VV5: Cristofel lett az első párbaj vesztese
2011. október 24. 16:27
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Ev Bry @ 2011.10.24. 16:16)
Janet7: Észrevehetnéd,hogy hány helyen szídják Cristofel-t!-.- Amúgy meg,ha tényleg mindenhol CSAK azt olvasnád,hogy Csaba menjen ki és Cristofel maradjon bent,akkor az RTL KLUB szerintem úgyis megcserélte volna a képeket,hogy ne ez az egy szavazás döntsön,hanem amilyen visszajelzéseket hallanak,mert biztos akkor kíváncsibbak rá...-.-
Ez a két komment, amit leírtál pont azt erősítette meg, amit leírtam, nem tűnt fel? Imádom, hogy ahányszor csak belémkötnek nem is értik meg a mondanivalómat és tulajdonképpen velem értenek egyet. Szövegértés egyes, köszi.
Ezért írtam, hogy AZ EMBEREK NEM CSABA MELLETT, HANEM CRISTOFEL ELLEN SZAVAZTAK. Mielőtt belém kötsz először talán el kéne olvasni rendesen, amit írtam.
2011. október 24. 16:55
Elég ritkán néztem VV-t , de mindig Cris csinálta a műsort,sokat viccelődött.Csaba szinte semmit nem csinált.Sajnálom hogy Cris esett ki..
2011. október 24. 17:20
Szoktam nézni a VV5-t, és Christofelt utálom/utáltam...
Csaba se a kedvencem, de akkor inkább ő, mint Chris...
örülik hogy Chris kiesett...
Csaba se a kedvencem, de akkor inkább ő, mint Chris...
örülik hogy Chris kiesett...
2011. október 24. 17:29
én nem szoktam nézni de annak ellenére hogy nem nézem mégis mindenhol csak ezt hallom ez a műsor sose volt a kedvencem és nem is lesz..
2011. október 24. 17:36
Nagyon örültem, hogy kiesett, hihetetlenül irritált az a retardált feje. Sokan azzal jönnek, hogy ez igazságtalan, mert Csaba csak egy "szürke kisegér", de én inkább nézek egy ilyet, mint ezt a sötét vadbarmot.
2011. október 24. 17:41
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Ő esett ki?? Végre,egy jó hír a VV hallatán! Ez a "kubai macsó" egy szörnyen irritáló és primitív ember! És csak összevissza ordibált(már amennyit láttam belőle). De jó,hogy kiesett!
2011. október 24. 18:50
Hajrá Csabi! Az egyetlen normális ember a villában.
2011. október 24. 18:59
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Őszintén szólva,én nagyon kedvelem Csabit,az egyik kedvencem. Viszont Christofert is bírtam,mert tök izgi volt és sokszor vicces,jófej,de persze bunkó is...szval ő egy igazi játékos volt. Azért sajnálom..elsőnek nem őt gondoltam,h kiesik. Am ezek szerint a nézők nem ilyenre vágynak.De semmi gond,mert Csaba jó ember tényleg
2011. október 24. 19:01
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
nem értem hogy miért Csaba ment vissza... Cristofel sokkal érdekesebb és szórakoztatóbb egyéniség
igaz hogy néha elég hülyén viselkedik de a villa nélküle unalmas lesz nagyon. Kíváncsi vagyok Csabika mit fog még mutatni magából az alváson-evésen kívül. -.-"
2011. október 24. 19:24
NEEEEEEEEEE Mért pont az a nyomi szürke egér?? Cristofel jobb és szórakoztatobb volt!!
2011. október 24. 19:48
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
Ez az!Csabának szurkoltam,de azért hiányozni fog a villából Christofel...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: