Idézet (zita1966 @ 2011.10.25. 19:13)
nagyon teccik és nagyon szép:
LadyRainbow
Selena bármit csinál, jó kislány marad? Bezzeg ha ugyanezt megcsinálná Miley, mindenki fel lenne háborodva, hogy mennyire rossz példát mutat a gyerekeknek, és satöbbi.
Ez a rapphez nem fogható valami inkább nyávogás, a szét auto-tune-ozott hang, a műmosoly a képén, no meg ez a gyér próbálkozás hogy rossz kislányt játsszon...Itt megmutatkozik, hogy mihez ért ez a lány: Semmihez.
Inkább ahhoz kéne gratulálnia MAGÁNAK, amit önerőből ért el, és egy fityinget se kap érte, és amit lehet értékelni, mert ezt NEM [Azért nyilvánvaló, hogy nem selena küzdötte fel magát a műsorvezetéshez, és nem is ingyen csinálja ] Kövezzen meg az összes selena fan, de igazam van.
Rendben lehet hogy te utálod őt de akkor ne írj ilyeneket mert ezzel mást is megsérthetsz szóval szerintem nem kéne ilyeneket írnod !!
Ha valaki megsértődött, az nem az én hibám: Én csak építő jellegű kritikát írtam, vagyis a VÉLEMÉNYEMET. Ha neked van jogod megírni, hogy nem kellene ilyeneket írnom, akkor én is megírhatom a véleményemet, nemde?
Ez a véleményem. Az meg a tied. Nem kell rögtön belém kötni. És aki ezt magára veszi...Nos, az az ő baja. Felőlem tele sírhatja a párnáját este, mert LadyRainbow csúnyát mert mondani selenára