Az énekesnőt úgy tűnik, mégis megviselte a válás, hiszen legutóbbi koncertjén zokogásban tört ki, miután elénekelte egyik szerelmes dalát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lopez sírásban tört ki a színpadon
2011. október 24. 13:21
2011. október 24. 13:47
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Lehet, hogy ez volt az első alkalom amikor nem a fenekére közelített a kamera?
1 felhasználónak tetszik:
completely
2011. október 24. 13:55
Szerintem ez nem vicces, aki élt már át szakítást az megérti...
2011. október 24. 13:58
Az volt az egyik legjobb dala. Odáig voltam érte anno. Szakítását pedig sajnálom a férjével. Már csak a gyerekek miatt is.
2011. október 24. 14:48
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Bocsika a JLo rajongóknak, de nekem az egész borzasztóan kimódoltnak tűnik. Nem ő volt az, aki nem is olyan régen nyomatékosan kérte a magánélete tiszteletben tartását? Most meg a volt férjeihez és pasijaihoz hasonló táncosokat vonultat fel a színpadon, az utolsó jelenetben pedig előtűnik egy pár, akik úgy táncolnak, mint Jlo és Marc Anthony az American Idol gáláján. Hát ez szerintem necces.
Ráadásul, ami a cikkből kimaradt: a dal után a rajongók láthatták az ikrei fényképét, Jennifer pedig valami olyasmit mondott, hogy "ha nincs szerelem, van szeretet".
Jlo nem először kapja elő a gyerekeit és az anyaságot elterelő hadműveletként, amikor számára valamilyen kellemetlen hír járja be a sajtót. (Most például a Bradley Cooperhez fűződő kapcsolatát boncolgatják.) Ha túl sokat bizonygatja, hogy neki az ikrek a legfontosabbak, az előbb-utóbb kezd gyanússá válni.
A sírás? Hát azzal briliánsan lehet együttérzést kelteni! Elképzelhető ugyan, hogy exéhez hasonlóan (Marc-kal többször előfordult már, hogy egy romantikus szám végén elsírta magát) sikerült annyira átélnie a dalt, hogy ez meghatotta. De ha az egészet nézzük, kicsit szkeptikus vagyok. Úgy érzem, itt most szándékosan próbáltak az érzelmeimre hatni. És azt nagyon nem szeretem, ha manipulálni akarnak!
Ráadásul, ami a cikkből kimaradt: a dal után a rajongók láthatták az ikrei fényképét, Jennifer pedig valami olyasmit mondott, hogy "ha nincs szerelem, van szeretet".
Jlo nem először kapja elő a gyerekeit és az anyaságot elterelő hadműveletként, amikor számára valamilyen kellemetlen hír járja be a sajtót. (Most például a Bradley Cooperhez fűződő kapcsolatát boncolgatják.) Ha túl sokat bizonygatja, hogy neki az ikrek a legfontosabbak, az előbb-utóbb kezd gyanússá válni.
A sírás? Hát azzal briliánsan lehet együttérzést kelteni! Elképzelhető ugyan, hogy exéhez hasonlóan (Marc-kal többször előfordult már, hogy egy romantikus szám végén elsírta magát) sikerült annyira átélnie a dalt, hogy ez meghatotta. De ha az egészet nézzük, kicsit szkeptikus vagyok. Úgy érzem, itt most szándékosan próbáltak az érzelmeimre hatni. És azt nagyon nem szeretem, ha manipulálni akarnak!
2011. október 24. 15:38
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Szegényke
2011. október 24. 15:41
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Szegény Jenny...úgy sajnálom...de ő úgyis jobbat érdemel Marc Antonynál
2011. október 24. 15:41
|
|
Andy1996♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 1931 Csatolások: 436 Azonosító: 160928 offline
|
Én nem sajnálom, egy kis ri**cn,
Meg érdemli hiszen nem is volt h 3hónapja váltak el és már pasizik meg ilyenek... sok mindent olvastam már erről a dologról.. Nem is a karrierére kellene "koncetrálni" hanem inkább két gyerekével..
2011. október 24. 15:44
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Szegényt! Sajnálom!
2011. október 24. 15:44
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
én sem sajnálom. sokkal inkább Marcot.
nagyalbi
2011. október 24. 16:15
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Nyilván megviselte. De már a csapból is ez folyik, kicsit unom. De mondjuk inkább ilyesmiket olvasgatok, minthogy ki hogyan rúgott be, ki szokott rá a drogra, és hasonlókat...
nagyalbi
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.