Justin és Selena kedvence a 69
2011. október 29. 18:14
Az én kedvenc számom meg a 699. És? Van vele valami baj? Olyan szánalmas h minden megmozdulásukról cikk készül, hogy mikor mentek vécére együtt, hogy mikor fogták meg a bal kezét a másiknak és nem a jobbat, jaj akkor ez mit jelent? Hát sz@rt se. Csak a rajongók fújják fel őket. Valahogy a tehetségükről nincs soha szó egy cikkben sem.
2011. október 29. 19:01
sztem nincs benne smmi extra.
most mit kell két számból nagy ügyet csinálni?
most lehet, h csk az van, h Sel kedvenc száma a 9-es Justiné meg a 6-os.
most mi ebben a nagy cucc?
meg most mit kell minden megmozdulásukból
képet csinálni meg h*lyeségeket dumálni!?
még a Mc donald's ba is követték Lnát csk azért, h néhány képet készítsenek róla!
sztem ez most egy nagy h*-lyeség csk mind a kettősüknek más a kedvenc száma vagy anemtom mije és egymásmellé állnak.!
Meg mit kell azon izélni, h valami közölni valójuk van?
már elég értelmesek ahhoz, h közöljenek valamit normális módzerrel az embereknek! és nem pedig matekkal!
most mit kell két számból nagy ügyet csinálni?
most lehet, h csk az van, h Sel kedvenc száma a 9-es Justiné meg a 6-os.
most mi ebben a nagy cucc?
meg most mit kell minden megmozdulásukból
képet csinálni meg h*lyeségeket dumálni!?
még a Mc donald's ba is követték Lnát csk azért, h néhány képet készítsenek róla!
sztem ez most egy nagy h*-lyeség csk mind a kettősüknek más a kedvenc száma vagy anemtom mije és egymásmellé állnak.!
Meg mit kell azon izélni, h valami közölni valójuk van?
már elég értelmesek ahhoz, h közöljenek valamit normális módzerrel az embereknek! és nem pedig matekkal!
2011. október 30. 14:17
|
|
Katherinaa._új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.02. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 159939 offline
|
ne haragudjon meg az, aki írta ezt a cikket, de nem látom ennek értelmét...
2011. október 31. 07:38
|
|
London Tiptonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 476 Csatolások: 1 Azonosító: 156425 offline
|
istenem ekkora barom újságírókat.....már nem azért de mindenből ügyet csinálnak!
2011. október 31. 16:55
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
ezt a baromságot...-.-
2011. október 31. 20:49
|
|
tincsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.02. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 161546 offline
|
Már ez is megér egy külön misét most komolyan ekkora baromságot csak mert valaki hires nem kell leirni ilyeneket jo hogy nem irják le hogy mit jelenthet az hogy selena ma négyszer szart ez egy üzenet vagy hasmenése cvvan
2011. november 01. 11:35
Szerintem is hülyeség. Ahelyett hogy a "munkájukról" írnának ....
Amúgy nem tudom hogy mink kell minden kis megmozdulásukból ekkora nagy ügyet csinálni..
Amúgy nem tudom hogy mink kell minden kis megmozdulásukból ekkora nagy ügyet csinálni..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: