A Jóbarátok sorozat egykori sztárja megelégelte a vele kapcsolatos pletykákat és felfedte az igazságot házassági terveiről és terhességéről is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Aniston végre színt vallott
2011. október 26. 15:08
Ezt eddig is tudhattuk, a magyar lapokban nem szabad bízni, feleannyira sem, mint a külföldiekben.
2011. október 26. 16:49
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Úúú, milyen helyzetben érezte magát? hogy azthitték terhes. FAIL!!! ://
2011. október 26. 17:07
|
|
Loulouvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 283 Csatolások: 0 Azonosító: 127774 offline
|
szegény, sajnálom, hogy mindenki rá akarja erőltetni mindezt! ő úgy tökéletes ahogy van! utálom, hogy ha valakinek nincs gyereke és férje már rögtön elkezdik sajnálni, mintha ezek nélkül nem lehetne valaki 100%-os ... ezt sosem fogom megérteni...
1 felhasználónak tetszik:
Gabor28
2011. október 26. 17:17
Én kisebb sokkot kapnék, ha valaki olyan ducinak nézne, hogy terhesnek hisz
De valahol meg is értem Aniston-t, mert tényleg nincs jobb dolguk az újságíróknak, mint hogy róla 'kreáljanak' pletykákat. Szerintem még házasodni nem túl késő, de ha gyereket akar, annak bizony nincs sok esélye, ugyanis nem ideális az életkora. Ha Ő így boldog, akkor engem nem izgat, hogy több ezren terhesnek nézték, pedig csak kicsit duci. És jó pont, hogy letette a cigarettát.
2011. október 26. 18:03
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
De jó!
Már megérdemelte!
hajrá Jenifer!
Már megérdemelte!
hajrá Jenifer!
2011. október 26. 18:31
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
Hát ezuttal énis tényleg terhesnek néztem.egyáltalán nem néz ki ducinak de az uj megjelenésén a ruhában határozottan látszik hogy dudorodik a hasa.nincs róla olyan kép amin oldalról lehetne látni egy sem..ez elég fura.. és mikor másokkal van lefényképezve azoka szemnélyek oldalról takarják a hasát..nézzétek meg.szemböl tökre látszik a dudor..
http://jenniferanistonsource.com/gallery/thumbnails.php?album=709
http://jenniferanistonsource.com/gallery/thumbnails.php?album=709
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.