Kiváncsian várom Emily új filmjét, eddig valahogy annyira nem hozott lázba, de ez most felkeltette az érdeklődésemet. Emily-nek meg megkell tanulni figyelmen kivül hagyni ezeket a dolgokat, szívből kivánom neki, hogy legyen boldog és sikeres.
Emily Osment: „Minden nap sírtam!”
2011. október 26. 19:53
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Tudom, milyen rossz érzés, ha rosszindulatból mondanak rád dolgokat, főleg neten keresztül. Az is sz*r érzés ha egyszerűen a hátad mögött mondják, de ha még a netre is hivatkoznak az szörnyű. Én úgy vagyok vele, hogyha bármi bajom van akkor megbeszélem az illetővel, mert a legundorítóbb dolog ha másnak beszélem ki azt a személyt.
Kiváncsian várom Emily új filmjét, eddig valahogy annyira nem hozott lázba, de ez most felkeltette az érdeklődésemet. Emily-nek meg megkell tanulni figyelmen kivül hagyni ezeket a dolgokat, szívből kivánom neki, hogy legyen boldog és sikeres.
2011. október 26. 20:04
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Én szeretem Emily-t, a HM-ből ismerem, de nem sokat hallottam róla mostanában!! Nem is tudtam, h van egy új filmje!! Tuti megnézem!! És a piszkálódások, :/ Háát azok nagyoon rosszak, az osztályban is van egy gyerek akit sokat és sokan piszkálnak!!Nem mutatja, ki, h milyen rossz érzés, de tudom, h belül szenved!!Sajnáloom!
2011. október 26. 20:12
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
hát igen,én is át tudom érezni a helyzetet,megértem,mhogy megviselték a forgatások.
2011. október 26. 22:42
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Na,kíváncsi vagyok az új filmjére!
Rég hallottam felőle,és örülök,h lesz új albuma. Hamár az előző csalódás volt(habár nekem nagyon tetszett) rem ez jó lesz!
Örülök,h beindul(t) a szekere!
2011. október 27. 11:43
|
|
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline
|
kis félrefordítás történt, a private school, nyilvános, állami iskolát jelent az angolban nem privát (magán) iskolát. remélem így érthetőbb a mondat.
amúgy nagyon várom a filmet, tetszik a témája. Nem vagyok különösebben Emily fan, de ezen a képen nagyon szép:)
amúgy nagyon várom a filmet, tetszik a témája. Nem vagyok különösebben Emily fan, de ezen a képen nagyon szép:)
2011. október 27. 19:34
A film nagyon jó és érthető,hogy 19 évesen,mint tini,az ilyen megérinti.Inkább érezze át a szerepét,mint félvállról vegye és ne érezze át azt,amit a karaktere.
2011. október 27. 19:52
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Annyira aranyos ez a csaj, nem tudom hogy kik zaklatták az interneten, de azoknak hiányzott pár agysejtjük. A filmre nagyon kíváncsi vagyok! Megjelent már magyarul vagy felirattal?
2011. október 27. 21:11
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Bettyke 94 őt nem zaklatták, pont ezért nem tudta, mit is jelent ez!!
Hát rendes lány tényleg és én is nagyon kíváncsi leszek a filmre!!
Hát rendes lány tényleg és én is nagyon kíváncsi leszek a filmre!!
2011. október 30. 17:03
|
|
London Tiptonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 476 Csatolások: 1 Azonosító: 156425 offline
|
igaza van
sajnos tényleg mindenhol ott vannak
2011. október 31. 12:14
Énis nagyon rossznak tartom azt amikor valaki csúfolódik!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: