mindent csinált, dalok-koncert-turnék-interjúk-rajongók. Ő is emberből van.. óriási a nyomás volt rajta. Lehetséges, hogy a drogot nem is önszántából próbálta ki, van, hogy a menedzser kényszeríti arra, "pihenés képpen", hogy igyon, drogozzon, így könnyű rászokni. Sajnos ilyen a mai világ. Amy rettenetesen tehetséges volt! Ez a világ ilyenekkel jár. Na de persze ez nem minden celebre vonatkozik. Ha belegondoltok, akkor megértitek Demi-t is.. és az összes olyan sztárt aki hasonlóba belekezdett, mint ahogyan Amy.
2011. október 27. 18:04
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Nyugodjon békében szegény! <3
Most lehet, hogy gonosz vagyok, de elgondolkoztam a halála óta, és azt gondolom, hogy talán jobb így neki. Tényleg igazán kár érte, de már ideje amúgy sem arról hallottunk, hogy milyen új dala jelent meg, hanem hogy megint elhagyta a rehabot, vagy hogy egy padon töltötte az éjszakát. Az élete már csak egy véget nem érő harc volt, és letenni már sosem tudta volna a piát. Így legalább békében pihenhet ahelyett, hogy még 10 évig arról szólnának a hírek, hogy mennyire itta le magát egy bárban. Majd pedig mehetett volna a süllyesztőbe, mindenféle siratás és megemlékezés nélkül. Ez a rendkívül tehetséges lány, már csak egy roncs volt, és így legalább véget értek szenvedési, és a világ is emlékezni fog rá, valamennyire.
Most lehet, hogy gonosz vagyok, de elgondolkoztam a halála óta, és azt gondolom, hogy talán jobb így neki. Tényleg igazán kár érte, de már ideje amúgy sem arról hallottunk, hogy milyen új dala jelent meg, hanem hogy megint elhagyta a rehabot, vagy hogy egy padon töltötte az éjszakát. Az élete már csak egy véget nem érő harc volt, és letenni már sosem tudta volna a piát. Így legalább békében pihenhet ahelyett, hogy még 10 évig arról szólnának a hírek, hogy mennyire itta le magát egy bárban. Majd pedig mehetett volna a süllyesztőbe, mindenféle siratás és megemlékezés nélkül. Ez a rendkívül tehetséges lány, már csak egy roncs volt, és így legalább véget értek szenvedési, és a világ is emlékezni fog rá, valamennyire.
2011. október 27. 19:44
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Vessen magára. Egyébként nem ismertem igazán. A dalait halála után többször hallottam,mint Michael Jacksonnak és ez engem felháborít..nekem egyáltalán nem volt szimpatikus...és a dalai sem tetszettek...továbbá nem ismertem személyesen,nekem nem kellett szeretnem. nem kell sajnálom,h meghalt. Mielőtt bárki kiosztana.
2011. október 27. 20:07
imàdtam AMYt ő volt a kedvenc énekesnőm és PinkPrincess ne mond hogy vessen magára mert nem könnyű valamiről leszokni még akkor sem ha tudod hogy az életedbe kerülhet R.I.P. nyugodjon békében
2011. október 27. 20:10
Idézet (Josh_ @ 2011.10.26. 22:20)
Nem értek az orvosi részéhez a dolognak, de elképzelhető, hogy nem konkrétan maga az alkohol okozta a halálát, hanem figyelembe véve a korábbi életvitelét talán oly mértékben károsodtak a belső szervei, hogy az egyébként nem halálos mennyiségű szeszt már nem tudták feldolgozni.
Engem maga az eredmény meglepett. Ha jóslatokba kellett volna bocsátkozni, én a drogot jelöltem volna meg, mint a halál lehetséges okát.
Engem maga az eredmény meglepett. Ha jóslatokba kellett volna bocsátkozni, én a drogot jelöltem volna meg, mint a halál lehetséges okát.
Persze, ebben igazad van, hogy végül is bárki bármiben meghalhat kortól függetlenül, sajnos ez a génekben van, amit születésünktől kezdve hordozunk; az megint más kérdés, hogy ezt az életvitel elősegítheti, felgyorsíthatja.
2011. október 27. 21:39
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Josh_, SugarGirl: veletek teljesen egyetértek.
És Nyugodjon Békében, Amy.
És Nyugodjon Békében, Amy.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: