VV5: Cristofel lett az első párbaj vesztese
2011. október 24. 19:54
|
|
ashley4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 158871 offline
|
ebből a párbajból nekem mindegy volt hogy ki jut tovább mert mind a kettőt szerettem.Christofelt egy kicsit megutáltam amiért összeállt Veronikával de hát nincs mit tenni.
2011. október 24. 20:09
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
de kár én neki szurkltam
2011. október 24. 20:18
|
|
Kamy97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 128087 offline
|
Hát ennyi mit vártunk az RTL-klubtól könyörgöm?Jó hogy meghekkelik a százalékokat,senki sem akar milliókat fizetni.De én akkor is Cristofelt akartam vissza a villába.Így már nem is fogom nézni :'(
2011. október 24. 21:15
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Anyu is tök nagy rajongója az oldalnak, mióta ismeri a Starityt, se a Blikk, se a Napló közelébe nem megy. 
Felszól reggel, hogy: Hé, hallotad? Krisztofel vesztette el a párbajt Csaba ellen.
Bennem két kérdés merült fel: Azok meg kik?
De végül a másodikkal feleltem: Kit érdekel?
Azért köszönjük az írónak, valakinek muszáj végignéznie ezeket a borzalmakat, hogy cikk születhessen belőle az oldalon.
Felszól reggel, hogy: Hé, hallotad? Krisztofel vesztette el a párbajt Csaba ellen.
Bennem két kérdés merült fel: Azok meg kik?
De végül a másodikkal feleltem: Kit érdekel?
Azért köszönjük az írónak, valakinek muszáj végignéznie ezeket a borzalmakat, hogy cikk születhessen belőle az oldalon.
2011. október 24. 21:22
Én Cristofelnek drukkoltam,mert legalább röhögtem rajta,ha vicces volt,v mert enyhén szólva dilis,de a lényeg,hogy nem untam végig a műsort
2011. október 24. 22:33
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Szinte egyáltalán nem nézem a műsort a netről értesülök a hírekről de azon kiakadtam hogy,ki az isten ez kubai csődörnek kikiálltott kis paprikajancsi,hogy ennyire sajnálják a kiesését.kit érdekel?Tudtommal a műsorvezetőknek nem lehetne személyeskedni,meg kimutatni a játékos iránti szimpátiáját.De láttam hogy Lilu is majdnem elsírta magát hogy "annyira sajnálom,hogy kiestél,de tényleg" sztori már majdnem szívszorító volt.meg most a Fókuszos Barabás Évi is.Hát tényleg gyomorforgató.meg még ajándékot is kapott egy wellnesst hogy kipihenhesse magát.de sajnálom.mintha annyit dolgozott volna szegény.Hálát adok az istennek hogy kiesett ez a beképzelt nyálgép.Nem tudom mire vág fel annyira?Szépnek képzelte magát, közben csúnya mint az ördög. Azt hitte minden nő oda van érte, hát itt a bizonyíték, hogy mégsem. A nőkhöz való hozzáállása, kedvessége a béka popója alatt van. Miről is beszélek? Az egész emberből hiányzik az illem.És most, hogy kiesett, keresse meg Alkeszt, aztán amíg Veronika ki nem esik, megbeszélhetik, hogy ez a botoxos kacsa milyen az ágyban.
2011. október 24. 23:58
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Idézet (Reny72 @ 2011.10.24. 22:33)
Szinte egyáltalán nem nézem a műsort a netről értesülök a hírekről de azon kiakadtam hogy,ki az isten ez kubai csődörnek kikiálltott kis paprikajancsi,hogy ennyire sajnálják a kiesését.kit érdekel?Tudtommal a műsorvezetőknek nem lehetne személyeskedni,meg kimutatni a játékos iránti szimpátiáját.De láttam hogy Lilu is majdnem elsírta magát hogy "annyira sajnálom,hogy kiestél,de tényleg" sztori már majdnem szívszorító volt.meg most a Fókuszos Barabás Évi is.Hát tényleg gyomorforgató.meg még ajándékot is kapott egy wellnesst hogy kipihenhesse magát.de sajnálom.mintha annyit dolgozott volna szegény.Hálát adok az istennek hogy kiesett ez a beképzelt nyálgép.Nem tudom mire vág fel annyira?Szépnek képzelte magát, közben csúnya mint az ördög. Azt hitte minden nő oda van érte, hát itt a bizonyíték, hogy mégsem. A nőkhöz való hozzáállása, kedvessége a béka popója alatt van. Miről is beszélek? Az egész emberből hiányzik az illem.És most, hogy kiesett, keresse meg Alkeszt, aztán amíg Veronika ki nem esik, megbeszélhetik, hogy ez a botoxos kacsa milyen az ágyban. 
Elég jól informált vagy ahhoz képest, hogy szinte egyáltalán nem nézed a műsort.
2011. október 25. 10:03
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Idézet (Kokonuth @ 2011.10.24. 23:58)
Elég jól informált vagy ahhoz képest, hogy szinte egyáltalán nem nézed a műsort. 
tényleg nem követem ezt a műsort,mert csak egy népbutító selejt előadásnak tartom...sajnos kihagyhatatlan hogy ne lássak belőle részleteket mert állandóan a kiesetekkel van tele a média őket reklámozzák és mint azt már írtam ha nem olvastad volna netről értesülök a hírekről.
2011. október 25. 12:46
|
|
DoMcSi_512új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 145907 offline
|
Csabanak kellett volna kiesnie
2011. október 25. 16:16
|
|
|
Idézet (Reny72 @ 2011.10.25. 10:03)
tényleg nem követem ezt a műsort,mert csak egy népbutító selejt előadásnak tartom...sajnos kihagyhatatlan hogy ne lássak belőle részleteket mert állandóan a kiesetekkel van tele a média őket reklámozzák és mint azt már írtam ha nem olvastad volna netről értesülök a hírekről. 
De ha ennyire áradnak belőled a negatív érzelmek a VV irányába, akkor miért olvasod el a neten keringő híreket?
Esténként le szoktam menni a konyhába gyümit enni, és tv nélkül baromi unalmasnak találnám, hogy fél óráig csak üljek, aztán nézzek ki a fejemből, hát be is kapcsolom. Persze mi más menne? A VV. De esküszöm, még az Asztro sót is szívesebben nézem (pedig azt nagyon nem szeretem.
Ha elhatározod, hogy te utálod ezt a műsort, akkor tartsd magad ahhoz. De nem beszólni akarok, csak kissé ellentmondásos a két dolog számomra.
Mindenesetre abban egyetértünk, hogy a VV szar, és utáljuk.
2011. október 29. 15:40
Most ennek nem tudom, hogy örüljek, vagy sírjak. Az a helyzet, hogy szerintem azért a Csaba jutott vissza, mivel a Cristofel eléggé sokat káromkodott főleg élő adásokban amikor a Lilu/Balázs szólt a villának. Meg, hogy közjegyző jelenlétében összesítették a szavazatokat, ez csak mind mese. Hisz már az is meg van, hogy ki fog következőnek kiesni, vagy ki fogja ezt az egészet megnyerni. A Csaba pedig igaz, hogy nem egy olyan jelenség mint a Cristofel de még is kevesebbet káromkodik. A Cristofel valamilyen úton módon biztos, hogy még szerepelni fog a villában, de remélem, hogy nem küldik vissza őt a "luxus börtönbe".
2011. november 03. 16:41
|
|
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline
|
A nézők a saját UNALMUKRA nyomatták a sok SMS-t!!
-.-"
magyarul kibobták az ablakon a sok pénzt, azért cserébe, hogy szépen elaludjanak a TV-előtt.
Csaba olyan egy szürke egyéniség, hogy néha arról is elfeledkezek hog bent vana villában..
Csicska Csicska Csicska.... -.-
-.-"
magyarul kibobták az ablakon a sok pénzt, azért cserébe, hogy szépen elaludjanak a TV-előtt.
Csaba olyan egy szürke egyéniség, hogy néha arról is elfeledkezek hog bent vana villában..
Csicska Csicska Csicska.... -.-
2011. november 06. 11:32
|
|
Little_Elf_ Girl 99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 162283 offline
|
Am tényleg kam meg van tervezve ez a hülye műsor!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: