A True Blood című sorozat sztárja, Stephen Moyer a való életben is vámpírosdit játszik. A színész ugyan nem rajongói vérét szívja, de a harapásoktól sem riad vissza.
A teljes cikkhez kattints ide!
Stephen Moyer rajongói melleket harapdál
2011. október 25. 18:41
2011. október 25. 18:43
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Azért ez egy picit durva, mármint ha nem lenne neki Anna, akkor azt mondom oké, de így
Most komolyan , mit szólhat Anna ehhez? Akadjon ki mindenki előtt? Inkább azt válaszolja hogy nem érdekli de valahol biztos érdeklő, sőt..
Nem gondoltam hogy Stephen ilyen őrült
Most komolyan , mit szólhat Anna ehhez? Akadjon ki mindenki előtt? Inkább azt válaszolja hogy nem érdekli de valahol biztos érdeklő, sőt..
Nem gondoltam hogy Stephen ilyen őrült
2011. október 25. 18:55
Hát, ez így engem meglepett nagyon.
Dehát ő dolga hogy miket csinál.
Dehát ő dolga hogy miket csinál.
2011. október 25. 18:56
House Of Wax! Benne van a cikkben, h Anna mit szól hozzá :/
Háát sztem elég érdekes. Én nem hiszem, h örülnék, h a férjem ezt csinálná. De nem vagyunk egyformák
Háát sztem elég érdekes. Én nem hiszem, h örülnék, h a férjem ezt csinálná. De nem vagyunk egyformák
2011. október 25. 18:58
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.10.25. 18:56)
House Of Wax! Benne van a cikkben, h Anna mit szól hozzá :/
Tudom, éppen azért írtam hogy nem tud erre máshogy válaszolni
2011. október 25. 19:34
"Persze ki vagyok én, hogy megtagadjam a rajongóim igényeit?" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2011. október 25. 19:42
Én vagyok az egyetlen, aki ezen nem lepődött meg annyira? Sokan azt hiszik, hogy Stephen a való életben is olyan, mint Bill. Valójában sokkal jobb fej, sokkal lazább. Mondjuk ez a kijelentés tényleg elég polgárpukkasztó, nem tagadom. Annát szerintem nem zavarja, elég laza életszemléletűek mindketten, ez már korábbról is kiderült(pl mikor Anna kijelentette a sajtóban, hogy biszex. Stephen egy interjúban pedig azt nyilatkozta hogy teljes mértékben elfogadja ezt).
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. október 25. 19:52
Végül is ha meg azt mondja, hogy ne csinálja Stephen is haragudni fog meg a rajongók is sztem...
2011. október 25. 20:11
Most, hogy jót kacagtam, csatlakoznék Aidenhez. Mindketten elég liberálisok, azt meg kell hagyni, ami abszolút nem negatív dolog, legalábbis, egy bizonyos mértékig. Én örülök, hogy van ilyen híres férfiember, aki ennyire komolyan veszi a dolgát, Alexet is csatlakozhatna
Amíg szereti & nem csalja meg Annát, addig minek problémázzon rajta?
2011. október 25. 22:27
Idézet (sharkey @ 2011.10.25. 19:49)
hát ilyen rajongói igényeket szerintem egyik férfi sznész sem tagadna meg 
Szerintem meg igen...
2011. október 25. 23:55
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
jöhet hozzám is xd
mindent ki kell próbálni sztem ebben nincs semmi csak egy rajongó úgyis Annát szereti őt vette felesëgül akk mi a probléma?
ha annyira akarná nem házasodott vna meg v rajongót vett vna el de nem csinálta:)
Team Bill & Eric
mindent ki kell próbálni sztem ebben nincs semmi csak egy rajongó úgyis Annát szereti őt vette felesëgül akk mi a probléma?
ha annyira akarná nem házasodott vna meg v rajongót vett vna el de nem csinálta:)
Team Bill & Eric
2011. október 26. 10:17
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Hát sorba állok a harapósdiban én is 
Szerintem tányleg nem gondolja komolyan.A másik hogy abban igaza van a többinek hogy a férfiak egy ilyen fajta kérést nem nagyon szoktak elutasítani
D
Szerintem tányleg nem gondolja komolyan.A másik hogy abban igaza van a többinek hogy a férfiak egy ilyen fajta kérést nem nagyon szoktak elutasítani
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.