A francia színész második otthonaként tekint Budapestre, és elmondása szerint akár több évre is letelepedne Magyarországon.
A teljes cikkhez kattints ide!
François Arnaud letelepedne hazánkban
2011. október 24. 12:07
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Hát ha szeretne költözzön..
D
2011. október 24. 14:32
Ha huzamosabb ideig itt akar maradni, akkor nyilván elment az esze. Bár ki tudja, kinek a pap, kinek a papné.
2011. október 24. 19:59
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Tudjátok lakva ismerjük meg.... Lehet, hogy neki tetszik most még. Aztán majd ha ideköltözik, lehet, hogy meggondolja. Bár biztosan talál olyan helyet, ahol szívesen eléldegélne. Az ő anyagi hátterével túl sok gondja nem lesz. Én csak annyit mondok . szeretettel várjuk. Ha ezt akarja.
2011. október 25. 15:20
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
ohóóó az egyik barátnőm nagyon örülne neki
2011. október 25. 16:51
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nyugodtan jöjjön!!! Tárt karokkal várjuk! Legalábbis én biztos!
Imádom ezt a srácot, istenadta színészi tehetsége van, szerencsére remekül ki tudja használni adottságait!! És..hát, pasinak sem utolsó! Sőt, igazából, a legesleghelyesebb férfi akit valaha "láttam"! Én a rabja vagyok, nemcsak neki, hanem a Borgiák sorozatnak is, és mondhatnám azt, hogy haladjanak a munkálatokkal, hogy minél hamarabb láthassuk a második évadot, de akkor az azt jelentené, hogy annál hamarabb mennének el, szóval, inkább azt mondom, hogy nem kell sietni!
Egyszóval, Courtneyy-val mi lennénk a legboldogabb emberek a földön ha ideköltözne, de aki még ugyanilyen megszállott Arnaud fanatikusnak érzi magát, csatlakozzon!
Egyébként, mindenki itt isteníti a VV-s barmokat, és a legnagyobb álmuk, hogy találkozhassanak a kedvenceikkel. Én személy szerint az összeset a holdra lőném, de ők tudják! Én csak annyit tudok, hogy minek kellenének pl: VV-s lakók, ha itt van François!!
Imádom ezt a srácot, istenadta színészi tehetsége van, szerencsére remekül ki tudja használni adottságait!! És..hát, pasinak sem utolsó! Sőt, igazából, a legesleghelyesebb férfi akit valaha "láttam"! Én a rabja vagyok, nemcsak neki, hanem a Borgiák sorozatnak is, és mondhatnám azt, hogy haladjanak a munkálatokkal, hogy minél hamarabb láthassuk a második évadot, de akkor az azt jelentené, hogy annál hamarabb mennének el, szóval, inkább azt mondom, hogy nem kell sietni!
Egyszóval, Courtneyy-val mi lennénk a legboldogabb emberek a földön ha ideköltözne, de aki még ugyanilyen megszállott Arnaud fanatikusnak érzi magát, csatlakozzon!
Egyébként, mindenki itt isteníti a VV-s barmokat, és a legnagyobb álmuk, hogy találkozhassanak a kedvenceikkel. Én személy szerint az összeset a holdra lőném, de ők tudják! Én csak annyit tudok, hogy minek kellenének pl: VV-s lakók, ha itt van François!!
2013. március 27. 20:42
|
LaciR♫RL♫ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 979 Csatolások: 58 Azonosító: 192821 offline
|
ez az o dontese ha akar mennyen http://starity.hu/images/emoticons/wink.gif
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

1 felhasználónak tetszik: