IMÁDOM A HALLOWEEN-T!!!
már alig várom a sötéséget!!
És a barátaimmal Maratoni Egésznapos Horrorfilm Nézést fogunk tartani!!!
AJÁNLANÁTOK NAGYON JÓ HORROR FILMEKET!?XD
Hamarosan itt a Halloween!
2011. október 24. 17:24
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
2011. október 24. 17:33
Nagyon jó lett a cikk, gratula hozzá!
Jó pár éve szeretem a Halloweent, mindig van legalább egy (de általában több) töklámpásunk is. Bulikba nem szoktam menni, és beöltözni sem szoktam, jobban szeretek itthon filmeket nézni.
Jó pár éve szeretem a Halloweent, mindig van legalább egy (de általában több) töklámpásunk is. Bulikba nem szoktam menni, és beöltözni sem szoktam, jobban szeretek itthon filmeket nézni.
2011. október 24. 17:34
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Nagyon jó cikk lett!!
Én Imádom a Halloween-t!!
)
Idén a sulinkban lesz tökfaragás meg ilyen halloweenhez kapcsolódó dolgok! Úgyhogy remélem jó lesz!! Aztán később tartunk a barátnőimmel egy horror film maratont!!
)
Én Imádom a Halloween-t!!
2011. október 24. 17:51
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Az egyik kedvenc ünnepem
Mindent megadnék hogy Amerikában ünnepelhessem. Sajnos itthon azon kívül hogy 10 boltból 5 boltban lehet vennie tököt, mást nem teszünk
Amerikában meg minden utcán tökök vannak kirakva, a gyerekek játszanak, teljesen megvan a hangulat, itthon meg semmi! Ezt nagyon sajnálom
Mindent megadnék hogy Amerikában ünnepelhessem. Sajnos itthon azon kívül hogy 10 boltból 5 boltban lehet vennie tököt, mást nem teszünk
2011. október 24. 17:53
Wow, az egyik legigényesebb, legfantasztikusabb és legjobb cikk, amit valaha is olvastam ezen a fórumon. Minden elismerésem, valóban fantasztikus és felüdülő volt végre egy olyan cikket olvasni, amikben végre vannak betűk, bár gondolom sokaknak a fórumon fejtörést okoz elolvasni, hiszen a mai gyerek már ahhoz is lusta, hogy olvasson.
Cikkre térve pedig egy csomó olyan dolgot tudtam meg, amikről eddig nem volt tudomásom. Mindenki itt írta fentebb, hogy a Halloween amerikai. Wow, mióta? Én angol ünnepnek mondtam volna, de úgy látszik a keltákhoz is visszavezethető. Ugye, hogy érződik az irónia? Nem kell ahhoz szakkönyveket olvasnod, én is angol órán tanultam, hogy az angoloknál van ilyesmi, és gondoltam én, hogy mivel az USA egykor angol gyarmat volt, így a szokás megmaradt. Az emberi hülyeség határtalan.
A topikra térve viszont nekem egyszer volt szerencsém az USA-ban résztvenni a Halloweenen és el kell mondjam fantasztikus élmény volt, elmondhatatlan. Firkáljátok, hogy várjátok a Halloweent? Minek? Azért, hogy leidd tajt részegre magad, hogy aztán azt se tudd megmondani mi a neved? Mert nálunk kb. erről szól, úgy, ahogy a Szilveszter is. Sosem értettem mi a fenének kell szórakozóhelyekre menni és leinni magadat a sárgaföldig. Intelligencia odavág ilyenkor.
Itt nálunk max annyiból más a Szilveszternél, hogy beöltözöl valami "jelmezbe" és annyi. Kint azért teljesen más volt. Fél zsáknyi édességet gyűjtöttünk össze, láttunk táncosokat stb. Egyszerűen nem a dübörgő tucctucc zenéről és a 30.-dik üveg Bacardiról szólt, hanem arról, hogy édességet gyűjtesz. Tény, valóban nem a legértelmesebb ünnep (Amerika), de ott még mindig többről szól, mint itt. Szerintem is az egész átvétele arról szól, hogy Magyarország is Nyugati mintára akar fejlődni, ezért átvesszük a lehető legnagyobb baromságot is, és az emberek 99,9%-a azt sem tudja mi az a Halloween, csak azt egybeköti az ivással, a droggal és az értelmetlen önpusztítással. Akinek ez kell felőlem, áldásom rá. Viszont érdemes lenne-e elgondolkozni azért az életén és a dolgokon. Sokan egy magyar ünnep erejéig sem hajlandóak egy fehér inget és egy fekete nadrágot felvenni. Gondolok én itt például 56-ra vagy az Aradi vértanúkra. Azok az emberek az életüket adták a hazájukért, és akkor egy olyan gagyi semmitmondó ünnepet (ami nem is köthető magyar vonalakhoz) meg mindenki ken és vág. A temetős dologhoz annyit fűznék én is hozzá, hogy tény, én is évente egyszer járok temetőbe, mert hát ki szeret odajárni, én legalábbis nem. De a leggusztustalanabb és legocsmányabb dolognak tartom, amikor valaki nem hajlandó kimenni a szeretteihez, rokonaihoz Halottak napján. Én sem szoktam máskor odamenni, de akkor megtisztelem őket, kimegyek és gyújtok egy-egy mécsest az emlékükre. Szerintem nem olyan nehéz dolog ez. Tény, a szeretteinkre mindig a szívünkben emlékezünk. De tudjátok, ha valaki fizikailag eltávozik, az nem jelenti, hogy meg is hal. Addig él, amíg a szívünkben él, nem addig, amíg fizikailag itt volt köztünk.
Cikkre térve pedig egy csomó olyan dolgot tudtam meg, amikről eddig nem volt tudomásom. Mindenki itt írta fentebb, hogy a Halloween amerikai. Wow, mióta? Én angol ünnepnek mondtam volna, de úgy látszik a keltákhoz is visszavezethető. Ugye, hogy érződik az irónia? Nem kell ahhoz szakkönyveket olvasnod, én is angol órán tanultam, hogy az angoloknál van ilyesmi, és gondoltam én, hogy mivel az USA egykor angol gyarmat volt, így a szokás megmaradt. Az emberi hülyeség határtalan.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. október 24. 18:02
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.10.24. 17:53)
Wow, az egyik legigényesebb, legfantasztikusabb és legjobb cikk, amit valaha is olvastam ezen a fórumon. Minden elismerésem, valóban fantasztikus és felüdülő volt végre egy olyan cikket olvasni, amikben végre vannak betűk, bár gondolom sokaknak a fórumon fejtörést okoz elolvasni, hiszen a mai gyerek már ahhoz is lusta, hogy olvasson.
A topikra térve viszont nekem egyszer volt szerencsém az USA-ban résztvenni a Halloweenen és el kell mondjam fantasztikus élmény volt, elmondhatatlan. Firkáljátok, hogy várjátok a Halloweent? Minek? Azért, hogy leidd tajt részegre magad, hogy aztán azt se tudd megmondani mi a neved? Mert nálunk kb. erről szól, úgy, ahogy a Szilveszter is. Sosem értettem mi a fenének kell szórakozóhelyekre menni és leinni magadat a sárgaföldig. Intelligencia odavág ilyenkor.
Itt nálunk max annyiból más a Szilveszternél, hogy beöltözöl valami "jelmezbe" és annyi. Kint azért teljesen más volt. Fél zsáknyi édességet gyűjtöttünk össze, láttunk táncosokat stb. Egyszerűen nem a dübörgő tucctucc zenéről és a 30.-dik üveg Bacardiról szólt, hanem arról, hogy édességet gyűjtesz. Tény, valóban nem a legértelmesebb ünnep (Amerika), de ott még mindig többről szól, mint itt. Szerintem is az egész átvétele arról szól, hogy Magyarország is Nyugati mintára akar fejlődni, ezért átvesszük a lehető legnagyobb baromságot is, és az emberek 99,9%-a azt sem tudja mi az a Halloween, csak azt egybeköti az ivással, a droggal és az értelmetlen önpusztítással. Akinek ez kell felőlem, áldásom rá. Viszont érdemes lenne-e elgondolkozni azért az életén és a dolgokon. Sokan egy magyar ünnep erejéig sem hajlandóak egy fehér inget és egy fekete nadrágot felvenni. Gondolok én itt például 56-ra vagy az Aradi vértanúkra. Azok az emberek az életüket adták a hazájukért, és akkor egy olyan gagyi semmitmondó ünnepet (ami nem is köthető magyar vonalakhoz) meg mindenki ken és vág. A temetős dologhoz annyit fűznék én is hozzá, hogy tény, én is évente egyszer járok temetőbe, mert hát ki szeret odajárni, én legalábbis nem. De a leggusztustalanabb és legocsmányabb dolognak tartom, amikor valaki nem hajlandó kimenni a szeretteihez, rokonaihoz Halottak napján. Én sem szoktam máskor odamenni, de akkor megtisztelem őket, kimegyek és gyújtok egy-egy mécsest az emlékükre. Szerintem nem olyan nehéz dolog ez. Tény, a szeretteinkre mindig a szívünkben emlékezünk. De tudjátok, ha valaki fizikailag eltávozik, az nem jelenti, hogy meg is hal. Addig él, amíg a szívünkben él, nem addig, amíg fizikailag itt volt köztünk.
Nem pontosan fogalmaztam
Abban viszont teljesen egyetértek, hogy sajnos itthon az a lényege hogy berúgj
Sajnos nem éri meg ilyesfajta dolgokat áthozni ide, nálunk, a barátnőim körében már a Szilveszter sem arról szól hogy együtt ünnepeljük az új évet, hanem egy verseny hogy ki mennyire bírja leinni magát
Ez azért nagyon szomorú hiszien 90%-ban a fiatalok vélekednek így ( 16-19 évesek) akiknek még bőven lenne erre idejük
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. október 24. 18:05
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Nagyon jó cikk lett!Már nagyon várom a Halloweent!
2011. október 24. 18:30
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
lehet, hogy most kicsit dedósnak fogok tűnni, de én már 4 éve rendszeresen járok Halloweenezni, konkrétan erre a cukorka gyűjtésre gondolok. 14 évesen idén is elmegyünk pár haverral, és nagyon nagy buli. szét röhögjük magunkat, közbe mindenki hülyének néz, kifestjük egymást stb. Már olyan is volt tavaly hogy egy házhoz becsöngettünk és nem állt el a csengő, beragadt, és lapáttal jöttek ki, mi meg elfutottunk.
2011. október 24. 18:33
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
meg olyan is volt, hogy elküldtek már szó szerint az : amerikai pi**ba.." szóval vannak még bunkó emberek...
szerintem a halloweenozás Magyarországon is lehetne híresebb..
szerintem a halloweenozás Magyarországon is lehetne híresebb..
2011. október 24. 19:14
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
Tényleg jó,meg minden,de NEM MAGYAR ÜNNEP,semmi közünk nincs hozzá...számunkra okt 31 teljesen mást jelent...ugyanakkor sajnálom hogy nem angliában,vayg amerikában élek,imádom ennek az ünnepnek a hangulatát,sokkal pozitívabb az egész mint amit mi magyarok 'ünneplünk' mert amit mi csinálunk,az egy gyász,tulajdonképpen. de ettől még magyarok vagyunk.... lassan többet tudunk azokról az ünnepekről amikhez semmi közünk mint azokról amikhez van...
2011. október 24. 19:23
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Én imádom ezt az ünnepet kár hogy nálunk nincs olyan mint pl Angliában Meg Amerikában :S
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.