Gemma Arterton jelenleg igen elfoglalt, hiszen egy filmet forgat, és további két produkció premierje hamarosan esedékes – ám ha rajta múlna, akkor mindenféleképpen szakítana időt a Bond 23-ra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gemma Arterton visszatérne az új Bond-filmbe
2011. október 25. 19:05
2011. október 25. 20:53
Nem sajnálom, mert tudom hogy rengeteg szerepet kap még, lehet hogy sokkal jobbakat is
2011. október 25. 20:56
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2011.10.25. 20:53)
Nem sajnálom, mert tudom hogy rengeteg szerepet kap még, lehet hogy sokkal jobbakat is

Én igen, sajnálom. Mi lett volna, ha annak idején nem vállalja el és most lehetne nagyobb szerepe? Inkább neki lett volna nagyobb szerepe ...
2011. október 25. 21:22
Idézet (ophely88 @ 2011.10.25. 20:56)
Én igen, sajnálom. Mi lett volna, ha annak idején nem vállalja el és most lehetne nagyobb szerepe? Inkább neki lett volna nagyobb szerepe ... 
Én arra értettem hogy nem sajnálom, hogy nem tér vissza, és hogy majd ez helyett kap mást.
Jó lett volna persze ha nagyobb szerepet kap mint Bond-lány, de a múlton kár rágódni, megtörtént, nem lehet visszaforgatni az időt.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 25. 22:13
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2011.10.25. 21:22)
Én arra értettem hogy nem sajnálom, hogy nem tér vissza, és hogy majd ez helyett kap mást.
Jó lett volna persze ha nagyobb szerepet kap mint Bond-lány, de a múlton kár rágódni, megtörtént, nem lehet visszaforgatni az időt.
Kap mást persze, de én szeretem a Bond filmeket és nem bántam volna, ha nem hal meg a karaktere
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.