Rákegyegye meg azt a lófejét a Csabának fuuuuuu:@
Cristofelt kiejteni a legnagyonn hiba volt mert ő csinálta a műsort !!!
biztos vagyok benne hogy jelentősen csökkeni fog a nézetség!!
Cristofel♥
VV5: Cristofel lett az első párbaj vesztese
2011. október 24. 11:31
Nagyon, nagyon nem érdekel! Tegnap csak bele pillantottam! Katasztrófa az egész, az ilyen fajta primitív emberektől menekülök nap, mint nap és még hogy a tévében is ők menjenek!! Örülök, hogy kieset legalább egyel kevesebb!
2011. október 24. 11:49
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
én egyáltalán nem nézem
csak a reklámokból meg a hírekből, amikre épp rápillantok, láttam, hogy ez a Cristofel valami undorító. így ezek alapján eléggé megutáltam. csodálom, hogy nem ő ment vissza, elvégre "ez kell a népnek"... -.-"
2011. október 24. 12:35
Végre kiesett az a barom, annyira elvan magától szállva az a csúnya gyerek , most legalább igazságos volt és haza küldték, ugy örültem neki.
Igaz hogy nem néztem a párbajt de pont mikor reklám volt akkor kapcsoltam át és mutatták hogy kimegy vissza. Nagyon megérdemelte hogy kint maradt most már vissza vehetne a nagy pofájából.
Igaz hogy nem néztem a párbajt de pont mikor reklám volt akkor kapcsoltam át és mutatták hogy kimegy vissza. Nagyon megérdemelte hogy kint maradt most már vissza vehetne a nagy pofájából.
2011. október 24. 13:36
|
|
SpongeBob789új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 150934 offline
|
Cristofel-nek kellett volna visszamenni! Látszik, hogy az egész csak meg van rendezve,..minden netes szavazáson Cristofelnek volt több szavazata" SZÁNALMAS ez a VV5!-.-" Mi van az emberekkel! Csaba mivel érdekesebb Cristofelnél?!..Csaba ugysem fogja betartani az ígéreteit!-.-" Jó, nincs Csabával bajom..de nem a ValoVilágba van a helyen..de úgylátom, hogy ez egyeseknek kínai-.- CRISTOFEEEEEL♥
2011. október 24. 13:36
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Ezek messziről lemaradnak a VV4 játékosaitól. És én még bíráltam annak idején őket.
Ennek a szegény srácnak nagy a szíve,szereti a szüleit,de az egója és a testedzés annyira átvette az uralmat az eszén hogy már butának tűnt az összevágott anyagban.
Vagy tényleg csak simán egyszerű gondolkodású.A káromkodást csak szociálisan fejlett(szociális IQ) emberek tudják elfojtani a megfelelő helyen és időben.
Végig haknizza a fél évet és elégedett ember lesz.És a 6. vagy a 7. énje meg szakértőként fog nyilatkozni a médiában,mint tapasztalt VV-s.Szóval nyugodjatok meg fogjátok még látni és a 2076. helyről még előrébb kerül a Starity-n .
Sőt lehet hogy megelőzi Damu Rolandot(2075),Hofi Gézát(2039)Michael Douglast(2056) esetleg Fásy Ádámot (1989) Hajrá!
Ennek a szegény srácnak nagy a szíve,szereti a szüleit,de az egója és a testedzés annyira átvette az uralmat az eszén hogy már butának tűnt az összevágott anyagban.
Vagy tényleg csak simán egyszerű gondolkodású.A káromkodást csak szociálisan fejlett(szociális IQ) emberek tudják elfojtani a megfelelő helyen és időben.
Végig haknizza a fél évet és elégedett ember lesz.És a 6. vagy a 7. énje meg szakértőként fog nyilatkozni a médiában,mint tapasztalt VV-s.Szóval nyugodjatok meg fogjátok még látni és a 2076. helyről még előrébb kerül a Starity-n .
Sőt lehet hogy megelőzi Damu Rolandot(2075),Hofi Gézát(2039)Michael Douglast(2056) esetleg Fásy Ádámot (1989) Hajrá!
2011. október 24. 14:02
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Én utálom az egészet úgy ahogy van,de a Cristofel idegesített a legjobban.Elég volt itt látnom a képét,vagy csak a reklámban..már a hányinger kerülgetett...Remélem hirtelen mind elkezd csúnyán beszélni a nap 24 órájában,és mindet kirakják.Persze ilyen szerencsém nincs,és még kb májusig bámulhatjuk a pofájukat...
2011. október 24. 14:08
|
|
Szivárnyány.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.14. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 162061 offline
|
Örülök is neki meg nem is
2011. október 24. 14:11
|
|
Ivett98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.21. Hozzászólás: 481 Csatolások: 117 Azonosító: 151473 offline
|
kárr !!! csak azt nem értem hogy milyért Csaba ment vissza amikor tök unalmas és nem lehet öt észrevenni hogy ott van a villában .Cristofel és Veronika mindennap csinálják a műsort és méghozzá nagyon vicces is !!!
2011. október 24. 14:13
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Akár mennyire utálják nekem Attila a szimpatikus még mindig. Ha választani kell Csaba-Cristofel között egyértelmű Cristofel. Ugyan idegesít, hogy mondogatja "Én kubai macsó stbstb." de tulajdonkép szórakoztató jelenség. Engem legalábbis már megtudott nevettetni. Ez a Csaba gyerek mit csinál egész nap? Eszik-iszik-alszik. Remélem minél előbb kiesik.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: