Zombie Boy meztelenül bűvöli a vásárlókat
2011. október 25. 15:36
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
botond96
A cikk nem az életrajzáról szól, hanem erről a reklámfilmről. Tiszta???
A cikk nem az életrajzáról szól, hanem erről a reklámfilmről. Tiszta???
2011. október 25. 17:31
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
uhhh imádom ezt a csávót
D kinek mit tesz a szépség szerintem tetolválva is szép loveee Rick
2011. október 25. 19:15
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
A videót letiltották, de itt >> http://www.youtube.com/watch?v=s0ZmmQoAYgo << megnézhetitek
2011. október 27. 19:47
Ez a pasas egyszerűen fhuu..amikor megláttam,szóhoz se jutok..Nekem isszonyatosan bejön,tudom lehet ez fura de egyszerűen magával ragadó
Én amúgy is oda vagyok a tetoválásokért és ez a pasi maga gyönyör nekem:))
2011. november 01. 17:07
Ez a pasi sztem egy h...lye... Hogy lehet valaki ennyire felelőtlen, hogy az egész testét kitetoválja... És milyen furcsa lett, mikor bekenték azzal a krémmel
2011. november 03. 19:00
|
|
SoLettisha |
|
Nem felelőtlenség, hanem a saját akarta. A "krémet" pedig alapozónak hívják kedvesem
2011. november 04. 09:45
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Nekem tegnap mutatta a videót a barátnőm, de én naagyon meglepődtem rajta. Én "tetkó-barát" vagyok, persze a kevesebb néha több, de szerintem jópofa, hogy az egész testét betetoválta, és hogy ezzel milyen kínokat kellett átélnie, azt ti meg se akarjátok tudni.
2011. november 05. 17:57
|
|
Transformersfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 235 Csatolások: 1 Azonosító: 162028 offline
|
Vegas igazad van
2012. március 22. 18:21
a tetkók a testen szerintem beleférnek, én is tervezek egyet, de csak kicsit. az egész testrészes tetkókkal már fenttartásaim vannak, az pedig hogy konkrétan még a feje búbját is betetováltatta, nagy merészségre és némi zavarra vall(pozitív értelemben) 
szeretem nézni ezt a videót, nagyon durva a végeredmény.
szeretem nézni ezt a videót, nagyon durva a végeredmény.
2013. október 05. 17:03
|
|
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline
|
Lehet hogy hülyének fogtok nézni de nekem semmi bajom azzal hogy tele van tetoválva és megmondom őszintén nekem nem tom miért de jobban tetszik a tetkókkal...
2013. december 30. 23:06
|
|
erinorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 218003 offline
|
Egyik commentben valaki kifejti,hogy mennyire felelőtlen dolog volt, hogy tele tetováltatta magát. Erre annyit mondanék, hogy ez a felelőtlenség sikerhez és karrierhez vezetett. Az élettörténetét, ha elolvassátok a semmije sem volt. Szóval lehet, hogy hülye és felelőtlen dolog egyesek szerint, de ez az ő dolga és ez esetben jól is jött. + jobban néz ki mint azoknak a pasiknak 80% akin egy darab tetkó sincs. Nekem bejön
2015. január 11. 14:20
"normálisabban nézne ki tetkók nélkül" valószínű normálisabban, de szerintem ez a különleges ebben az emberben, hogy nem akar normálisan, az emberek által elfogadottan kinézni. Én se tetoválnék magamra, de ha neki ez jó, akkor azt el kell fogadni. Én tuti nem viselném el azt a fájdalmat, amit ő érezhetett, amikor szét varták.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: