Tamás édesanyja csalódott Keresztes Ildikóban
2011. október 24. 17:41
Én a közönségre bíztam volna , ha az ő helyében lennék, de az ő dolga. Nagyon megviselte , és nem kéne őt most ezért bántani...
2011. október 24. 17:50
Szerintem is neki kellett menni a párbajról.Amúgy sem bírom ezt a Demes gyereket,de szombaton nagyon nem tetszett. Ildikóban meg legalább volt annyi nemistudommi hogy szakmai szempontok alapján döntött.
2011. október 24. 17:59
|
|
DebütOutlawúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 161330 offline
|
Minek kell sírni,nem reklamálni kellene hanem, szavazni kelletett volna amikor azon volt a sor...?!!
Egyébként szerintem a Lil C sokkal jobban énekelte a párbaj dalt...Aki lenézi az próbálja meg helyette csinálni..!
Egyébként szerintem a Lil C sokkal jobban énekelte a párbaj dalt...Aki lenézi az próbálja meg helyette csinálni..!
2011. október 24. 18:19
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
hagynia kellett volna h a közönség döntsön és akk neki nem kell ennyih...de ő tudta...
2011. október 24. 18:47
Nem kellet volna neki döntenie, elég lett volna ha a nézőkre bízza a döntést.
Csak játszotta a fejét a Tv-ben.
Csak játszotta a fejét a Tv-ben.
2011. október 24. 18:50
|
|
realstarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 162418 offline
|
jaaaj istenem..színésznőnek nem menne el? ja nem, mivel nem lenne hiteles. komolyan, nevetséges "bizalmasait engedte be, valamint nagy nehezen a Bors munkatársát" és akkor így biztosan bizalmas az egész, hogy megíratja egy újsággal..szánalmas -.- amúgy az egész egy óriási megjátszás, minden a szavazatokra megy. amúgy annyira nem is bánom, hogy távozott ez a csávó az x-faktorból..azt sem értem, hogy miért engedték be az élő showba? szerintem eléggé hamisan énekelt.
2011. október 24. 18:56
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
sztem nem kéne annyira mellre szívni.
Ildikó tudta a dolgát,ő ehhez ért,és Lil C.ben többet látott picivel!ÉS nem lettem vna a helyébeb,mert tényleg nehéz dolga volt,de am én is örültem vna,h a közönségre bízta volna.
Ildikó tudta a dolgát,ő ehhez ért,és Lil C.ben többet látott picivel!ÉS nem lettem vna a helyébeb,mert tényleg nehéz dolga volt,de am én is örültem vna,h a közönségre bízta volna.
2011. október 24. 19:22
Idézet (Hailie95 @ 2011.10.24. 18:56)
sztem nem kéne annyira mellre szívni.
Teljesen egyet értek veled!
2011. október 24. 19:24
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
én úgy vok ele hogy az ldi egy hatalmas színésznő! azt a "hisztit" amit ő levágott szombaton azt komolyan nagyon meg kell dicsérni hogy ilyen hitelesen tud belehazudni az emberek képébe! a mentoroknak az az érdeke hogy az ő tanítványuk nyerje meg a verseny mert akkor mindenkinek elmondhatja hogy "na ez vagyok én"! Ildi pedig van olyan okos hogy nem fog olyasvalakit csak azért bent tartani a versenyben mert jó hangja van (még ha ez is a verseny célja)mert ő igazából nyerni akar és ahhoz hogy nyerjen egy olyan emberre van szüksége akit a mai világ szívesen befogadna! ennyire egyszerű az egész!
2011. október 24. 19:32
Én ezt nem értem! Demes Tamás előbb utobb úgy is ki esett volna! Szerintem ez nem kérdés hogy Demes Tamást küldte haza Lil C helyett! Azért van egy kis különbség a két fiú között! Egyébként meg Keresztes Ildikó is nagyon nagy színésznő! Az a mű "hiszti" amit levert....... Nem értem h miért kell a Lil C-ben lelkiismeret furdalást kelteni ezzel a sírással.Mert sír így sír úgy hogy az egyik gyereke kiesett. De ha a Lil C-t küldte volna haza akkor fogadok h nem sír ennyire! Nem szeretem ezt a nőt!!
2011. október 24. 19:37
Lau.Girl egyetértek! szakmai megfontolság.. hát oké,de akkor ne mondta vlna,h nem tud dönteni a "fiai" között .. -.-
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: