Erre az ostoba műsorra gondolva, úgy büszke vagyok magamra hogy kijelenhetem: Én még a Micimackón nőttem fel!
VV5: Csabát csúnyán megbünteti az RTL Klub
2011. október 25. 17:54
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Nekem semmi bajom Csabával, de nagyon unalmas jelenség. Jó, Christofel nagyképű volt, viszont a Való Világ egy show műsor és az a lényege, hogy szórakozzunk rajta és valljuk be Christofelen sokat lehetett nevetni.. Most viszont nézhetjük, hogy mindenki ül, fekszik és nem csinál egész nap semmit..
2011. október 25. 18:08
Nem nem nézem ezt a hülyeséget , néha , ha nincs semmi nézhető a tv-ben akkor odakapcsolok , de aztán ennyi . És ezekből levéve én ugymond örültem h Csaba ment vissza mert a másiktól hányingerem lesz -.-" . Amúgy meg nem értem h most ezért mért kell szegényt megbünteni, de ők tudják , nem is érdekel.
2011. október 25. 18:39
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
hát ha annyira szeretik Cristofelt akkor miért nem szavazták vissza?
2011. október 25. 18:49
Nekem meg aztán oly minde1 ki van bent ki nincs...de legalább ezt a b**i kiesett! :-)
2011. október 25. 19:19
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Nem lehetne ezeket a cikkeket egyszerűen nem megírni??? Vagy csak engem idegesít a "Való Világ"? Szánalom magasiskolája!
2011. október 25. 19:25
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (Rihannna @ 2011.10.25. 17:53)
Erre az ostoba műsorra gondolva, úgy büszke vagyok magamra hogy kijelenhetem: Én még a Micimackón nőttem fel!
Hidd el, a gyerekek 10 év múlva is Micimackón fognak felnőni.. a 3D-s hollywood-i változaton
1 felhasználónak tetszik:
Rihannna
2011. október 25. 19:40
|
|
Domcsika01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 148 Csatolások: 37 Azonosító: 162109 offline
|
Engem az ilyen dolog nem érdekel...
végső esetben én Csabára szavaznák,#
végső esetben én Csabára szavaznák,#
2011. október 25. 20:09
Jaaaj, ne menjen már vissza... UTÁLOM....
Első párbaj, és már ilyen nagy büntetést kapott Csaba... DURVA...
Első párbaj, és már ilyen nagy büntetést kapott Csaba... DURVA...
2011. október 25. 20:49
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
"megcsinálhatná", hát ez hülyeség. Amúgy Csaba nagyon rendes srác, és azért ezeket is figyelembe kell venni, hogy Cristofel milyen idióta és őrült, szerintem senkinek nem hiányzik... Akinek meg mégis, látogassa meg!!! :-S Ł
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.