Demi Lovato az exét csókolta
2011. október 25. 15:04
|
|
xXxNessyxXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 140483 offline
|
Büszke vagyok rá, hogy már randizik is és örülök, hogy boldog!!! Csak így tovább Demi bízok benned!!!!
2011. október 25. 16:27
a korkülönbség nem számít
remélem nem pletyka és hogy végre együtt vannak,Demi megérdemelné már a normális kapcsolatot valakivel
remélem nem pletyka és hogy végre együtt vannak,Demi megérdemelné már a normális kapcsolatot valakivel
2011. október 25. 16:36
|
|
Deni Vitaleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.07. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 160213 offline
|
Ez szerintem csak egy hülye pletyka!! Ha képet is mutatnának bizonyitékként akkor még el is hinném de mivel kép nincs ezért nincs bizonyitva semmi!!
2011. október 25. 17:18
Ez nem semmi
De kitudja ... az a kép tényleg hiányzik !
2011. október 25. 17:24
"Nem szeretnék most egy időre komolyabb kapcsolatot, mert ahhoz túl elfoglalt lennék" - Demi nyilatkozta, a visszatérésekor. Én tartom magam ehhez, szerintem Deminek most csak a karrierjére kell koncentrálnia, és mindent beleadni, hogy ismét eljusson oda, ahol az összeomlása előtt volt. Biztos, hogy sok rajongót vesztett, de nehéz visszamászni a létrára. Én ha egyszer visszatérek, akkor csak is arra koncentrálok, hogy minden oké legyen, és nem smacizok az exemmel. Ennek hatalmas pletyka szaga van
2011. október 25. 17:32
örülök hogy boldog
de jó lett volna ha lett volna fotó
2011. október 25. 17:34
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
remélem most már boldog lesz Demi
2011. október 25. 17:36
Mondani bármit lehet, nem hiszem, hogy igaz. Ha meg igaz akkor sok boldogságot.. ennyi rossz után neki csak jó jár
2011. október 25. 18:20
Hát most nincs tul jo uton ahogy látom
persze nem sértésből..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: