Selena Gomez melltartóban káromkodik
2011. november 03. 13:47
Nincs semmi baj ezzel a videóval.Nagyon jó és érdekes.Jó ötlet volt hogy bemutatják a két énjét!Mondjuk nekem jobban tetszik ahol fehér trikóban van.Ötletes!
2011. november 04. 09:19
|
|
rose22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 160445 offline
|
nem tudom:D először nagyon nem tetszett de többször meghallgattam és egyre jobban tetszik:D:DD amúgy az MTV-n nem adják le a káromkodóst részt még így kisípolva sem:D
2011. november 04. 16:00
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
érdekes.. tetszik, de az a tánc a végén elég gagyi, még akk is ha tudom h az direkt van úgy...
2011. november 04. 18:00
|
|
nda.cicushúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 162299 offline
|
sztem nem neki való ez a fajta zenei stílus :/
2011. november 04. 20:03
|
|
szívos csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 149 Csatolások: 2 Azonosító: 157795 offline
|
szerintem is .. más is csinálhatta volna ezt a videót..
2011. november 05. 09:00
|
|
aiKokaWaiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.04. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 163243 offline
|
Szerintem Selena ezzel csak a figyelmet szeretné magára felhívni, mert mostanság abból jutott neki a legkevesebb. Ki akar törni a kis "Disney-hercegnő" szerepéből azzal, hogy melltartóban filmezik, és káromkodik. Szerintem nem így kéne elindulni a 'változás' felé!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: