Angelina Jolie hétköznapi emberként sétált a Mammutban
2011. október 25. 18:39
hadd sétáljon, ő is csak emberből van.............játékot vesz a gyerekeinek,és játszóházba viszi őket...............mint más normális szülők ha betévednek a Mammutba...............
2011. október 25. 19:23
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
wow 
Kár h én nem voltam ott
Kár h én nem voltam ott
2011. október 25. 19:28
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Hűűűhaaa.... Nem teljesen értem mi ebben olyan elképesztő. Vagyis az ok, hogy itt van, és ez nem mindennapi egyes embereknek, de miért ne sétálna normál ember módjára?! Hiszen ő is az....
2011. október 25. 20:30
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Pedig pár napja én is elég hosszú ideig mászkáltam a Mammutban, de ilyenkor bezzeg sosem vagyok a közelben...
Egyébként tök jó, hogy nem csak otthon ülnek, hanem kicsit elnéznek erre-arra.
Mellesleg az, hogy meg merték írni egy cikkben, hogy Angie egy budai bevásárlóközpontban lófrált a gyerekeivel, már miért lenne "felfújás"? Akkor lenne felfújva, ha még vagy 5 cikk erről a dologról szólna az oldalon, hogy merre járt... Úgyhogy talán nem kéne minden második véleményben ezzel jönni, meg azzal, hogy "miért érdekes ez a cikk?" Szerintem vannak jóval unalmasabb hírek is ennél, amelyeknél tényleg meg lehetne kérdezni, hogy "ez érdekes, ez hírértékű?"...
Mellesleg az, hogy meg merték írni egy cikkben, hogy Angie egy budai bevásárlóközpontban lófrált a gyerekeivel, már miért lenne "felfújás"? Akkor lenne felfújva, ha még vagy 5 cikk erről a dologról szólna az oldalon, hogy merre járt... Úgyhogy talán nem kéne minden második véleményben ezzel jönni, meg azzal, hogy "miért érdekes ez a cikk?" Szerintem vannak jóval unalmasabb hírek is ennél, amelyeknél tényleg meg lehetne kérdezni, hogy "ez érdekes, ez hírértékű?"...
2011. október 25. 21:25
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
És én nem voltam ott?!
Hajjaj!!
Hajjaj!!
2011. október 27. 15:03
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Jó, hogy átlagos emberként viselkedik Angie is. Fan-ily6889: egyetértek. :thumshup:
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: