Starity

Mit gondolsz arról aki már tinédzser korában dohányozik?

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 12. 17:05 #41
Rossio
Rossio
Wrong Omen ▲
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 56
Azonosító: 135191
Azt hiszik, ettől lesznek menők, és ez rettenet gáz. Az osztálytársaimból indulok ki, senki ne vegye magára. Lehet, hogy egyszer kipróbálom, de SOHA nem szokok rá. Ez biztos.
2012. május 13. 14:31 #42
Briguss0205
Briguss0205
*Blogger*

Státusz-
Hozzászólás: 1724
Csatolások: 115
Azonosító: 159342
Súlyos,de nagyon súlyos hiba rászokni!!! Én 12 vagyok,és nem egy gyereket láttam már,aki dohányzik dry.gif
Káros az emberi szervezetre,én aztán SOHA nem fogok rászokni,az biztos
2012. május 13. 14:40 #43
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
ezt így szerintem nem lehet pontosan kifejteni. igen, vannak azok, akik menőzésből csinálják, és még én sem értem azokat. mostanában az a menő, ha valaki nem cigizik.

amikor történik valami az életben, kell valami, ami lenyugtat, és kipróbálod. amikor olyan ideges vagy, már csak nyugodtab lehetsz, és úgy érzed, megnyugtat. ez még mai napig nem tisztázott kérdés, hogy valóban megnyugtat-e, vagy csak ezek a mozdulatok miatt hisszük azt.

mindenesetre mindenkinek megvan az oka rá, miért teszi tönkre a szervezetét, hiába papolnak órákat, milyen káros, ha nem érdekli, esze ágába sem lesz eldobni a cigit.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2012. május 13. 15:47 #44
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
"Mit gondolsz arról aki már tinédzser korában dohányozik?"

Hülye? rohog.gif
2012. május 15. 01:41 #45
x maite x
x maite x
strickt.

Státusz:)
Hozzászólás: 2000
Csatolások: 2561
Azonosító: 141371
Mindenkinek a saját döntése. Nem ítélem el őket, de nem is támogatom. Szerintem senkinek semmi joga ahhoz, hogy elítélje őket.
2 felhasználónak tetszik: An_d_a, Szandiiii
2012. május 16. 16:39 #46
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
semmiképp sem nézek le senkit érte - legalábbis aki nem az általános suliból kiérve, kis elsős-másodikosként teszi ezt -, hiszen nem lehet tudni, hogy mi miatt teszi... én például az itthoni és iskolai stressz miatt szoktam rá. rossz szokás, de megnyugtat...
3 felhasználónak tetszik: Szandiiii, hungergamesFan16, AFCfan
2014. január 20. 07:32 #47
Mitti
Mitti
wanheda

StátuszYo gonplei ste odon
Hozzászólás: 991
Csatolások: 5
Azonosító: 200806
Semmit, én is szoktam néha.
2014. január 20. 17:28 #48
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Hogy őszinte legyek, ez mindenkinek a saját magándolga. Én már egy pár éve elmúltam húsz és nem szégyellem, hogy még sosem gyújtottam rá. Talán ez annak tudható be, hogy a szüleim azóta dohányoztak mellettem mióta az eszemet tudom. Nagy nehezen sikerült kiharcolnom, hogy ne a lakásban dohányozzanak, mert engem zavar és irritál a füstje és a szaga. Párom tizenöt volt, amikor elkezdett cigizni, bár próbálom vele lerakatni, de nem hajlandó sajnos. Mondjuk én is amondó vagyok, hogy egy tinédzser inkább dohányozzon, mintsem alkoholista vagy kábszerfüggő legyen.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2014. január 20. 18:25 #49
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Valamiért nem szeretem, amikor dobálóztok, hogy mennyire undorító, meg hogy mennyire veszélyes, ártalmas az egészségre, büdös, stb. Ezt én egy picikét álszent dolognak tartom, de csak azért, amit tapasztaltam az én környezetemben: Azoknak, akik szidták a cigit, amikor csak tudták, a 80%-uk később legalább átmeneti ideig elkezdett dohányozni...
13-4 évesen szidtam a dohányosokat, mára visszagondolva ritka idegesítő lehettem. Később én is rászoktam.
Én úgy gondolom, hogy ez magánügy. Ha zavar a cigi, ne lógj cigisekkel, vagy viseld el, mindenkinek vannak rossz szokásai, de attól, hogy pattogsz valakinek, hogy ne cigizzen, nem fog csak a te kedvedért leszokni.
És ti is ki fogjátok próbálni! Idővel.
Azért tűnök "cigibarátnak", mert nekem is káros szenvedélyem volt. biggrin.gif Már nem szoktam annyit, mint régen, mert másra kell a pénz, de néha még rágyújtok, és akkor kifejezetten jól esik. És irritál, ha szenteskednek itt nekem, hogy ne szívjam.
Arról, hogy egyesek szerint közvetlenül tüdőrákot okoz: Nagyvárosi szmogos levegő is káros. A maszlag gyorskaják is tele vannak mindenféle szarral. A gyümölcsök fel vannak fújva meg lepermetezve. Biosz tanárom szerint a füstölt ételek is rákkeltőek. Persze ez nem ösztönzés, hogy dohányozzon mindenki nyugodtan, csak azért értitek.
4 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Violet Hepburn, exoverdose, AFCfan
2014. január 20. 18:38 #50
- törölt felhasználó -    
Ma már annyira a dohányosok ellen van az ország, hogy az valami nevetséges! Az teljesen rendben van, hogy zárt helyen ne dohányozzunk, én sem szeretem, ha beszorul a füst és hiába dohányzom zavar.
Az, hogy ki hogyan mérgezi magát a saját dolga, döntése. Undorítónak tartom azokat, akik cigiznek és a legalja csempész ótvart veszik meg, amiből napi 2 doboz elmegy. Inkább kiadok érte mondjuk egy ezrest és "minőségi" árut fogyasztok! Olyan túl sok minden másra nem tudnám költeni, nem kell a rizsa. Ezer forint ma már nem pénz sajnos. Havi 6-7 doboz, havi 6-7 ezer, ez akár egy villanyszámla ára is lehetne. De tudjátok mit? Ennyit megérdemlek! Igen, mérgezem magam, és? Én döntöttem így, aki ebbe beleköt arról én állítok ki szegénységi bizonyítványt. Odafigyelek a nem dohányzókra és rühellem a bagószagú ruhát, akkor miért? Gőzöm sincs! A fiatalok miért szoknak rá? Mert "menő". Nem menő, de amíg tiltott dolog, addig igenis fogják csinálni... Mi a véleményem? Semmi, majd rájön, hogy hülyeséget csinált...
7 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Shenayla, hungergamesFan16, silenc, Violet Hepburn, exoverdose, AFCfan
2014. július 01. 11:35 #51
- törölt felhasználó -    
Rossz úton jár..xd
2014. augusztus 06. 01:12 #52
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Vannak olyan kölykök, akik 11-12 éves korukban is cigiznek, meg isznak, és a szex sem kizárt náluk. dry.gif Számomra ez szánalmas...
2014. augusztus 07. 21:22 #53
pillango117
pillango117
F*ckedUpWorld

Státuszonline friends are just as valid as friends in real life<3
Hozzászólás: 1150
Csatolások: 14
Azonosító: 156257
szánalmasnak tartom őket...
2014. augusztus 07. 23:46 #54
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Hogy hülyék smileeee.gif Ráadásul a passzív dohányosok is szívnak
2014. augusztus 14. 12:38 #55
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Azt hogy betegek és szánalmasak.
2014. augusztus 14. 12:41 #56
- törölt felhasználó -    
Elég szánalmasnak tartom.Bár nem nagyon szeretek ítélkezni. rolleyes.gif rolleyes.gif
2014. augusztus 14. 12:44 #57
- törölt felhasználó -    
Szánalmas.Azt hiszik most olyan nagy arcok lesznek tőle,de egyáltalán nem veszik észre hogy csak magukat károsítják.Felnőtt korukra tiszta betegesek lesznek a dohánytól.
2014. augusztus 14. 13:56 #58
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Én a magam 17 évével büszkén állítom, hogy egyetlen szálat nem szívtam még életem során, nem bírom a szagát, számomra gusztustalan a bagó, DE nem ítélkezem azok felett, akik szívnak, mert nem az én dolgom. Semmi közöm hozzá (másoknak se), nem fogom az alapján elítélni az embert, hogy cigizik-e vagy sem. Ti se tegyétek! (Azért rom, mert 1-2 hozzászólásban erősen érzem, hogy előítéletesek vagytok a dohányzókkal szemben. Persze, nem jó, ha gerinctelen módon mindig mindenhol szívják, de attól még lehetnek normálisak!)
Baráti társaságomban is egyedül én nem dohányzom, és érdekes, hogy bármennyire is rá vagyok "kényszerítve" a környezetem által, nem hiszem, hogy a közeljövőben cigizni fogok. Minden csak elhatározás kérdése, ha nem akarsz dohányozni (és ez vonatkozik minden egyéb egészségtelen dologra), nem is fogsz. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: AFCfan
2014. augusztus 14. 23:31 #59
- törölt felhasználó -    
Azt, hogy a többsége csak azért csinálja, hogy menő legyen, hogy bevágódjon a nagyfiúknál, és pár év múlva, mikor már benő a feje lágya, rájön, hogy semmi értelme nem volt, csak az a baj, hogy akkorra már rászokott.
Akik meg azért kezdenek el dohányozni, mert "otthoni problémáik" vannak, azt hiszik, ettől majd bármi is megoldódik? Elszívsz egy doboz cigit, és helyre áll a béke otthon? Hogy erre eddig én miért nem gondoltam? Nem is értem, anyuka, apuka kiabál egymással, a gyerek kimegy elszív pár cigit, mire vissza megy a szülők ülnek az asztalnál és már a holnapi ebédet beszélik meg? Vagy nem értem hogyan oldana meg bármi problémát is a cigi. De hát biztos így van, annyira nem érdekel, hogy kipróbáljam... unsure.gif
Harmadszorra pedig, kapják be! Az engem rohadtul nem érdekel, hogy a szegény kis tüdejüket szennyezik vele, csakhogy ami őket rohadtul nem érdekli, hogy ezzel másokat is mérgeznek. Mert ők megtehetik, nekik problémáik vannak, nekik bármit szabad.
Ha meg merek szólni, hogy tessék elhúzni a belét a megállóból, mert ugye itt eleve tilos a dohányzás, még van képe azt mondani, hogy hát menjek arrébb ha zavar. blink.gif blink.gif Na ez volt az utolsó csepp a pohárba. Hogy én menjek arrébb, hogy én alkalmazkodjak?? Ez abszurd... Ja, de bocs, nekik ugye mindent szabad, otthoni problémák, hogy erre én miért nem gondoltam?? dry.gif
2014. augusztus 14. 23:37 #60
belieber
belieber
Tumblr girl*

Státuszmy tumblr: http://semmisembiztoscsakavaltozas.tumblr.com/
Hozzászólás: 2101
Csatolások: 18
Azonosító: 175940
Menők szeretnének vele lenni.Pedig semmi értelme nincs.Sajat magukat teszik tönkre.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!