Starity

Hamarosan itt a Halloween!

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 24. 17:24 #41
GaGafreaks monster
GaGafreaks monster
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 258
Csatolások: 0
Azonosító: 161568
IMÁDOM A HALLOWEEN-T!!!
már alig várom a sötéséget!!
És a barátaimmal Maratoni Egésznapos Horrorfilm Nézést fogunk tartani!!!
AJÁNLANÁTOK NAGYON JÓ HORROR FILMEKET!?XD
2011. október 24. 17:33 #42
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó lett a cikk, gratula hozzá! beer.gif
Jó pár éve szeretem a Halloweent, mindig van legalább egy (de általában több) töklámpásunk is. Bulikba nem szoktam menni, és beöltözni sem szoktam, jobban szeretek itthon filmeket nézni. biggrin.gif
2011. október 24. 17:33 #43
Andika66
Andika66
F1 ♥

StátuszBár teljesen összetörtem, a szívem még mindig vadul dobog
Hozzászólás: 2120
Csatolások: 233
Azonosító: 139605
én nagyon szeretem smileeee.gif
2011. október 24. 17:34 #44
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Nagyon jó cikk lett!! meghajolo.gif
Én Imádom a Halloween-t!!smileeee.gif) heart.gif Idén a sulinkban lesz tökfaragás meg ilyen halloweenhez kapcsolódó dolgok! Úgyhogy remélem jó lesz!! Aztán később tartunk a barátnőimmel egy horror film maratont!!smileeee.gif)
2011. október 24. 17:47 #45
Muser
Muser
Cydonian

Státusz❒ Single ❒ Taken ✔ Muser
Hozzászólás: 1024
Azonosító: 154601
Nagyon jó cikk lett! smileeee.gif Jó, hogy itt, starity-n is próbáljátok az emberek műveltségét bővíteni!wink.gif
2011. október 24. 17:51 #46
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Az egyik kedvenc ünnepem heart.gif
Mindent megadnék hogy Amerikában ünnepelhessem. Sajnos itthon azon kívül hogy 10 boltból 5 boltban lehet vennie tököt, mást nem teszünk sad.gif Amerikában meg minden utcán tökök vannak kirakva, a gyerekek játszanak, teljesen megvan a hangulat, itthon meg semmi! Ezt nagyon sajnálom sad.gif
2011. október 24. 17:53 #47
- törölt felhasználó -    
Wow, az egyik legigényesebb, legfantasztikusabb és legjobb cikk, amit valaha is olvastam ezen a fórumon. Minden elismerésem, valóban fantasztikus és felüdülő volt végre egy olyan cikket olvasni, amikben végre vannak betűk, bár gondolom sokaknak a fórumon fejtörést okoz elolvasni, hiszen a mai gyerek már ahhoz is lusta, hogy olvasson. unsure.gif

Cikkre térve pedig egy csomó olyan dolgot tudtam meg, amikről eddig nem volt tudomásom. Mindenki itt írta fentebb, hogy a Halloween amerikai. Wow, mióta? Én angol ünnepnek mondtam volna, de úgy látszik a keltákhoz is visszavezethető. Ugye, hogy érződik az irónia? Nem kell ahhoz szakkönyveket olvasnod, én is angol órán tanultam, hogy az angoloknál van ilyesmi, és gondoltam én, hogy mivel az USA egykor angol gyarmat volt, így a szokás megmaradt. Az emberi hülyeség határtalan. blink.gif A topikra térve viszont nekem egyszer volt szerencsém az USA-ban résztvenni a Halloweenen és el kell mondjam fantasztikus élmény volt, elmondhatatlan. Firkáljátok, hogy várjátok a Halloweent? Minek? Azért, hogy leidd tajt részegre magad, hogy aztán azt se tudd megmondani mi a neved? Mert nálunk kb. erről szól, úgy, ahogy a Szilveszter is. Sosem értettem mi a fenének kell szórakozóhelyekre menni és leinni magadat a sárgaföldig. Intelligencia odavág ilyenkor. blink.gif Itt nálunk max annyiból más a Szilveszternél, hogy beöltözöl valami "jelmezbe" és annyi. Kint azért teljesen más volt. Fél zsáknyi édességet gyűjtöttünk össze, láttunk táncosokat stb. Egyszerűen nem a dübörgő tucctucc zenéről és a 30.-dik üveg Bacardiról szólt, hanem arról, hogy édességet gyűjtesz. Tény, valóban nem a legértelmesebb ünnep (Amerika), de ott még mindig többről szól, mint itt. Szerintem is az egész átvétele arról szól, hogy Magyarország is Nyugati mintára akar fejlődni, ezért átvesszük a lehető legnagyobb baromságot is, és az emberek 99,9%-a azt sem tudja mi az a Halloween, csak azt egybeköti az ivással, a droggal és az értelmetlen önpusztítással. Akinek ez kell felőlem, áldásom rá. Viszont érdemes lenne-e elgondolkozni azért az életén és a dolgokon. Sokan egy magyar ünnep erejéig sem hajlandóak egy fehér inget és egy fekete nadrágot felvenni. Gondolok én itt például 56-ra vagy az Aradi vértanúkra. Azok az emberek az életüket adták a hazájukért, és akkor egy olyan gagyi semmitmondó ünnepet (ami nem is köthető magyar vonalakhoz) meg mindenki ken és vág. A temetős dologhoz annyit fűznék én is hozzá, hogy tény, én is évente egyszer járok temetőbe, mert hát ki szeret odajárni, én legalábbis nem. De a leggusztustalanabb és legocsmányabb dolognak tartom, amikor valaki nem hajlandó kimenni a szeretteihez, rokonaihoz Halottak napján. Én sem szoktam máskor odamenni, de akkor megtisztelem őket, kimegyek és gyújtok egy-egy mécsest az emlékükre. Szerintem nem olyan nehéz dolog ez. Tény, a szeretteinkre mindig a szívünkben emlékezünk. De tudjátok, ha valaki fizikailag eltávozik, az nem jelenti, hogy meg is hal. Addig él, amíg a szívünkben él, nem addig, amíg fizikailag itt volt köztünk.
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. október 24. 17:54 #48
vani10
vani10
visszatérő vendég

StátuszNekem nem kell szőke herceg fehér lovon nekem a one direction kell turnébuszon<3
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 344
Csatolások: 99
Azonosító: 137007
de mi a francak ilyenek irkálni 12 év allatiak meg vannak itt magyarországon nyomorodva itt mért nincs rendes haloween
2011. október 24. 18:02 #49
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet (Holly Keller @ 2011.10.24. 17:53)
Wow, az egyik legigényesebb, legfantasztikusabb és legjobb cikk, amit valaha is olvastam ezen a fórumon. Minden elismerésem, valóban fantasztikus és felüdülő volt végre egy olyan cikket olvasni, amikben végre vannak betűk, bár gondolom sokaknak a fórumon fejtörést okoz elolvasni, hiszen a mai gyerek már ahhoz is lusta, hogy olvasson. unsure.gif 
Cikkre térve pedig egy csomó olyan dolgot tudtam meg, amikről eddig nem volt tudomásom. Mindenki itt írta fentebb, hogy a Halloween amerikai. Wow, mióta? Én angol ünnepnek mondtam volna, de úgy látszik a keltákhoz is visszavezethető. Ugye, hogy érződik az irónia? Nem kell ahhoz szakkönyveket olvasnod, én is angol órán tanultam, hogy az angoloknál van ilyesmi, és gondoltam én, hogy mivel az USA egykor angol gyarmat volt, így a szokás megmaradt. Az emberi hülyeség határtalan. blink.gif A topikra térve viszont nekem egyszer volt szerencsém az USA-ban résztvenni a Halloweenen és el kell mondjam fantasztikus élmény volt, elmondhatatlan. Firkáljátok, hogy várjátok a Halloweent? Minek? Azért, hogy leidd tajt részegre magad, hogy aztán azt se tudd megmondani mi a neved? Mert nálunk kb. erről szól, úgy, ahogy a Szilveszter is. Sosem értettem mi a fenének kell szórakozóhelyekre menni és leinni magadat a sárgaföldig. Intelligencia odavág ilyenkor. blink.gif Itt nálunk max annyiból más a Szilveszternél, hogy beöltözöl valami "jelmezbe" és annyi. Kint azért teljesen más volt. Fél zsáknyi édességet gyűjtöttünk össze, láttunk táncosokat stb. Egyszerűen nem a dübörgő tucctucc zenéről és a 30.-dik üveg Bacardiról szólt, hanem arról, hogy édességet gyűjtesz. Tény, valóban nem a legértelmesebb ünnep (Amerika), de ott még mindig többről szól, mint itt. Szerintem is az egész átvétele arról szól, hogy Magyarország is Nyugati mintára akar fejlődni, ezért átvesszük a lehető legnagyobb baromságot is, és az emberek 99,9%-a azt sem tudja mi az a Halloween, csak azt egybeköti az ivással, a droggal és az értelmetlen önpusztítással. Akinek ez kell felőlem, áldásom rá. Viszont érdemes lenne-e elgondolkozni azért az életén és a dolgokon. Sokan egy magyar ünnep erejéig sem hajlandóak egy fehér inget és egy fekete nadrágot felvenni. Gondolok én itt például 56-ra vagy az Aradi vértanúkra. Azok az emberek az életüket adták a hazájukért, és akkor egy olyan gagyi semmitmondó ünnepet (ami nem is köthető magyar vonalakhoz) meg mindenki ken és vág. A temetős dologhoz annyit fűznék én is hozzá, hogy tény, én is évente egyszer járok temetőbe, mert hát ki szeret odajárni, én legalábbis nem. De a leggusztustalanabb és legocsmányabb dolognak tartom, amikor valaki nem hajlandó kimenni a szeretteihez, rokonaihoz Halottak napján. Én sem szoktam máskor odamenni, de akkor megtisztelem őket, kimegyek és gyújtok egy-egy mécsest az emlékükre. Szerintem nem olyan nehéz dolog ez. Tény, a szeretteinkre mindig a szívünkben emlékezünk. De tudjátok, ha valaki fizikailag eltávozik, az nem jelenti, hogy meg is hal. Addig él, amíg a szívünkben él, nem addig, amíg fizikailag itt volt köztünk.

Nem pontosan fogalmaztam meghajolo.gif Valóban, nem Amerikai, de talán legfőképpen onnan lehet tudomása az embereknek erről az ünneplőre smileeee.gif
Abban viszont teljesen egyetértek, hogy sajnos itthon az a lényege hogy berúgj dry.gif
Sajnos nem éri meg ilyesfajta dolgokat áthozni ide, nálunk, a barátnőim körében már a Szilveszter sem arról szól hogy együtt ünnepeljük az új évet, hanem egy verseny hogy ki mennyire bírja leinni magát sad.gif
Ez azért nagyon szomorú hiszien 90%-ban a fiatalok vélekednek így ( 16-19 évesek) akiknek még bőven lenne erre idejük dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2011. október 24. 18:05 #50
DisneyFans
DisneyFans
American Horror Story
Hozzászólás: 5111
Csatolások: 1595
Azonosító: 131804
Nagyon jó cikk lett!Már nagyon várom a Halloweent!smileeee.gif
2011. október 24. 18:30 #51
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
lehet, hogy most kicsit dedósnak fogok tűnni, de én már 4 éve rendszeresen járok Halloweenezni, konkrétan erre a cukorka gyűjtésre gondolok. 14 évesen idén is elmegyünk pár haverral, és nagyon nagy buli. szét röhögjük magunkat, közbe mindenki hülyének néz, kifestjük egymást stb. Már olyan is volt tavaly hogy egy házhoz becsöngettünk és nem állt el a csengő, beragadt, és lapáttal jöttek ki, mi meg elfutottunk. biggrin.gif
2011. október 24. 18:33 #52
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
meg olyan is volt, hogy elküldtek már szó szerint az : amerikai pi**ba.." szóval vannak még bunkó emberek...
szerintem a halloweenozás Magyarországon is lehetne híresebb..
2011. október 24. 18:56 #53
- törölt felhasználó -    
Jippijájé! Már várom! laugh.gif
2011. október 24. 19:04 #54
- törölt felhasználó -    
Imádom a Halloween-t heart.gif
2011. október 24. 19:09 #55
hedi98
hedi98
visszatérő vendég

StátuszPete *.* <3
Hozzászólás: 216
Azonosító: 137878
imádom a halloweent klassz cikk:)) és tuti h megnézem a filmet:DD
2011. október 24. 19:14 #56
nore<P
nore<P

StátuszFleur Delacour-Weasley ϟ
Hozzászólás: 643
Azonosító: 97587
Tényleg jó,meg minden,de NEM MAGYAR ÜNNEP,semmi közünk nincs hozzá...számunkra okt 31 teljesen mást jelent...ugyanakkor sajnálom hogy nem angliában,vayg amerikában élek,imádom ennek az ünnepnek a hangulatát,sokkal pozitívabb az egész mint amit mi magyarok 'ünneplünk' mert amit mi csinálunk,az egy gyász,tulajdonképpen. de ettől még magyarok vagyunk.... lassan többet tudunk azokról az ünnepekről amikhez semmi közünk mint azokról amikhez van...
2011. október 24. 19:18 #57
nore<P
nore<P

StátuszFleur Delacour-Weasley ϟ
Hozzászólás: 643
Azonosító: 97587
House Of Wax,Magyarországon azért nincs semmi,mert ez alapvetően nem magyar ünnep...
2011. október 24. 19:23 #58
TennantLove
TennantLove

StátuszSupernatural
Hozzászólás: 1109
Azonosító: 142192
Én imádom ezt az ünnepet kár hogy nálunk nincs olyan mint pl Angliában Meg Amerikában :S
2011. október 24. 19:24 #59
Kramisha
Kramisha
parawhore
Hozzászólás: 1143
Csatolások: 44
Azonosító: 151132
De jó ez a cikk, már régóta többet akartam tudni a Samhain-ról, de alig van róla valami. smileeee.gif
2011. október 24. 19:26 #60
- törölt felhasználó -    
nagyon jó lett a cikk biggrin.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok