VV5: Cristofel lett az első párbaj vesztese
2011. október 24. 14:59
Még mindig nem értem,hogy miért jobb Csaba a nézőknek,mint Cristofel. Inkább néztem a kubai macsót,mint azt,ahogy Csaba eszik,iszik,alszik és tornázik.Könyörgöm,ezért minek kellett beköltöznie?!
Ezt otthon is meg lehet csinálni...
Na,de nembaj! Ezt a műsort se kell már nézni...
Ezt otthon is meg lehet csinálni...
Na,de nembaj! Ezt a műsort se kell már nézni...
2011. október 24. 15:13
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Grat. Csaba.
D Christofeel
( :||
2011. október 24. 15:23
azért én örülök, hogy egy normálisabb emberke ment vissza...
2011. október 24. 15:24
|
|
Rita0131új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 159378 offline
|
... Így a jó.
A Chris és Veronika kapcsolata is egy kamu az egész. a műsor elején kacsacsőrű emlősnek hívta Veronikát , most meg úgy adja le h mennyire szereti -.-"
na jó lehet azóta valamit változott, de ebből szerintem kint sem lesz semmi ebből a kapcsolatból.
Csaba sokkal komolyabb és nekem szimpibb is
, nem olyan nagyképű mint Christofel. ˘.˘
Nagggyon örülök neki, h így alakult
P
A Chris és Veronika kapcsolata is egy kamu az egész. a műsor elején kacsacsőrű emlősnek hívta Veronikát , most meg úgy adja le h mennyire szereti -.-"
na jó lehet azóta valamit változott, de ebből szerintem kint sem lesz semmi ebből a kapcsolatból.
Csaba sokkal komolyabb és nekem szimpibb is
Nagggyon örülök neki, h így alakult
2011. október 24. 15:33
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Nagyon megkönnyebbültem, amikor megtudtam! Annyira jó, hogy nem a világ leg****** patkánya ment vissza a villába. Remélem a Drága Verácskája is kint lesz nemsokára!
2011. október 24. 15:34
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
" Veronika össze is roppanhat kint maradt szerelme nélkül " Ez a mondat a hét vicce:D Milyen szerelem? Nincs itt semmilyen szerelem
2011. október 24. 15:52
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nem nézem rendszeresen és nem is érdekel most a VV, csak úgy megjegyzésként mondom, ha megnézitek a Facebookot vagy az RTL klub oldalát érdekes módon mindenhol Cristofelnek van a legtöbb rajongója.
Nem mintha nem szoktuk volna meg az RTL-től, hogy nem tiszta a játék, csak úgy érdekességképp.
A nézők nem Csaba mellett szavaztak, hanem Cristofel ellen, ez az igazság. Az RTL-nek meg gondolom sok baja volt Cristofel viselkedésével, ahogy valaki írta is. Csabára mégis miért szavaztak volna a nézők? Nem csinált semmit. Az ég világon semmit. Ráadásul egy összefüggő mondatot nem tud elmondani, Jerzy 2. Igaz, hogy Cristofel gyakran beszél hülyeségeket, de neki legalább nem esik nehezére összehozni 1-2 mondatot egymás után szünet és akadozás nélkül.
Ezzel most nem Cristofelt védem, csak a tényeket írom, mert igazából nem érdekel, hogy ki esett ki, most tényleg nem.
A nézők nem Csaba mellett szavaztak, hanem Cristofel ellen, ez az igazság. Az RTL-nek meg gondolom sok baja volt Cristofel viselkedésével, ahogy valaki írta is. Csabára mégis miért szavaztak volna a nézők? Nem csinált semmit. Az ég világon semmit. Ráadásul egy összefüggő mondatot nem tud elmondani, Jerzy 2. Igaz, hogy Cristofel gyakran beszél hülyeségeket, de neki legalább nem esik nehezére összehozni 1-2 mondatot egymás után szünet és akadozás nélkül.
Ezzel most nem Cristofelt védem, csak a tényeket írom, mert igazából nem érdekel, hogy ki esett ki, most tényleg nem.
2011. október 24. 16:16
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Janet7: Észrevehetnéd,hogy hány helyen szídják Cristofel-t!-.- Amúgy meg,ha tényleg mindenhol CSAK azt olvasnád,hogy Csaba menjen ki és Cristofel maradjon bent,akkor az RTL KLUB szerintem úgyis megcserélte volna a képeket,hogy ne ez az egy szavazás döntsön,hanem amilyen visszajelzéseket hallanak,mert biztos akkor kíváncsibbak rá...-.-
2011. október 24. 16:20
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
Ajjmá!!!
Nagyon sajnálom Cristofelt!!
mert ő nagyon szegény
És jobban megérdemelte volna!!
És még viccesebb is volt!!
Ez egy TV műsor! ugyhogy itt nem az emberi értékekről van szó!
Ha erről szólna akkor ne mutassák a TV ben!!!
Nagyon sajnálom Cristofelt!!
mert ő nagyon szegény
És jobban megérdemelte volna!!
És még viccesebb is volt!!
Ez egy TV műsor! ugyhogy itt nem az emberi értékekről van szó!
Ha erről szólna akkor ne mutassák a TV ben!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: