Hamarosan itt a Halloween!
2011. október 24. 19:52
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Karácsony mellett a kedvenc ünnepem.
én is szervezek bulit, már nagyon várom *.*
2011. október 24. 19:55
|
|
cutefannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 276 Csatolások: 60 Azonosító: 123225 offline
|
Szerintem is nagyon jó cikk lett. De igaza van az előttem szólóknak: nem magyar ünnep. És szerintem nálunk sokkal jobb hogy a gyerekek is a holtakról, a szeretteikről emlékeznek meg, és nem arról szól számukra a halottak napja hogy beöltöznek és cukorkát gyűjtenek. Mivel másnak a halála nem egy vidám dolog. Legalábbis ez az én véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. október 24. 20:04
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
De jó lenne, ha nálunk is lenne Halloween ^^...és mennénk cukrot gyűjteni :"D
2011. október 24. 20:59
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Ez az egyik kedvenc "ünnepem" bár igaz h nálunk még nincs nagy hagyománya de már kezdenek rá fogékonyak lenni az emberek.rengeteg helyen lehet már kapni kellékeket az ünnepléséhez.nálunk az egész lakás díszbe borul még ha csak 2 napra is(31.-1.)a teraszra kiakasztom a lámpásokat,faragok tököt amit az ajtó mellérakok és kivilágítom.neten vettem egy nagyon állati boszorkányfej lampiont(750.-) ami központi helyen van a lakásban.
ebben a témában bulit csinálni is nagyon szuper
ebben a témában bulit csinálni is nagyon szuper
2011. október 24. 21:34
Egyszerűen elmondhatatlanul imádom a halloween-t, és sajnálom, hogy Magyarországon nem ugyanúgy ünneplik, mint az USA-ban, bár ahogy már előttem is írták, jó látni, hogy a mi nemzetünk is kezd vevő lenni az efféle dolgokra.
Szerencsésnek érzem magam, hogy négy évig én is részese lehettem az igazi, Amerikai halloween-eknek, és remélem a magyarok is minél hamarabb átveszik az ottani szokásokat, és bár a cukorkagyűjtés valóban nem a legértelmesebb elfoglaltság, de nem is az a lényeg, hanem a halloween-i szellem, az emberek izgatottsága és öröme, amit évente csak egyszer lehet megtapasztalni.
Ami a cikket illeti, minden elésmerésem CanDee-nek. Már pár napja olvastam Tumblr-ön, de ez nem azt jelenti, hogy most kevésbé értékelem.
Szerencsésnek érzem magam, hogy négy évig én is részese lehettem az igazi, Amerikai halloween-eknek, és remélem a magyarok is minél hamarabb átveszik az ottani szokásokat, és bár a cukorkagyűjtés valóban nem a legértelmesebb elfoglaltság, de nem is az a lényeg, hanem a halloween-i szellem, az emberek izgatottsága és öröme, amit évente csak egyszer lehet megtapasztalni.
Ami a cikket illeti, minden elésmerésem CanDee-nek. Már pár napja olvastam Tumblr-ön, de ez nem azt jelenti, hogy most kevésbé értékelem.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. október 25. 05:48
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Jó cikk,csatlakozom a többiekhez..
Én ilyenkor töklámpást mindig faragok (persze ha nincs ilyenkor eszetveszejtően hideg
).Ilyenkor a 'jelmezes' bulik se rosszak,bár én ilenkor nem ünneplésre szoktam gondolni
mivel nem sokkal utánna halottak napja..
Én ilyenkor töklámpást mindig faragok (persze ha nincs ilyenkor eszetveszejtően hideg
2011. október 25. 15:31
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (nore<P @ 2011.10.24. 19:18)
House Of Wax,Magyarországon azért nincs semmi,mert ez alapvetően nem magyar ünnep...
Lehet, de ha azt nézed hogy teszem azt Amerikában mekkora "ünnep", pedig ott sem úgy mond hivatalos, hiszen nem onnan származik, mint olvasható volt a cikkben
Szóval szerintem nem az a lényeg, hogy hivatalosan magyar ünnep-e
2011. október 25. 18:39
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
jó kis cikk!!
mi halloweenra barátnőmmel horror maratont tervezünk meg sütisütést!!
2011. október 25. 20:10
|
|
LauszAz egyetlen aki a boldogságod útjában áll, az te magad vagy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 90 Azonosító: 154541 offline
|
Idézet (babeLOL @ 2011.10.25. 20:04)
imádom a HALLOWEENT!♥
Jaj ne is mondjátok nekünk ma volt a Halloween parti!!
Biztos rossz volt mivel én nem tudom mert nem voltam ott mert fogorvosnál voltam!!
Hála a jó Istennek!!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.